Η Epson παρουσίασε δύο νέους κορυφαίους βιντεοπροβολείς οικιακού κινηματογράφου, ιδανικούς για τους λάτρεις των ταινιών και των παιχνιδιών που αναζητούν την καθηλωτική εμπειρία της μεγάλης οθόνης.

Χάρη στην πηγή φωτός laser της Epson και το νέο τσιπ επεξεργασίας εικόνας που παρέχει ανάλυση 4K, αυτοί οι βιντεοπροβολείς εξασφαλίζουν μεγάλη φωτεινότητα, υψηλή ποιότητα εικόνας και ευελιξία. Οι νέοι βιντεοπροβολείς προσφέρουν την απόλυτη εμπειρία οικιακού κινηματογράφου και περιλαμβάνουν μια σειρά χαρακτηριστικών που τους καθιστούν ιδανικούς για κινηματογραφικές βραδιές, streaming, θέαση αθλητικών εκδηλώσεων και gaming. 

Οι λάτρεις της μεγάλης οθόνης θα ενθουσιαστούν με την εντυπωσιακή εικόνα αυτών των ισχυρών βιντεοπροβολέων. Ο συνδυασμός κορυφαίων τεχνολογιών προσφέρει εξαιρετική ποιότητα εικόνας με υψηλή αναλογία δυναμικής αντίθεσης 2.500.000:1, ανάλυση 4K (8.300.000 pixel), πρότυπο HDR10+, τεχνολογία 3LCD και πηγή φωτός laser. Χάρη στη μηχανοκίνητη μετατόπιση φακού και τον φακό με ζουμ, μπορείτε να πετύχετε εικόνα εξαιρετικής ακρίβειας. 

Με την τεχνολογία 3LCD της Epson, αποφεύγετε το φαινόμενο του ουράνιου τόξου και απολαμβάνετε ζωηρά χρώματα, χάρη στην εξίσου υψηλή απόδοση λευκού και έγχρωμου φωτισμού στα 2.700 lumen με τον EH-LS12000B και στα 2.500 lumen με τον EH- LS11000W. Το πρότυπο HDR10+ «προσθέτει» επιπλέον λεπτομέρειες και βάθος, για πιο φυσικά και πλούσια χρώματα. Οι λεπτομέρειες στις σκιές γίνονται εξαιρετικά ευκρινείς, χάρη στην υψηλή αναλογία αντίθεσης 2.500.000:1, που παρέχει τις βαθύτερες αποχρώσεις του μαύρου. Χάρη στην παρεμβολή καρέ 4K, την υπερυψηλή ανάλυση 4K και τη διόρθωση τιμής γάμμα / αυτόματη ενίσχυση αντίθεσης που προσαρμόζεται στη σκηνή, μπορείτε να απολαύσετε εύκολα την απόλυτη εμπειρία οικιακού κινηματογράφου. 

Με ανάλυση παιχνιδιών έως και 4K στα 120 καρέ ανά δευτερόλεπτο, καθώς και χρόνους καθυστέρησης εισόδου κάτω των 20 ms, οι «σοβαροί» παίκτες μπορούν να αξιοποιήσουν πλήρως τις κονσόλες τελευταίας γενιάς και τους κορυφαίους υπολογιστές για παιχνίδια. 

Η πηγή φωτός laser μεγάλης διάρκειας του EH-LS12000B και του EH-LS11000W δεν παρέχει μόνο χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας, αλλά προσφέρει και οικιακή ψυχαγωγία για έως και 10 χρονια. 

Η ρύθμιση και η εγκατάσταση των βιντεοπροβολέων αυτών γίνεται εύκολα, χάρη στο μηχανοκίνητο οπτικό σύστημα, που περιλαμβάνει οπτικό ζουμ 2.1x, εστίαση και μετατόπιση φακού ±96,3% καθέτως και ±47,1% οριζοντίως. Η παρακολούθηση περιεχομένου με τη σωστή αναλογία διαστάσεων γίνεται απλή υπόθεση, καθώς μπορείτε να αποθηκεύσετε τις 10 αγαπημένες σας διαμορφώσεις. Οι βιντεοπροβολείς αυτοί είναι επίσης συμβατοί με το λογισμικό βαθμονόμησης χρωμάτων Calman. 

Ο Paul White, Product Manager από το τμήμα βιντεοπροβολέων της Epson Europe, δήλωσε: «Καθώς όλο και περισσότεροι άνθρωποι περνούν χρόνο στο σπίτι απολαμβάνοντας ταινίες ή παίζοντας παιχνίδια με την οικογένειά τους, αυτοί οι βιντεοπροβολείς είναι ιδανικοί για όσους θέλουν να απογειώσουν την εμπειρία προβολής. Όλο και περισσότερα σπίτια διαθέτουν ένα δωμάτιο οικιακού κινηματογράφου ή έναν χώρο αρκετά μεγάλο για την κινηματογραφική εμπειρία μεγάλης οθόνης που μπορούν να προσφέρουν αυτοί οι βιντεοπροβολείς.» 

Τα μοντέλα EH-LS12000B και EH-LS11000W είναι διαθέσιμα από τον Οκτώβριο. 

Νέα βασικά χαρακτηριστικά: 

• Ανάλυση 4K (8.300.000 pixel)
• Αναλογία δυναμικής αντίθεσης πάνω από 2.500.000:1

• Χρωματικός χώρος DCI άνω του 85%
• Υπερυψηλή ανάλυση 4K
• Παρεμβολή καρέ 4K
• Διόρθωση τιμής γάμμα που προσαρμόζεται στη σκήνη

• Άμεση απενεργοποίηση
• Πηγή φωτός laser
• HDMI 2.1 (4K / 120 Hz)