Τα ολοκαίνουργια Samsung Galaxy smartwatch και Galaxy buds της Samsung φέρνουν στον καρπό και στα αυτιά σας έναν νέο κόσμο δυνατοτήτων…

Διαφημιστική καταχώρηση της Samsung Electronics Ελλάς Μ.Α.Ε

Η κατηγορία των wearables δεν απευθύνεται πλέον μόνο στους φανατικούς της τεχνολογίας, αλλά σε όποιον θέλει να έχει ανά πάσα στιγμή διαθέσιμη μια διευρυμένη «παλέτα» λειτουργικότητας. Επεκτείνουν τη λειτουργικότητα smartphone στα χέρια σας και στα αυτιά σας, δίχως αυτό να χρειάζεται να εγκαταλείψει την τσάντα σας. Έτσι, μειώνονται οι φορές που χρειάζεται να ανατρέξετε στο smartphone σας κατά τη διάρκεια μιας μέρας.

Samsung Galaxy Watch4 Series: Ρολόι που «μεταμορφώνεται» ανάλογα με τις ανάγκες σας!

Τα Samsung  Galaxy Watch4 και Galaxy Watch4 Classic έρχονται με την «Wear OS™ Powered by Samsung» έκδοση*, ειδικά κατασκευασμένη για να φέρει τον πλούτο των Android εφαρμογών απευθείας στον καρπό σας!

Οι developers χτίζουν apps για μια ενιαία, καθολική πλατφόρμα, όπως το Wear OS, και οι χρήστες τις απολαμβάνουν παρέα με την αναβαθμισμένη εμπειρία χρήσης που χαρίζει το user interface της κορεατικής εταιρείας. Ειδικά η περιστρεφόμενη στεφάνη του Samsung  Galaxy Watch4 Classic προσδίδει μια άνεση στην πλοήγηση στα μενού και στις εφαρμογές του ρολογιού.

Δείξε μου το ρολόι σου να σου πω ποιος είσαι

Ακόμα και δυο πανομοιότυπα Samsung Galaxy Watch4 ρολόγια διαφέρουν όσο διαφέρουν και οι χρήστες τους! Μια ματιά στις εφαρμογές που εγκαθιστά ο κάθε κάτοχος προδίδει τα ενδιαφέροντά του και τον τρόπο με τον οποίο έχει εντάξει την πολυδιάστατη αυτή συσκευή στην καθημερινότητά του. Εκτός από τη σουίτα παρακολούθησης φόρμας και ευεξίας της Samsung, μπορείτε να αξιοποιήσετε μια πλειάδα από apps που αφορούν από την οργάνωση της επαγγελματικής και της προσωπικής σας ζωής μέχρι την ψυχαγωγία σας. Μπορείτε για παράδειγμα με μια ματιά να τσεκάρετε την πορεία σας προς τον προορισμό σας μέσω της πλοήγησης χάρτη, να ελέγξετε τις playlists της μουσικής σας σε δημοφιλή apps, να απαντήσετε σε ένα εισερχόμενο SMS ή σε μια κλήση, να ενημερωθείτε για το πρόγραμμά σας από την ατζέντα σας και φυσικά να λάβετε όλες σας τις σημαντικές ειδοποιήσεις.

Το Smartwatch που σας γνωρίζει καλύτερα!

Εξοπλισμένο με τον 3-σε-1 BioActive*** αισθητήρα της Samsung (Optical Heart Rate, Electrical Heart και Bioelectrical Impedance Analysis), κάθε ρολόι της σειράς Samsung Galaxy Watch4 μπορεί να αναλύσει τη σωματική και φυσική σας κατάσταση. Η μέτρηση της σύνθεσης του σώματος (body composition) απαιτεί μόνο την επαφή δυο δαχτύλων σας στα αντίστοιχα κουμπιά του ρολογιού για 15 δευτερόλεπτα, προκειμένου να καταγράψει δεδομένα, όπως το ποσοστό λίπους, σκελετικών μυών και υγρών στο σώμα σας. Η συσκευή μπορεί, επίσης, να προβεί σε μετρήσεις επιπέδων οξυγόνου στο αίμα. Επιπλέον με την εφαρμογή Samsung Health Monitor και το Samsung Galaxy smartphones σας (με Android 7.0+) μπορείτε να μετρήσετε τηαρτηριακή σας πίεση και να κάνετε ένα ΗΚΓ. Σε συνδυασμό με το πάντα ενημερωμένο λογισμικό της Samsung, ένα Samsung  Galaxy Watch4 μπορεί να παρακολουθήσει κάθε σας προπόνηση, καθώς ανιχνεύει και καταγράφει την αθλητική σας δραστηριότητα στην εφαρμογή Samsung Health, ενώ διαθέτει εξειδικευμένη υποστήριξη για πάνω από 90 ασκήσεις/σπορ με έμφαση στην παροχή κινήτρων για να κάνετε το επόμενο βήμα στο επίπεδο της φυσικής σας κατάστασης.

