Η TP-Link, κορυφαίος πάροχος λύσεων δικτύωσης, ανακοίνωσε την κατάταξη της από την Gartner, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, ανάμεσα στους Niche Players του 2021 του Magic Quadrant for Enterprise Wired and Wireless LAN Infrastructure.

Από το 2019 και για τρία συνεχόμενα έτη, η TP-Link, περιλαμβάνεται στο Magic Quadrant for Enterprise Wired and Wireless LAN Infrastructure* και στο Critical Capabilities for Enterprise Wired and Wireless LAN Infrastructure.

Η αναγνώριση αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντική, καθώς το κριτήριο με το οποίο επιλέγει φέτος η Gartner τους προμηθευτές είναι να «διαθέτουν πελάτες αναφοράς για την επιχείρηση παραγωγής σε τουλάχιστον τέσσερεις από τις πέντε γεωγραφικές περιοχές», το οποίο δεν υπήρχε στην περσινή διαδικασία επιλογής. Η TP-Link εξυπηρετεί αυτό το κριτήριο, καθώς και το κριτήριο εκείνο που απαιτεί οι προμηθευτές που περιλαμβάνονται «να μην έχουν περισσότερο από το 55% των παραγόμενων εσόδων από μία μόνο χώρα σε μια συγκεκριμένη γεωγραφική περιοχή» (ποσοστό μειωμένο από το 80%), ως σημάδια, ότι η αγορά αναζητά λύσεις για υποδομές εταιρικού LAN που καλύπτουν τον κόσμο.

Ως εκ τούτου, η TP-Link συνεχίζει να επιτυγχάνει σημαντική ανάπτυξη σε παγκόσμιο επίπεδο και προσφέρει ένα ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο προϊόντων και λύσεων για επιχειρήσεις, σε οποιαδήποτε κλίμακα και για οποιαδήποτε συνθήκη. Τα προϊόντα της TP-Link που απευθύνονται στις επιχειρήσεις περιλαμβάνουν το Omada SDN (controllers, access points, switches και routers), το JetStream και τα LiteWave Switches, τους SafeStream Business Routers και το Pharos Wireless Broadband – που είναι ιδανικά για τον ξενοδοχειακό κλάδο, καθώς επίσης και για τους κλάδους της εκπαίδευσης, του λιανεμπορίου και άλλους.

«Πιστεύουμε, ότι η συνεχής ένταξή μας στο Gartner Magic Quadrant for Enterprise Wired and Wireless LAN Infrastructure αποτελεί επιβεβαίωση της δέσμευσής μας να παρέχουμε σε μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις ισάξιες ευκαιρίες για την δημιουργία δικτύων που θα τις κρατούν ασφαλείς, αλλά και συνεχώς συνδεδεμένες», είπε ο Pingji Li, Γενικός Διευθυντής του Network Business Department της TP-Link. «Ευχαριστούμε την εξαιρετική ομάδα Έρευνας και Ανάπτυξής, καθώς και όλους τους συνεργάτες και πελάτες μας, των οποίων η συνεχής υποστήριξη μας δίνει την δυνατότητα να επιδιώξουμε την δημιουργία ενός απλού και «έξυπνου» τρόπου ζωής για όλους.»

Σε μια άλλη έκθεση WLAN Tracker, από την κορυφαία εταιρεία ερευνών IDC, η TP-Link κατατάσσεται σταθερά ως ο Νο.1 πάροχος προϊόντων Wi-Fi για 10 συνεχόμενα έτη βάσει των παγκόσμιων αποστολών της (κυκλοφορία το Q2 2021). Με αποδεδειγμένη προϊστορία σε θέματα σταθερότητας, απόδοσης και αξίας, η TP-Link συνεχίζει να ηγείται στην αγορά WLAN, προσπαθώντας να καλύψει τις ανάγκες συνδεσιμότητας, τόσο για την αγορά των καταναλωτών, όσο και για την αγορά των επιχειρήσεων.

________________________________________

Αποποίηση ευθύνης Gartner

Η GARTNER και το MAGIC QUADRANT είναι κατατεθέντα σήματα και σήματα υπηρεσιών της Gartner, Inc. ή/και των θυγατρικών της στις ΗΠΑ και διεθνώς και χρησιμοποιούνται στο παρόν κατόπιν αδείας. Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.

Η Gartner δεν υποστηρίζει κανέναν προμηθευτή, προϊόν ή υπηρεσία που αναφέρεται στις ερευνητικές της δημοσιεύσεις και δεν συμβουλεύει τους χρήστες τεχνολογίας να επιλέγουν μόνο εκείνους τους προμηθευτές με τις υψηλότερες αξιολογήσεις ή άλλη ονομασία. Οι ερευνητικές δημοσιεύσεις της Gartner αποτελούνται από τις απόψεις του ερευνητικού και συμβουλευτικού οργανισμού της Gartner και δεν πρέπει να ερμηνεύονται ως δηλώσεις γεγονότων. Η Gartner αποποιείται κάθε εγγύηση, ρητή ή σιωπηρή, σε σχέση με αυτήν την έρευνα, συμπεριλαμβανομένων τυχόν εγγυήσεων εμπορευσιμότητας ή καταλληλότητας για συγκεκριμένο σκοπό.