Μοναδικές Black Friday προσφορές με έως – 20% στην ασφάλεια αυτοκινήτου, έως -15% στην ασφάλεια μηχανής και έως – 30% στην ασφάλεια κατοικίας θα βρουν οι καταναλωτές στο COSMOTE Insurance, την ψηφιακή πλατφόρμα σύγκρισης και αγοράς ασφαλειών της COSMOTE. Οι προσφορές ισχύουν από τις 24 έως και τις 28 Νοεμβρίου, για νέες ασφάλειες αυτοκινήτου, μηχανής ή κατοικίας.

Κορυφαίες ασφαλιστικές εταιρείες όπως η Anytime, η Groupama και η Hellas Direct προσφέρουν σημαντικές εκπτώσεις για κάθε νέα ασφάλεια αυτοκινήτου και ασφάλεια μηχανής. Για ακόμα μεγαλύτερη οικονομία, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν στο cosmoteinsurance.gr να συνδυάσουν τις έως – 20% Black Friday προσφορές με ετήσια διάρκεια ασφάλισης και πληρωμή σε 12 άτοκες δόσεις. Σε περίπτωση που ένα ασφαλιστήριο λήγει έως και 30 ημέρες αργότερα από την 28η Νοεμβρίου, ο ενδιαφερόμενος μπορεί να εκμεταλλευτεί την προσφορά, αρκεί να κλείσει την ασφάλειά του μέχρι τις 28 Νοεμβρίου.

Επιπλέον, στο cosmoteinsurance.gr με κάθε νέα ασφάλεια σπιτιού από την Anytime οι ενδιαφερόμενοι εξοικονομούν 30% έκπτωση σε προγράμματα που σχεδιάστηκαν για να ταιριάζουν στο προφίλ του κάθε καταναλωτή ξεχωριστά (ιδιοκτήτη, δανειολήπτη ή ενοικιαστή).

Στο COSMOTE Insurance οι καταναλωτές θα βρουν ολοκληρωμένες ασφαλιστικές λύσεις και εξατομικευμένες υπηρεσίες ασφάλισης οχήματος, κατοικίας, πρωτοβάθμιας υγείας, και σκάφους από τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες στην Ελλάδα. Ανεξαρτήτως τηλεπικοινωνιακού παρόχου, οι καταναλωτές μπορούν να βρουν το πρόγραμμα ασφάλισης που τους ταιριάζει, συγκρίνοντας και επιλέγοντας ανάμεσα σε πολλά ασφαλιστικά προγράμματα, με εγγύηση χαμηλότερης τιμής και με υποστήριξη όλο το 24ωρο από πιστοποιημένους συμβούλους ασφαλίσεων.