Η νέα γενιά

Αν θεωρούσατε τα μοντέλα της σειράς RAZR μια φορά καλά, φανταστείτε τι έχουν να δουν τα μάτια σας με τα RAZR… στο τετράγωνο!

Motorola RAZR2 V8 Τα κινητά της Motorola ανέκαθεν έκλεβαν την παράσταση με το υπερπροσεγμένο design και το εκλεπτυσμένο τους στυλ. Όσα χρόνια κι αν περάσουν, όσες σειρές κι αν κυκλοφορήσουν, όσο μπροστά κι αν πάει η τεχνολογία, τα δύο αυτά στοιχεία εξακολουθούν και θα εξακολουθήσουν να συνοδεύουν τα κινητά της Motorola. Κάτι τέτοιο συμβαίνει και με το V8, το μοντέλο που εγκαινιάζει με τον καλύτερο τρόπο τη νέα γενιά συσκευών της Motorola η οποία αποτελεί εξέλιξη των RAZR και τιτλοφορείται… RAZR2! Το V8 λοιπόν είναι ένα quadband, clamshell κινητό που μπορεί να εστιάζει στον τομέα των multimedia, ωστόσο διαθέτει άρτια τεχνικά χαρακτηριστικά και επιτυγχάνει εξαιρετικές επιδόσεις σε όλες τις κατηγορίες. Η τεράστια (240x320 pixels) εξωτερική οθόνη είναι touch για περισσότερη ευκολία στο χειρισμό εφαρμογών όπως ο media player ή την αποδοχή/απόρριψη κλήσεων. Η εσωτερική οθόνη είναι ανάλυσης 320x240 pixels με δυνατότητα απεικόνισης 262.000 χρωμάτων, όπως και η εξωτερική. Εκεί θα μπορείτε να απολαμβάνετε τις φωτογραφίες και τα υψηλής ποιότητας βίντεο που θα τραβήξετε με την 2 MP ψηφιακή κάμερα που διαθέτει μάλιστα και 8x digital zoom. O media/music player υποστηρίζει μεγάλη γκάμα αρχείων πολυμέσων (ενδεικτικά: wma, drm, mp3, acc, wav κλπ) και είναι συμβατός με Bluetooth headset για να απολαμβάνετε τα αγαπημένα σας κομμάτια ασύρματα!

Πέραν του Bluetooth, υπάρχει δυνατότητα σύνδεσης του V8 με υπολογιστή μέσω καλωδίου USB για συγχρονισμό και μεταφορά αρχείων, καθώς η συσκευή μπορεί κάλλιστα να λειτουργήσει και σαν εξωτερική μονάδα αποθήκευσης USB. Όσον αφορά τη μνήμη υπάρχουν δύο επιλογές: το V8 άλλωστε κυκλοφορεί σε δύο εκδόσεις, μία με 512 MB και μία με 2 GB κοινόχρηστης μνήμης, με τη δεύτερη –και ακριβότερη- έκδοση να απευθύνεται σε όσους σκοπεύουν να χρησιμοποιήσουν το V8 σαν mp3 player, καλύπτοντας σε κάθε περίπτωση την απουσία memory card slot. Το «πακέτο» συμπληρώνει η μπαταρία των 770 mAh, η οποία σε γενικές γραμμές τα καταφέρνει, προσφέροντας καλό χρόνο ομιλίας αλλά σχετικά μικρό αναμονής.

ΘΕΤΙΚΑ

Εξωτερική touch οθόνη

Music & multimedia χαρακτήρας

Δύο εκδόσεις όσον αφορά τη μνήμη

ΑΡΝΗΤΙΚΑ

Σχετικά αδύναμη μπαταρία (χρ. αναμονής)

Λίγο βαρύ

ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Designάτο και multimediάτο clamshell για κάθε γούστο!

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Διαστάσεις: 103 x 53 x 11.9 χιλ.

Βάρος: 117 γρ.

Δίκτυο: GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 MHzEDGE

Μνήμη: 512 ΜΒ ή 2 GB

Οθόνη: εξωτερική: QVGA CLI touch, 320x240 pixels, 262.000 χρωμάτων, εσωτερική: QVGA, 320x240 pixels, 262.000 χρωμάτων

Κάμερα: 2 MP, 8x digital zoom, video

Μπαταρία: LiIon 770 mAh

Χρόνος αναμονής: έως 280 ώρες

Χρόνος ομιλίας: έως 8 ώρες και 20 λεπτά

Επιπλέον χαρ/κα: media/music player, Bluetooth, USB, USB mass storage device, GPRS, EDGE, Opera w8.5 browser, MotoSync