Το devolo WiFi 5 Repeater 1200 είναι ιδανικό για μικρούς έως μεσαίους χώρους ή για το γεφύρωμα των κενών του WiFi σε έναν όροφο.

devolo WiFi 5 Repeater 1200 Ο προσαρμογέας στην παραδοσιακή σχεδίαση devolo, τοποθετείται απλά σε μια πρίζα και είναι έτοιμος για άμεση χρήση. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πατήσετε τα κουμπιά WPS στο router και στο Repeater και ο ενισχυτής του WiFi είναι έτοιμος να παρέχει μεικτό ρυθμό μετάδοσης δεδομένων έως και 1.200 Mbps. Από tablet ή laptop έως κονσόλες gaming ή ακόμα και smart TVs, υπάρχει επιτέλους μια γρήγορη σύνδεση στο Internet διαθέσιμη σε οποιαδήποτε συσκευή, είτε πρόκειται για μέρος του οικιακού γραφείου είτε της εγκατάστασης οικιακού κινηματογράφου.

Όταν χρησιμοποιείτε το devolo WiFi 5 Repeater 1200, οι τερματικές σας συσκευές επωφελούνται από μια σύνδεση που βασίζεται στο προηγμένο πρότυπο WiFi 5. Αυτό σημαίνει βελτιωμένη απόδοση WiFi, επειδή το MIMO πολλαπλών χρηστών (MU-MIMO) είναι μέρος του «πακέτου». Αυτή η τεχνολογία ελέγχει αυτόματα τη ροή δεδομένων και δεν υπερφορτώνεται, ακόμη και όταν υπάρχουν πολλές τερματικές συσκευές συνδεδεμένες ταυτόχρονα στο Repeater.

Το Band Steering παρέχει πρόσθετη υποστήριξη και χρησιμοποιεί την πιο κατάλληλη ζώνη συχνοτήτων για να κατευθύνει τις συγκεκριμένες συνδέσεις. Ως ένα dual-band repeater, το devolo WiFi 5 Repeater 1200 επικοινωνεί στα 2,4 GHz και στα 5 GHz για να εξασφαλίσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Και το κάνει με εξαιρετική ασφάλεια: Τα ενημερωμένα πρότυπα ασφαλείας WPA3 και WPA2 διασφαλίζουν κρυπτογράφηση αιχμής που προστατεύει τα προσωπικά δεδομένα από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση.

Ευέλικτη λύση

Το devolo WiFi 5 Repeater 1200 είναι σαν… παιδικό παιχνίδι στην εγκατάσταση και εξαιρετικά ευέλικτο στη χρήση του. Λειτουργεί με όλα τα router της αγοράς, τερματικές συσκευές ή ακόμα και άλλα repeater και είναι έτοιμο να χρησιμοποιηθεί οπουδήποτε υπάρχει διαθέσιμη πρίζα. Ως αποτέλεσμα, παρέχει ισχυρό WiFi στο σημείο ακριβώς όπου χρειάζεται, ακόμα και στον κήπο, εφόσον χρησιμοποιείται επαρκής προστασία από τις καιρικές συνθήκες. Το repeater διαθέτει και μια θύρα Ethernet για να φιλοξενεί συσκευές που έχουν μόνο επιλογή σύνδεσης με καλώδιο. Αυτό το καθιστά την τέλεια συσκευή για την παροχή υποστήριξης σε μέρη όπως η γωνιά ψυχαγωγίας ή το οικιακό γραφείο. Επιπλέον, η πρακτική ένδειξη σήματος τεσσάρων βαθμίδων σάς επιτρέπει να ελέγχετε την ποιότητα σύνδεσης ανά πάσα στιγμή, γεγονός που διευκολύνει την εύρεση του σημείου τοποθέτησης. Επιπρόσθετα, εάν υπάρχει δομημένη καλωδίωση δικτύου, το repeater μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως access point. Απλώς συνδέστε το repeater σε μια διαθέσιμη πρίζα, χρησιμοποιήστε ένα καλώδιο Ethernet για να τον συνδέσετε στην υποδοχή δικτύου και απολαύστε επιτέλους γρήγορο WiFi!

Η δωρεάν εφαρμογή Home Network για κινητά Android και iOS καθοδηγεί τους χρήστες στην απλή διαδικασία εγκατάστασης και τους επιτρέπει να προσαρμόζουν όλες τις σημαντικές ρυθμίσεις ανά πάσα στιγμή. Όπως συμβαίνει με όλα τα άλλα προϊόντα από τους ειδικούς δικτύωσης της devolo, είναι βέβαιο ότι θα παρέχονται τακτικές ενημερώσεις εντελώς δωρεάν.

Το νέο devolo WiFi 5 Repeater 1200 θα είναι διαθέσιμο στα μέσα Δεκεμβρίου στην τιμή των 59,90€ σε φυσικά και ηλεκτρονικά καταστήματα. Η devolo παρέχει 3 χρόνια εγγύηση για όλα της τα προϊόντα.

Περισσότερες πληροφορίες για το πώς μπορείτε να έχετε ένα τέλειο οικιακό δίκτυο, επισκεφθείτε το www.devolo.gr