H LG Electronics (LG) μεγαλώνει  την ‘οικογένεια’ των NanoCell τηλεοράσεων με τη νέα LG NANO926 σε 65 και 55 ίντσες. Σχεδιασμένη με γνώμονα την υψηλή αισθητική, διαθέτει κομψή, μινιμαλιστική όψη, ομορφαίνοντας τον χώρο σας. 

Με την Real 4K ανάλυση, η απόδοση των χρωμάτων είναι εκπληκτική, καθώς τα 8 εκατομμύρια pixels και τα νανοσωματίδια που χρησιμοποιεί φιλτράρουν τα χρώματα, απομακρύνοντας την ασάφεια από τα μήκη κύματος RGB, ώστε να αποδίδεται πιο ευκρινή εικόνα με απίστευτες λεπτομέρειες. Την ανάλυση Real 4K έρχεται να ολοκληρώσει η τεχνολογία NanoCell, για μία εμπειρία 4Κ που ξεπερνά τα διεθνή πρότυπα. 

Το χαρακτηριστικό που διαφοροποιεί τα νέα μοντέλα LG NanoCell τηλεοράσεων, είναι ο επεξεργαστής α7 Gen4 AI 4K, που αναλύει και βελτιστοποιεί το περιεχόμενο, ρυθμίζοντας την εικόνα και τον ήχο αυτόματα. Παράλληλα, χάρη στο Full Array Dimming, ελέγχονται με ακρίβεια και μεμονωμένα τα στοιχεία οπίσθιου φωτισμού LED, με αποτέλεσμα πιο έντονη αντίθεση και πιο ρεαλιστική εικόνα. 

Η κινηματογραφική εμπειρία είναι εφικτή και από το σπίτι με το βελτιωμένο πρότυπο HDR, τη λειτουργία FILMMAKER MODE™, που αποδίδει το αρχικό όραμα του σκηνοθέτη και τις αναβαθμισμένες τεχνολογίες Dolby. Συγκεκριμένα, το Dolby Vision IQ προσαρμόζει έξυπνα τις ρυθμίσεις της εικόνας με βάση το είδος του περιεχομένου και τον περιβάλλοντα χώρο, ενώ το Dolby Atmos αποδίδει πολυδιάστατο ήχο surround, αποτελώντας έναν πανίσχυρο συνδυασμό με κινηματογραφικά αποτελέσματα που κόβουν την ανάσα. 

Από το ξεχωριστό αυτό μοντέλο LG Nano926, δεν θα μπορούσε να λείπει η εμπειρία του Gaming, καθώς ενσωματώνει μια σειρά από προηγμένες λειτουργίες και τεχνολογίες, όπως την AMD FreeSync. Επιπλέον, υποστηρίζει το VRR, ALLM και eaRC που πληρούν τις τελευταίες προδιαγραφές HDMI 2.1., επιτρέποντας γρήγορη κίνηση σε υψηλότερη ανάλυση και ομαλά συγχρονισμένα γραφικά. Ακόμη, το Game Optimizer προσφέρει βελτιωμένα γραφικά και ταχύτατους χρόνους απόκρισης. 

Για εκείνους που θέλουν να παρακολουθούν τα αθλητικά με συναρπαστικό ήχο surround, οι νέες Nano926 τηλεοράσεις συνδέονται εύκολα με ηχεία Bluetooth αποδίδοντας πιο πλούσιο και ρεαλιστικό ήχο. Ακόμη, διαθέτουν τη λειτουργία Nano Sport που ενημερώνει τους χρήστες για την πορεία των αγώνων των αγαπημένων τους ομάδων. 

Τέλος, προσφέροντας μεγαλύτερη άνεση, διαθέτουν το LG ThinQ AI, που επιτρέπει στους χρήστες να επικοινωνούν με την τηλεόρασή τους, δίνοντας φωνητικές εντολές στα ελληνικά.