Ο διευθύνων σύμβουλος του Vodafone Business, Vinod Kumar και ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Vodafone Ελλάδας, Χάρης Μπρουμίδης θα συμμετάσχουν ως ομιλητές στο φετινό SingularityU Greece Summit στις 22 Νοεμβρίου 2021, με θέμα την τόσο επίκαιρη και αλληλένδετη, «δίδυμη» μετάβαση των πράσινων και των ψηφιακών τεχνολογιών, που θα διαδραματίσουν καταλυτικό ρόλο στην 4η βιομηχανική επανάσταση των εκθετικών τεχνολογιών. 

Ειδικότερα, ο Vinod Kumar θα απευθύνει ομιλία με θέμα «Τεχνολογία και Πλανήτης» στο πλαίσιο του “Session 2 – Re-set: Technology & Sustainability”, την Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2011. Η προστασία του πλανήτη αποτελεί βασικό θεμέλιο του εταιρικού σκοπού της  Vodafone, η οποία πιστεύει ότι όχι μόνο η διασφάλιση της εμπορικής επιτυχίας δεν πρέπει να αποβαίνει σε βάρος του φυσικού περιβάλλοντος, αλλά και ότι απαιτείται άμεση και διαρκής δράση για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής. 

Γι’ αυτόν τον λόγο, η εταιρεία έχει δεσμευθεί για τη δραστική μείωση του περιβαλλοντικού της αποτυπώματος, στην οποία τα ψηφιακά δίκτυα και τεχνολογίες μπορούν να επιτελέσουν κορυφαίο ρόλο, καθώς η ψηφιοποίηση συμβάλει στην εξοικονόμηση ενέργειας, την πιο αποδοτική χρήση φυσικών πόρων και τη δημιουργία μίας κυκλικής οικονομίας. Είναι ενδεικτικό ότι από τον Ιούλιο του 2021, σε όλη την Ευρώπη, η Vodafone στηρίζει τη λειτουργία της σε ενέργεια παραγόμενη εξ ολοκλήρου κατά 100% από Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας. 

Επιπλέον, ο Χάρης Μπρουμίδης θα συμμετάσχει στο πολυαναμενόμενο CEO Panel (“Session 4: Re-imagine”) του SingularityU Greece Summit που θα πραγματοποιηθεί την ίδια μέρα, με αντικείμενο τόσο την εξέλιξη των εκθετικών τεχνολογιών και τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να αποτελέσουν οδηγό για ένα πιο αισιόδοξο μέλλον όσο και την ανάγκη της «δίδυμης» μετάβασης προς τις ψηφιακές και τις πράσινες τεχνολογίες. Αποτελεί βαθιά  πεποίθηση της Vodafone ότι η χρήση ψηφιακών και πράσινων τεχνολογιών είναι αυτό που χρειάζεται η Ελλάδα για να εξελιχθεί και να κάνει το άλμα της προς το μέλλον

Το φετινό SingularityU Greece Summit έχει ως κεντρικό θέμα το “Reimagine”, εστιάζοντας στην ανάγκη να οραματιστούμε εκ νέου μία καλύτερη εκδοχή του σημερινού κόσμου, στην εποχή μετά την πανδημία. Στην διήμερη εκδήλωση (22 και 23 Νοεμβρίου) είναι προσκεκλημένοι κορυφαίοι ομιλητές διεθνούς φήμης από το Singularity University και όχι μόνο, με ειδίκευση στην τεχνολογία και στον τρόπο που αυτή αλλάζει τον κόσμο.