To Media Day της Hellenic Esports, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στις 9 Νοεμβρίου 2021. Δυναμικό παρών έδωσαν προβεβλημένα στελέχη όπως η διευθύντρια Marketing της Logitech, Lisa Bendixen και άλλοι συνεργαζόμενοι φορείς. 

Την εκδήλωση τίμησαν με τη παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος Περιστερίου, Αναστάσιος Θεοδωράκος, ο Πρόεδρος της ΔΕΠΑΔΠ, Καλλιάφας Αναστάσιος καθώς και ο Αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Μεικτών Πολεμικών Τεχνών, Μάρκος Νταουκάκης.

Η ιδρυτική ομάδα της Hellenic Esports παρουσίασε στους παριστάμενους το όραμα, τους στόχους και τις δράσεις της υπό σύσταση ομοσπονδίας, πρώτος καρπός των οποίων είναι η εκπροσώπηση της Ελλάδος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Διεθνούς Ομοσπονδίας Esports (IESF),  που θα διεξαχθεί από 15 έως 21 Νοεμβρίου 2021, στο Εϊλάτ του Ισραήλ. Μετά την πραγματοποίηση των τοπικών τελικών στη χώρα μας το καλοκαίρι, 7 Έλληνες αθλητές κέρδισαν τη συμμετοχή τους σε αυτό, κάτι που αποτελεί μια μεγάλη διάκριση του Hellenic Esports σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ο πρόεδρος της Hellenic Esports, Κωνσταντίνος Λάσκαρης ανέφερε: “Στόχος μας, είναι να βάλουμε την Ελλάδα στον παγκόσμιο χάρτη των Esports. Για να επιτευχθεί αυτό πρέπει να δημιουργήθει ένας φορέας-οργανισμός, ο οποίος να παρακολουθεί την πορεία, τον επαγγελματισμό και την άναπτυξη των Esports στην χώρα μας. Παράλληλα, θέλουμε να δώσουμε ιδιαίτερη έμφαση στο Esports Tourism, όπου η Ελλάδα έχει όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις για να προσελκύσουμε επενδυτές που θα δώσουν αξία στο Ηλεκτρονικό Αθλητισμό.