Με μια απολαυστική οθόνη που προδιαθέτει για δημιουργία, παραγωγικότητα, αλλά και διασκέδαση, το νέο tablet της Samsung φιλοδοξεί να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον σας, με λίγη έξτρα βοήθεια από το συνοδευτικό S Pen!

Διαφημιστική καταχώρηση της Samsung Electronics Ελλάς Μ.Α.Ε

Η τεχνολογία έχει διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στις ζωές όλων τα δύο τελευταία χρόνια και οι συσκευές που μπορούν να δώσουν ολοκληρωμένες απαντήσεις σε πολλαπλές ανάγκες είναι πια απαραίτητες. To Samsung Galaxy Tab S7 FE στοχεύει να ικανοποιήσει όλους όσοι θέλουν να αναθέσουν σε μια κομψή και εύκολα μεταφέρσιμη συσκευή τη συντριπτική πλειονότητα των ψηφιακών τους δραστηριοτήτων, από ψυχαγωγία και ενημέρωση μέχρι εργασία και επικοινωνία. Με μεταλλικό φινίρισμα και εκλεπτυσμένο στιλ, το Tab S7 FE έρχεται σε τέσσερις αποχρώσεις: σε Mystic Black, Mystic Silver, Mystic Green και Mystic Pink.

Δημιουργώντας στις 12.4 ίντσες

Η οθόνη των 12.4 ιντσών αποτελεί έναν καμβά 2560×1600 pixels, έτοιμο να φιλοξενήσει χειρόγραφο κείμενο, σχέδια ή επισημάνσεις και διορθώσεις σε έγγραφα με τη βοήθεια του S Pen, το οποίο συμπεριλαμβάνεται στη συσκευασία. Οι σημειώσεις που γράφετε με το… ταλαντούχο πενάκι στο Samsung Notes μπορούν να μετατραπούν άμεσα σε ψηφιακό κείμενο, μεταμορφώνοντας το Samsung Galaxy Tab S7 FE σε ένα διαδραστικό σημειωματάριο με εξελιγμένη νοημοσύνη, μιας και μπορείτε να αλληλεπιδράσετε με το περιεχόμενο που καταγράφετε (π.χ. να κλικάρετε σε links ιστοσελίδων που έχετε σημειώσει, να δείτε το αποτέλεσμα μαθηματικών πράξεων που γράψατε κ.ά.). Με κάποια καλλιτεχνική εφαρμογή μπορείτε να σχεδιάσετε υλικά για εταιρικές παρουσιάσεις, για digital (και όχι μόνο) marketing, για social media posts, ακόμα και για αφίσες!. Κόμικς, anime και κάθε άλλου είδους εικονογράφηση επωφελούνται εργαλείων που ενισχύουν τη διαδικασία του storyboarding, του χρωματισμού, του ρεαλιστικού animation βασισμένου σε 3D μοντέλα κ.ά. Φυσικά, μια τέτοια οθόνη θα σας βάλει στον πειρασμό να απολαύσετε τις αγαπημένες σας σειρές, ταινίες αλλά και παιχνίδια στον ελεύθερό σας χρόνο, όπου κι αν βρεθείτε. 4 μήνες δωρεάν στη συνδρομητική υπηρεσία YouTube Premium* θα σας πείσουν και για τις ψυχαγωγικές αρετές του tablet!

 

Εκτός από 5G και WiFi 6 συνδεσιμότητα, το Galaxy Tab S7 FE διαθέτει και μια εξαιρετικά χρήσιμη θύρα USB Type-C 3.2. Ο επεξεργαστής του μπορεί με ευκολία να ανταποκριθεί σε κάθε συνδυασμό ταυτόχρονης εκτέλεσης πολλαπλών εφαρμογών. Με τη λειτουργία «Πολλαπλών Παραθύρων», έχετε τη δυνατότητα να ανοίξετε έως και τρεις εφαρμογές ταυτόχρονα στην οθόνη, ώστε να μπορείτε για παράδειγμα να περιηγείστε σε ένα site, να κρατάτε σημειώσεις δίπλα σε άλλο παράθυρο και σε ένα τρίτο να παίζει ένα βίντεο. Με τη λειτουργία «Συγχρονισμού Εφαρμογών» αποθηκεύετε συνδυασμούς παράλληλων apps, ώστε να μπορείτε να ξαναχρησιμοποιήσετε το layout πολλαπλών παραθύρων που σας εξυπηρετεί άμεσα. Επιπρόσθετα, με την προσθήκη ενός μαγνητικού πληκτρολογίου, όπως αυτό που ενσωματώνει η θήκη Book Cover Keyboard (πωλείται χωριστά), και με την παράλληλη αξιοποίηση του περιβάλλοντος χρήσης Samsung DeX, το σύστημα μεταμορφώνεται σε ένα μίνι laptop, προσομοιώνοντας έντονα στο UI ενός σύγχρονου PC (μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ακόμα και το ποντίκι σας!). Ιδιαιτέρως χρήσιμη βρήκαμε και τη λειτουργία δεύτερης οθόνης (WiDi), χάρη στην οποία το Galaxy Tab S7 FE μπορεί να μετατραπεί σε μια μεγάλη οθόνη δίπλα στο κύριο PC σας, για επέκταση προβολής και ενισχυμένη παραγωγικότητα

 

Αν δεν έχετε ήδη εντρυφήσει στο οικοσύστημα συσκευών της Samsung, το συγκεκριμένο tablet θα σας βάλει σίγουρα στον πειρασμό, καθώς η «Galaxy Continuity» φιλοσοφία συνδέει όλες τις συσκευές κάτω από μια ενιαία εμπειρία χρήσης. Μπορείτε π.χ. να επιτρέψετε στα ακουστικά Samsung Galaxy Buds να κάνουν παύση στην ταινία που παρακολουθείτε στο tablet, για να συνδεθούν με το κινητό σας, προκειμένου να απαντήσετε μια εισερχόμενη κλήση. Οι ευκολίες που μας παρείχε το Samsung Galaxy Tab S7 FE ήταν τόσες που δεν μπορούσαμε να πάρουμε την προσοχή μας από πάνω του, οπότε η τυπική μπαταρία των 10.090mAh** με 45W*** ταχείας φόρτισης αποδείχθηκε άκρως χρήσιμη για να μας κρατάει συντροφιά με τις ώρες!

 

Μάθετε περισσότερα εδώ: https://www.samsung.com/gr/tablets/galaxy-tab-s/galaxy-tab-s7-fe-green-128gb-sm-t733nlgaeue/

 


* Ισχύει για νέους πελάτες YouTube Premium, YouTube Music Premium και Μουσικής Google Play. Όροι & Προϋποθέσεις εδώ: https://www.samsung.com/gr/offer/galaxy-youtube-premium-2021/

 

**Η τυπική τιμή είναι η υπολογιζόμενη μέση τιμή λαμβάνοντας υπόψη την απόκλιση της χωρητικότητας της μπαταρίας σε σχέση με τα δείγματα μπαταριών που ελέγχονται σύμφωνα με το πρότυπο IEC 61960. Η πραγματική (ελάχιστη) χωρητικότητα μπαταρίας είναι 9,800mAh. Η πραγματική διάρκεια ζωής της μπαταρίας ενδέχεται να ποικίλλει ανάλογα το περιβάλλον δικτύου, τη χρήση και άλλους παράγοντες.

 

*** Η Υπερταχεία Φόρτιση 45W υποστηρίζεται μέσω αντάπτορα φόρτισης 45W που πωλείται ξεχωριστά (η συσκευασία συμπεριλαμβάνει φορτιστή 15W).