Σήμερα, η HP Inc.  παρουσιάζει την πρωτοποριακή σειρά HP Smart Tank 700 για να βοηθήσει τις οικογένειες και τους ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων να παραμείνουν παραγωγικοί και δημιουργικοί ενώ εργάζονται και μαθαίνουν από το σπίτι.

Η νέα σειρά προσφέρει μια απρόσκοπτη και ευέλικτη εμπειρία εκτύπωσης που δεν υστερεί σε ταχύτητα, οικονομία και ποιότητα. 

«Το 68% των νέων αγορών εκτυπωτή αφορούν εργασία και μάθηση από το σπίτι, αλλά δεν είναι σκληρό για όλους. Τα παιδιά, οι γονείς και οι ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων χρειάζονται έξυπνες συσκευές εύχρηστες, οικονομικά προσιτές και ευέλικτες που θα ικανοποιούν τις καθημερινές τους ανάγκες εκτύπωσης», λέει ο Xavier Garcia, GM και Global Head, Print Hardware Systems της HP. «Η σειρά Smart Tank 700 παρέχει μια εξαιρετική εμπειρία εκτύπωσης υψηλής ποιότητας και προηγμένες έξυπνες λειτουργίες που έχουν σχεδιαστεί για να βοηθούν τους πελάτες να αγχώνονται λιγότερο και να επιτυγχάνουν περισσότερα».

Με βάση τη μακρόχρονη εμπειρία της HP στην ανάπτυξη προϊόντων με γνώμονα τη βιωσιμότητα, η σειρά HP Smart Tank 700 είναι η πρώτη με τη δυνατότητα αναγεμιζόμενου δοχείου μελάνης της HP που κατασκευάζεται από πάνω από 25% ανακυκλωμένο πλαστικό. Τα συμβατά μπουκάλια μελανιού HP των εκτυπωτών μπορούν να ανακυκλωθούν μέσω του HP Planet Partners υποστηρίζοντας το όραμα της εταιρείας για μια διαδικασία ανακύκλωσης κλειστού βρόχου και μειώνοντας την ποσότητα νέου πλαστικού που χρησιμοποιείται. 

Τα βασικά χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν:

ΕΞΥΠΝΟ ΕΚΤΥΠΩΤΗ:

o Εύκολη διαχείριση εργασιών με τον μοντέρνο πίνακα ελέγχου που εμφανίζεται μόνο όταν χρειάζεται με έξυπνο φωτισμό για μια ανεπανάληπτη εμπειρία.

o Αξιόπιστο dual band Wi-Fi® με δυνατότητα αντιμετώπισης προβλημάτων

o Απλή ρύθμιση μέσω κινητού 

o HP Wolf Essential Security

ΕΞΥΠΝΗ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑ:

o Εξοικονόμηση χρόνου και χαρτιού κατά την εκτύπωση καθημερινών εγγράφων με αυτόματη εκτύπωση διπλής όψης

o Εκτύπωση υψηλής ποιότητας για έως και 50.000 σελίδες

o Απόδοση χωρίς προβλήματα με γρήγορη και εύκολη ρύθμιση μέσω του HP Smart App 

o Λειτουργίες HP Smart Advance, όπως προηγμένη σάρωση, φαξ από κινητά και δυνατότητες παραγωγικότητας για έως και ένα χρόνο δωρεάν.

ΕΜΠΕΙΡΙΑ SMART TANK:

o Η ενσωματωμένη οθόνη και οι ενδείξεις στα δοχεία επιτρέπουν τον εύκολο έλεγχο των επιπέδων μελανιού πριν το μελάνι τελειώνει, οπότε είναι λιγότερο πιθανό να ξεμείνετε

o Σύστημα αναπλήρωσης χωρίς διαρροές

o Δυνατότητα αγοράς έως και 2 χρόνια μελάνης – ιδανικό για χαμηλού κόστους, καθημερινή εκτύπωση μεγάλου όγκου

o Συμπεριλαμβάνονται έως 6.000 μαύρες ή 8.000 έγχρωμες σελίδες