Η LG Electronics (LG) ως μακροχρόνιος εκθέτης στη CES, σκοπεύει να δημιουργήσει μια νέα προσέγγιση, για να προσελκύσει το κοινό, το οποίο θα βιώσει την εμπειρία των καινοτομιών τελευταίας τεχνολογίας της εταιρείας.

Όπως πάντα, η CES αποτελεί ένα παγκόσμιο σημείο εκκίνησης για δεκάδες νέα προϊόντα της LG. Στην παραδοσιακή της θέση – το περίπτερο 2.000 τετραγωνικών μέτρων στην κύρια είσοδο της κεντρικής αίθουσας του Las Vegas Convention Center –, η LG στοχεύει στο να συνδέσει απρόσκοπτα τους επισκέπτες που βρίσκονται ήδη στον φυσικό χώρο με την εικονική εμπειρία της LG, αξιοποιώντας τόσο την εικονική, όσο και την επαυξημένη πραγματικότητα. Ο φιλόξενος χώρος της LG στη CES 2022, έχει κατασκευαστεί από ανακυκλώσιμα και ανακυκλωμένα υλικά, και θα αποτελείται από μια σειρά από περίπτερα, όπου οι επισκέπτες θα μπορούν να γνωρίσουν έναν καλύτερο δυνατό τρόπο ζωής, μέσα από τα προϊόντα της LG. 

Οι επισκέπτες της LG θα μπορούν να περιηγηθούν και να ξεναγηθούν μόνοι τους στον φυσικό χώρο, χρησιμοποιώντας κωδικούς QR. Επιπλέον, θα είναι δυνατή και η αλληλεπίδραση, μέσω AR, με ηλεκτρονικά είδη ευρείας κατανάλωσης LG, αλλά και προϊόντα οικιακής χρήσης, τα οποία έχουν διακριθεί για την καινοτομία τους στη CES 2022. Κάποια από τα περίπτερα της LG θα παρουσιάζουν digital art, μέσω immersive τεχνολογίας εικονικής πραγματικότητας (VR), συμπεριλαμβανομένων και των καμπυλωτών OLED video walls της LG, από προηγούμενες εκθέσεις CES, ένα από τα πλέον δημοφιλή προϊόντα της έκθεσης. Όπου και αν βρίσκεται, το κοινό ανά τον κόσμο θα μπορεί να έχει πρόσβαση στο ίδιο περιεχόμενο και να συμμετέχει ψηφιακά στην εμπειρία CES της LG. 

Επιπλέον, είναι πολύ σημαντικό να αναφέρουμε πως η LG ανακηρύχθηκε για ακόμα μία χρονιά επίσημος συνεργάτης τεχνολογίας της CES για τα γραφεία τύπου και τους χώρους αναμονής των εκθετών, οι οποίοι θα είναι εξοπλισμένοι με τις βραβευμένες τηλεοράσεις LG OLED.

«Ανυπομονούμε να δούμε τι επιφυλάσσει η LG, ένας ηγέτης καινοτομίας με μακροχρόνια παρουσία στη CES, αυτήν τη χρονιά για τους επισκέπτες της έκθεσης τον Ιανουάριο», δήλωσε η Karen Chupka, Εxecutive Vice President της CES, μιλώντας στο πλαίσιο της Consumer Technology Association, που διοργανώνει τη CES. «Η έκθεση CES 2022 θα επιτρέψει στους συμμετέχοντες στο Las Vegas να δοκιμάσουν την τεχνολογία της LG, χρησιμοποιώντας AR και VR. Το κοινό από όλο τον κόσμο, που θα ενταχθεί ψηφιακά στην CES, θα μπορεί να βιώσει την ίδια πρωτοποριακή τεχνολογία, μέσω της ολοκληρωμένης ψηφιακής παρουσίας της LG».