Το Black Friday στον Κωτσόβολο αποτελεί μια… «πόρτα» προς κάθε τεχνολογικό (και όχι μόνο) πειρασμό που ανοίγει αυτές τις μέρες διάπλατα.

Είναι αμαρτία να μην προλάβεις την ποικιλία, την ποιότητα, την ταχύτητα και τις μοναδικές προσφορές του Κωτσόβολου!

Στον Κωτσόβολο και φέτος το Black Friday προσφέρει ευκαιρίες σε επίπεδο τιμών, πλούσια αποθέματα, μεγάλη ποικιλία προσφορών, νέες ταχύτητες εξυπηρέτησης,  και ποικίλους τρόπους πληρωμής.

Το φετινό Μπλακ Φράιντεϊ στον Κωτσόβολο, λοιπόν, ήρθε με σκοπό να… κολάσει τους πάντες!

Αμαρτία να περιμένεις

Τις φανταστικές τιμές, την πλούσια γκάμα, την απολαυστική εμπειρία σε κάθε κατάστημα τις είχαμε ήδη στον Κωτσόβολο, τι νέο υπάρχει για φέτος; «Νέες ταχύτητες αφού φέτος τόσο ο στόλος των οχημάτων του όσο και τα καταστήματά του είναι πιο έτοιμα από ποτέ. Όταν θες το επόμενό σου smartphone, laptop, παιχνιδομηχανή ή μηχανή espresso, η άμεση παράδοση είναι αυτό που χωρίζει την κόλαση της αναμονής από τον παράδεισο για να έχεις τελικά το νέο σου απόκτηματο!

 

Η «βίβλος» του Μπλακ Φράιντεϊ

Για αυτήν τη θεάρεστη περίοδο του Black Friday, ακολουθούν οι… εντολές που κάθε καταναλωτής πρέπει να έχει υπόψη του πριν τρέξει πίσω από τους «πόθους».

 

Ου περιμένεις την αποστολήν επί ματαίω: Παράδοση σε 24 ώρες ή ακόμα και αυθημερόν

Με μια επίσκεψη στο www.kotsovolos.gr ή τηλεφωνικά, τα μικρά και μεσαία προϊόντα που αγοράζεις, έρχονται άμεσα στον χώρο σου, όπου κι αν βρίσκεσαι! Σε 52 πόλεις σε όλη την Ελλάδα η παραγγελία καταφθάνει εντός 24 ωρών, ενώ αν παραγγείλεις μέχρι τη 13:00, η παραγγελία παραδίδεται αυθημερόν!

 

Ουκ απωλέσεις προσφορά με τιμήν χαμηλότερην πάσας προσδοκίας

Οι Black Friday προσφορές του Κωτσόβολου δεν χρειάζονται συστάσεις. Κολασμένες τιμές σε προϊόντα τεχνολογίας και όχι μόνο, που «ανυπομονούν»να γεμίσουν το καλάθι σου.

 

Ου χρονοτριβήσεις: Quick point παραλαβή ακόμα και σε 20 λεπτά!

Μπήκες, κλίκαρες, ψώνισες. Πρόλαβες την ευκαιρία, αλλά δεν θες να περιμένεις ούτε δευτερόλεπτο παραπάνω. Η στιγμή που θα σκίσεις ζελατίνες έρχεται πιο κοντά από ποτέ, με παραλαβή σε 73 σημεία Quick Point έξω από τα καταστήματα ακόμα και σε 20 λεπτά με ταχύτητα και ασφάλεια.

 

Ου στηθείς εις τα ταμεία: «Scan & Go» και αγορά με φωτογραφική ταχύτητα

Είσαι μπροστά από το ράφι, σκανάρεις με την κάμερα του smartphone το προϊόν που σε ενδιαφέρει, το πληρώνεις από το κινητό και βγαίνεις ευθύς αμέσως στο Quick Point έξω από το κατάστημα για να παραλάβεις το πακετάκι σου!

 

Ουκ εγκαταλείψεις το κατάστημα εάν δεν έχεις κάρτα: Cashdro για πληρωμές με μετρητά

Cashdro μηχανήματα περιμένουν όσους πιστούς προσέλθουν για την πραγματοποίηση πληρωμών με μετρητά εκτός των ταμείων, εύκολα και γρήγορα χωρίς καμία αναμονή.

 

Ουκ επιθυμήσεις τη θέση του μπροστινού σου στην ουρά: «Pay Express» για επιτόπου πληρωμή σε POS στους διαδρόμους του καταστήματος

Η υπηρεσία «Pay Express» σου δίνει την επιλογή να πληρώσεις μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας σε οποιοδήποτε σημείο του καταστήματος, απευθείας στον σύμβουλο πωλήσεων.Επιπρόσθετα, μπορούν να εξυπηρετηθούν οι online παραγγελίες σου που έχουν γίνει μέσω του collect@store.