Διαφημιστική καταχώρηση της Samsung Electronics Ελλάς Μ.Α.Ε.

Η εβδομάδα της Black Friday* ξεκινά δυναμικά. Μια ποικιλία προϊόντων Samsung -από smartphones και tablets μέχρι έξυπνα ρολόγια και true wireless ακουστικά- σας περιμένει για να κάνετε επιτέλους δική σας εκείνη τη συσκευή που έχετε βάλει στο μάτι εδώ και καιρό!

Ένα smartphone για κάθε τύπο χρήστη

Ξεκινώντας από τις ανάγκες ενός απλού χρήστη smartphone τότε μία επιλογή θα ήταντο στιβαρό και αξιόπιστο Samsung Galaxy A12 σε εκδόσεις 128GB και 64GB**, μια συσκευή που φημίζεται για την αυξημένη αυτονομία που χαρίζει η μεγάλης χωρητικότητας μπαταρία της.

Στην εποχή του 5G*** αναλαμβάνει να σας μυήσει το Samsung Galaxy A52S (με 256GB ή 128GB** αποθηκευτικού χώρου), μια συσκευή που ακόμα και πριν τις εκπτώσεις έρχονταν σε μια άκρως δελεαστική τιμή.

Όταν οι απαιτήσεις ξεπερνούν αυτές ενός απλού χρήστη smartphoneτότε το Samsung Galaxy S20 FE (256GB & 128GB) και τα μοντέλα “ναυαρχίδες” Samsung Galaxy S21 Series θα σας εκπλήξουν με τις επιδόσεις τους.

Τέλος, για αυτούς που στην Black Friday και στη Cyber Monday θέλουν να αγοράσουν μια… πρόγευση από το μέλλον το εμβληματικό Samsung Galaxy Z Fold3 (σε 512GB και 256GB** εκδόσεις) και η επιτομή του στιλ, το Samsung Galaxy Z Flip3 (256GB & 128GB**) αναλαμβάνουν να ξεναγήσουν στην καρδιά των τεχνολογικών εξελίξεων όσους εκμεταλλευθούν τις προσφορές των ημερών.

Καιρός για ένα… πολυτάλαντο tablet

Ψυχαγωγία, επικοινωνία, ενημέρωση, τηλεδιασκέψεις… Υπάρχει άραγε κάποια πτυχή της καθημερινότητάς μας που δεν μπορεί να επωφεληθεί από ένα αξιόπιστο tablet; Φυσικά όχι, Μία πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση σε Samsung Galaxy Tab A7 Lite, στη WiFi και την LTE έκδοσή του.

Και τα wearables στο παιχνίδι των προσφορών

Όποιο κι αν είναι το στιλ των κλασικών ρολογιών που προτιμάτε, το σίγουρο είναι πως η ημέρα σας θα αλλάξει μόλις δοκιμάσετε ένα «έξυπνο» ρολόι. Με τη βοήθειά του δεν θα έχετε απλά όλες τις ειδοποιήσεις του κινητού στον καρπό σας, αλλά έναν ψηφιακό… προπονητή που σας βοηθά να παρακολοθήσετε τη φυσική σας κατάσταση και σας ακολουθεί σε κάθε σας αθλητική δραστηριότητα. Το Samsung Galaxy Watch4 έρχεται σε δυο εναλλακτικά μεγέθη (40mm και 44mm), ενώ για όσους λατρεύουν τα ακόμα πιο μεγάλα ρολόγια, το Samsung Galaxy Watch4 Classic με διάμετρο στα 46mm διεκδικεί μια μόνιμη θέση στον καρπό τους. Αντίστοιχα, από τα αυτιά σας δύσκολα θα λείψουν τα ευκολοφόρετα true wireless ακουστικά Samsung Galaxy Buds2, χαρίζοντας ποιότητα στην ακρόαση της μουσικής αλλά και στις τηλεφωνικές σας κλήσεις.


* Οι προσφορές διαφέρουν ανά προϊόν (μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων) κι ανά κατάστημα. Για περισσότερες πληροφορίες για τις προσφορές και τη διαθεσιμότητα επισκεφτείτε το φυσικό ή ηλεκτρονικό κατάστημα της επιλογής σας. 

**Η μνήμη του χρήστη είναι μικρότερη από τη συνολική μνήμη εξαιτίας του χώρου που χρησιμοποιείται από το λειτουργικό σύστημα και το λογισμικό για το χειρισμό των λειτουργιών της συσκευής. Η πραγματική μνήμη του χρήστη θα διαφέρει ανάλογα με τον πάροχο και μπορεί να αλλάξει μετά την εκτέλεση αναβαθμίσεων λογισμικού

*** Η διαθεσιμότητα/ ταχύτητα του δικτύου 5G ενδέχεται να ποικίλλει ανάλογα με την περιοχή, τον πάροχο δικτύου και το περιβάλλον χρήστη.