Πιστή στο όραμα «5G for All», η TCL Communication παρουσίασε ένα εξαιρετικά προσιτό Android smartphone που συνδυάζει μια ποιοτικότατη οθόνη με ταχύτητες 5G.

Kαθώς βελτιώνεται η κάλυψη 5G, ολοένα και περισσότερες υπηρεσίες βασίζονται σε γρήγορες ταχύτητες δεδομένων κινητής τηλεφωνίας, βαδίζοντας προς το 2022. Ο στόχος της TCL για το «5G for All» εκπροσωπείται με τον καλύτερο τρόπο από το TCL 20 R 5G, το οποίο διατίθεται σε Granite Grey και Lazurite Blue αποχρώσεις σε τιμές που ξεκινούν από τα 209,89€! «Η TCL είναι κάτι παραπάνω από ένας κορυφαίος καινοτόμος κατασκευαστής smartphone, TV, και wearable. Η αποστολή μας είναι να κάνουμε τις σημαντικές τεχνολογίες προσβάσιμες σε περισσότερο κοινό από ποτέ», δήλωσε ο Stefan Streit, Chief Marketing Officer στην TCL Communication.

Η συσκευή που καθιστά πλέον το 5G προσιτό σε όλους επιτρέπει την ομαλή, υψηλής ευκρίνειας βίντεο-επικοινωνία, καθώς και την εξαιρετικά γρήγορη ταχύτητα λήψης, τόσο στο SA (standalone), όσο και στο NSA (non-standalone) 5G. Ξεχάστε τις ατελείωτες loading bars, τα παγωμένα πρόσωπα στις τηλεδιασκέψεις, τις διακοπές στον ήχο και οποιαδήποτε άλλη ταλαιπωρία σάς έχει προκαλέσει στο παρελθόν το αργό internet. Με την ισχύ του MediaTek Dimensity 700, το TCL 20 R 5G ισορροπεί μαεστρικά ανάμεσα στην απόδοση και την αποτελεσματικότητα, παρέχοντας αρκετή ενέργεια για ολοήμερη εντατική χρήση. Η μεγιστοποίηση της αυτονομίας επιτυγχάνεται και χάρη στην αρχιτεκτονική των 7nm του chipset της MediaTek, το οποίο υπόσχεται 28% περισσότερη απόδοση ισχύος από ένα αντίστοιχο με διαδικασία παραγωγής 8nm.

Οθόνη με υπογραφή TCL

Με ρυθμό ανανέωσης 90Hz και ρυθμό ανίχνευσης αφής 180Hz, η οθόνη του TCL 20 R 5G επιβεβαιώνει την τεχνογνωσία της εταιρείας στο συγκεκριμένο τομέα. Κάθε πάτημα, scroll και swipe στην οθόνη της συσκευής είναι απίστευτα ομαλό και γρήγορο. Οι χρήστες μπορούν, επίσης, να επιλέξουν τον προσαρμόσιμο ρυθμό ανανέωσης για εξοικονόμηση ενέργειας, ώστε τα 90Hz να ενεργοποιούνται μόνο σε επιλεγμένα σενάρια (π.χ. το gaming, το οποίο επιμελείται η Mali-G57 MC2 GPU). Η οθόνη V-notch 6,52 ιντσών με αναλογία οθόνης-συσκευής 90% προσφέρει μέγιστη φωτεινότητα 500 nits και ανάλυση 1600×720 pixels. Διαθέτει, επίσης, τεχνολογία NXTVISION που παρέχει βελτίωση εικόνας και βίντεο, καθώς και περιορισμό της μπλε ακτινοβολίας, ενσωματώνοντας λειτουργίες ανάγνωσης και προστασίας ματιών. Το TCL 20 R 5G είναι βελτιστοποιημένο για να εξασφαλίσει μέγιστη απόλαυση και ελάχιστη καταπόνηση των ματιών.

 

Κομψό με πλούσια χαρακτηριστικά

Στην πίσω πλευρά του τηλεφώνου υπάρχει μια ικανοποιητική τριπλή κάμερα 13MP, η οποία επιστρατεύει αυτόματη βελτίωση AI, προκειμένου να εφαρμόζει τις ιδανικές ρυθμίσεις και αποχρώσεις για κάθε σκηνή. Ο αισθητήρας βάθους 2MP και ο φακός macro 2MP προσθέτουν ευελιξία στα σενάρια λήψεων, καλύπτοντας από bokeh πορτρέτα μέχρι λεπτομερείς κοντινές λήψεις.

 

Καμία έκπτωση στην ασφάλεια

Αποκτήστε ασφαλή πρόσβαση σε ό,τι χρειάζεστε τη στιγμή που το χρειάζεστε με το face unlock και τον αισθητήρα του δακτυλικού αποτυπώματος στο πίσω μέρος της συσκευής. Το TCL 20 R 5G έχει πιστοποιηθεί από την Google ως Android Enterprise Recommended συσκευή. Αυτό μεταφράζεται πως το TCL 20 R 5G δεσμεύεται να ανταποκρίνεται στις αυστηρές απαιτήσεις της Google για επιχειρήσεις μέσω τακτικών και έγκαιρων ενημερώσεων κώδικα ασφαλείας Android και εγγυημένων σημαντικών ενημερώσεων.