Στο Qualcomm Snapdragon Tech Summit Digital 2021, η realme, η ταχύτερα αναπτυσσόμενη μάρκα smartphone στον κόσμο, ανακοίνωσε ότι θα είναι ένας από τους πρώτους κατασκευαστές που θα λανσάρει smartphone που θα τροφοδοτείται από την mobile πλατφόρμα Snapdragon® 8 Gen 1.

Η νέα της ναυαρχίδα θα ονομάζεται realme GT 2 Pro, ως το πρώτο Pro προϊόν στη σειρά realme GT και η πιο premium ναυαρχίδα της realme μέχρι σήμερα.

Ο αντιπρόεδρος της realme, Chase Xu, δήλωσε στη βιντεοσκοπημένη ομιλία του στο Snapdragon Tech Summit Digital 2021 ότι η Qualcomm Technologies ήταν πάντα ένας από τους σημαντικότερους συνεργάτες της realme. Η τελευταία έχει ήδη ξεκινήσει την ανάπτυξη του realme GT 2 Pro πριν από μερικούς μήνες και θα παραδώσει στους καταναλωτές της μία νέα ναυαρχίδα υψηλών προδιαγραφών, που θα ξεπεράσει τις προσδοκίες των νέων χρηστών ανά τον κόσμο.

Η realme συνεργάστηκε στενά με την Qualcomm Technologies από την ίδρυσή της για να φέρει δεκάδες smartphones υψηλών προδιαγραφών στους καταναλωτές της ανά τον κόσμο, από το 4G έως το 5G. Το 2021, η realme ήταν ένας από τους πρώτους κατασκευαστές που χρησιμοποίησε τις mobile πλατφόρμες Qualcomm Snapdragon 888 και 870G 5G. Το realme GT Master Edition 5G με Snapdragon 870 και το realme GT με Snapdragon 888 έχουν αναγνωριστεί ευρέως από τις αγορές σε όλο τον κόσμο.

Με ισχυρές επιδόσεις και κορυφαίες 5G δυνατότητες, η mobile πλατφόρμα Snapdragon® 8 Gen 1, προσφέρει νέες δυνατότητες για την ανάπτυξη της νέας ναυαρχίδας, realme GT 2 Pro, ειδικά στο gaming, την τεχνητή νοημοσύνη και την 5G τεχνολογία, προσφέροντας μια νέα εμπειρία κορυφαίων επιδόσεων στους χρήστες της και αποτελώντας έναν ισχυρό «κινητήρα» για την πρώτη premium ναυαρχίδα της realme.