Το επαγγελματικό τμήμα Business Solutions της LG Electronics (LG) έλαβε το ’Presidential Award’ στο International Light Convergence EXPO 2021, για την τεχνολογία Micro Led. Η LG ανέπτυξε μια νέα μέθοδο εφαρμογής στην οποία τα RGB chips μεταφέρονται απευθείας στην πλακέτα σύνδεσης του  Thin Film Transistor (TFT), αντί για την παραδοσιακή πλακέτα τυπωμένου κυκλώματος. Η καινοτομία της LG φέρνει  νέες συναρπαστικές δυνατότητες, προσφέροντας ρεαλιστικές εικόνες υψηλής ανάλυσης με βαθύτερο μαύρο.

Το Micro LED προσφέρει εκπληκτική ποιότητα εικόνας με εξαιρετική φωτεινότητα, αντίθεση και ευκρίνεια. Οι οθόνες είναι αυτοφωτιζόμενες και χρησιμοποιούν μικροσκοπικές διόδους εκπομπής φωτός. Η βραβευμένη τεχνολογία νέας γενιάς Micro LED της LG προσφέρει ζωντανά, ακριβή χρώματα και βαθύ μαύρο για μια καθηλωτική εμπειρία θέασης. Ο εξαιρετικός σχεδιασμός αυτής της ευέλικτης οθόνης δίνει στους επαγγελματίες τη δυνατότητα να προσαρμόζουν το μέγεθός της, ώστε να ταιριάζει στις ανάγκες τους και στους επιθυμητούς χώρους. Όλα αυτά συνοδεύονται από κομψό, απρόσκοπτο σχεδιασμό, που ενσωματώνεται άψογα σε κάθε χώρο.

Προσελκύοντας περίπου 200 οργανισμούς που εκθέτουν σε περισσότερα από 500 περίπτερα, το International Light Convergence EXPO είναι μια ετήσια εκδήλωση που παρουσιάζει τις τελευταίες εξελίξεις στις προηγμένες τεχνολογίες LED, OLED, ψηφιακής σήμανσης και φωτισμού. Κάθε χρόνο, η τελετή απονομής των βραβείων που διοργανώνεται από το Υπουργείο Εμπορίου, Βιομηχανίας και Ενέργειας της Κορέας και τον Οργανισμό Προώθησης Εμπορίου και Επενδύσεων της Κορέας, αναγνωρίζει τη σημαντική συνεισφορά της ανάπτυξης των LED και OLED.

«Η LG είναι στην ευχάριστη θέση να συμμετάσχει σε αυτή την έκθεση για άλλη μια φορά και είναι για εμάς μεγάλη τιμή που λαμβάνουμε αυτή την αναγνώριση για τις καινοτομίες μας στην τεχνολογία Micro LED», δήλωσε ο Paik Ki-mun, Ανώτερος Αντιπρόεδρος και Επικεφαλής της επιχειρηματικής μονάδας Display Information της LG Electronics Business Solutions Company. «Είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι με την τεχνολογία των προϊόντων Micro Led, τόσο ως πρωτοπόροι όσο και ως κατασκευαστές»

Με τις προηγμένες τεχνολογίες και την κατασκευαστική τεχνογνωσία της, η LG αποκάλυψε το πρώτο της προϊόν Micro LED το 2020, ενισχύοντας περαιτέρω την παγκόσμια φήμη της ως ηγέτης στο κομμάτι της ψηφιακής σήμανσης. Το πρώτο προϊόν ψηφιακής σήμανσης Micro LED της LG, το LG MAGNIT, συνδυάζει άψογα την άριστη ποιότητα εικόνας και φωτεινότητας με τις κορυφαίες τεχνολογίες της LG.