Εσείς κοιμάστε και η… τύχη σας δουλεύει

Αν συγκαταλέγεστε μεταξύ των κατόχων ενός Samsung  Galaxy Watch4, ακόμα και όσο κοιμάστε, αξιοποιείτε τις δυνατότητές του! Μπορεί με την αρωγή του Samsung Health (λειτουργία «Ύπνος») να μετρά την ποιότητα του ύπνου σας****, καταγράφοντας από τα επίπεδα οξυγόνου στο αίμα μέχρι το ροχαλητό σας!.

Samsung Galaxy Buds2: Δώστε στο κινητό σας τη «φωνή» που του αξίζει

Με σχεδιασμό που καθιστά εύκολη την ολοήμερη χρήση, τα Samsung  Galaxy Buds2 αποτελούν τη νέα πρόταση της εταιρείας στον τομέα των true wireless ακουστικών.

Συμπαραστάτης σε κάθε σας ψηφιακή επικοινωνία, τα Samsung  Galaxy Buds2 μπορούν να διαχειριστούν τηλεφωνικές κλήσεις ή τηλεδιασκέψεις, μπλοκάροντας τους ανεπιθύμητους θορύβους του χώρου μέσω ενός αποτελεσματικού Active Noise Cancellation συστήματος με τρία προσαρμόσιμα επίπεδα αποκλεισμού των ήχων του περιβάλλοντός σας. Ταυτόχρονα, ο ήχος της φωνής σας καταφθάνει καθαρότερος στο συνομιλητή σας, μέσω της εφαρμογής μιας σειράς «έξυπνων» φίλτρων.

Η ηχητική απομόνωση που μπορούν να σας εξασφαλίσουν τα Samsung  Galaxy Buds2 είναι αρκετή για να τους επιτρέψει να σας «ταξιδέψουν» και κατά τη διάρκεια της ακρόασης της αγαπημένης σας μουσικής. Δυναμικά ηχεία δυο δρόμων προσφέρουν βαθύ μπάσο και κρυστάλλινες ψηλές. Αξιοποιώντας τη λειτουργία «Earbud fit test», μάλιστα, μπορείτε να βελτιστοποιήσετε την τοποθέτηση των ακουστικών στο αυτί σας.


*Οι διαθέσιμες εφαρμογές ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τη χώρα ή τον προμηθευτή. Συμβατό με Android 6.0 (M OS) ή νεότερη έκδοση, RAM 1.5 GB και άνω.

**Απαιτείται σύζευξη με smartphone με εγκατεστημένους χάρτες Google. Συμβατό με Android 6.0 (M OS) ή νεότερη έκδοση, RAM 1.5 GB και άνω

*** Η λειτουργία προορίζεται μόνο για σκοπούς γενικής ευεξίας και fitness. Δεν προορίζεται για χρήση στην ανίχνευση, διάγνωση ή θεραπεία οποιασδήποτε ιατρικής πάθησης ή νόσου. Οι μετρήσεις είναι αποκλειστικά για δική σας προσωπική αναφορά. Συμβουλευτείτε έναν επαγγελματία υγείας για ιατρικές συμβουλές.

ΜΗΝ κάνετε μετρήσεις της σύνθεσης του σώματός σας, αν σας έχει γίνει τοποθέτηση βηματοδότη ή έχετε άλλη εμφυτεύσιμη ιατρική συσκευή ή εάν είστε έγκυος Τα αποτελέσματα των μετρήσεων ενδέχεται να μην είναι ακριβή, αν είστε κάτω των 20 ετών.

**** Μόνο για σκοπούς fitness και ευεξίας (όχι για εντοπισμό, διάγνωση, θεραπεία). Απαιτείται σύζευξη με smartphone συμβατό με Android 6.0 (M OS)+, RAM 1.5 GB+ και που υποστηρίζει Google Mobile Service. Το iOS δεν υποστηρίζεται. Για καλύτερα αποτελέσματα στον εντοπισμό και την καταγραφή ροχαλητού, τοποθετήστε το smartphone σε μια σταθερή επιφάνεια με το κάτω μέρος του smartphone να έχει κατεύθυνση προς το κεφάλι. Βεβαιωθείτε ότι το smartphone δεν καλύπτεται από μαξιλάρια ή σκεπάσματα και αερίζεται επαρκώς.