Στην Wadata έχουμε θέσει ως στόχο να αλλάξουμε τους κανόνες των προγραμμάτων επιβράβευσης όπως τα έχουμε συνηθίσει μέχρι σήμερα. 

Έχουμε δημιουργήσει ένα ψηφιακό πορτοφόλι προγραμμάτων επιβράβευσης που επιτρέπει στα μέλη της πλατφορμας να ενοποιούν, να μεταφέρουν και να ανταλλάσουν πόντους μεταξύ προγραμμάτων και φίλων, εύκολα και γρήγορα με ένα μόνο click.

Τα μέλη του wadata marketplace μπορούν επισης να εξαργυρώνουν τους πόντους τους σε vouchers άλλων επιχειρήσεων του δικτύου που αφενός ενισχύουν το foot traffic στα φυσικά καταστήματα αλλά και αφετέρου το συνολικό basket των online αγορών με απευθείας εξαργύρωση σε shops!

Σε όλες τις περιπτώσεις ο χρηστης της πλατφόρμας μετατρέπει του πόντους του ή τις αγορές του σε  ψηφιακά wadata coins που μπορει να τα “ανταλλάξει “ με premium vouchers εκεί που πραγματικά επιθυμεί! Πλέον κανείς πόντος από loyalty προγράμματα δεν περισσεύει και χρησιμοποιείται εκεί που πραγματικά έχει αξία για τον καταναλωτή.

Το Wadata Marketplace επιτρέπει στις επιχειρήσεις να δουν αποτέλεσματα μέσα σε διάστημα μόλις τριών μηνών!  Μέσα σε αυτό το διάστημα καταφέρνουν να αυξήσουν την εισροή νέων πελατών και να δημιουργήσουν πιστούς πελάτες με πολλές επιλογές ανταμοιβής!

Προβολή και αγοραστική συμπεριφορά.

Με απόλυτο transparency για την προβολή της επιχείρησης και με διαφορετικά πακέτα προβολής για οποιοδήποτε είδος επιχείρησης! Τώρα πια όλοι μπορουν να ανταμείβουν τους πελάτες τους με την  customer engagement λύση της wadata σε πραγματικό χρόνο. 

Ταυτόχρονα τα μέλη μας δέχονται vouchers πλήρως προσαρμόσμενα στην συνολική αγοραστική τους συμπεριφορά και όχι πλέον με βάση τις συνήθειες στην εκάστοτε επιχείρηση!Με cutting edge τεχνολογία που διασφαλίζει την ποιότητα της εφαρμογής.
Me servers σε data centers ανά την Eυρώπη και γλώσσα προγραμματισμού συμβατή για IOS/Android η εφαρμογή της wadata εγγυάται μια μοναδική εμπειρία χρήσης.

Γίνετε τώρα μέλος εντελώς δωρεάν στην beta version και ανακαλύψτε τα οφέλη που μπορούν να απογειώσουν την επιχείρηση σας.

https://app.wadata.io/el/preregister/