Τα soundbar της LG Electronics (LG) είναι σχεδιασμένα για να ταιριάζουν απόλυτα με τις LG τηλεοράσεις, δίνοντας το απόλυτο, κινηματογραφικό αποτέλεσμα στην εμπειρία θέασης. Με τον πιο καθηλωτικό και ρεαλιστικό ήχο, που ζωντανεύει κάθε ταινία και μουσική, η LG δίνει άλλη διάσταση στο Home Cinema. 

Με ήχο υψηλής ανάλυσης 24 bit/96 kHz, ισχύ έως και 770 W και χαμηλού κραδασμού subwoofer κάθε ήχος αποδίδεται απόλυτα ρεαλιστικά. Παράλληλα, χάρη στο Dolby Atmos,  προσδίδονται άλλες ακουστικές διαστάσεις στο σπίτι, καθώς δίνεται μεγαλύτερη αίσθηση του χώρου και του βάθους για μία αναβαθμισμένη εμπειρία ήχου surround. 

Τα LG Soundbar διαθέτουν τις δικές τους κατοχυρωμένες λειτουργίες ήχου, οι οποίες έχουν αναπτυχθεί από την LG ειδικά για παιχνίδια και σπορ. Έτσι, οι χρήστες μπορούν να απολαμβάνουν το αγαπημένο τους περιεχόμενο με την καλύτερη δυνατή απόδοση ήχου. 

Ο κομψός σχεδιασμός των soundbar μαζί με τον εύκολο χειρισμό τους και τον επεξεργαστή AI των LG τηλεοράσεων, αναβαθμίζουν την ψυχαγωγία και διευκολύνουν τους χρήστες. Συγκεκριμένα, το LG AI Sound Pro κάνει τα πάντα να ακούγονται πιο καθαρά και χωρίς παραμόρφωση, ακόμα και από διαφορετικές πηγές ήχου.

Όπως σε όλα της τα προϊόντα, η LG χρησιμοποιεί τις πιο βιώσιμες μεθόδους και υλικά παραγωγής με στόχο την προστασία του περιβάλλοντος, έτσι και τα soundbar της εταιρείας είναι σχεδιασμένα από ανακυκλωμένα πλαστικά και υφάσματα.