Η GIGABYTE TECHNOLOGY Co. Ltd ανακοίνωσε σήμερα την κυκλοφορία μιας νέας κάρτας γραφικών της AMD Radeon™ RX 6600 – την GIGABYTE Radeon™ RX 6600 EAGLE 8G. Η κάρτα γραφικών EAGLE είναι η καλύτερη επιλογή για όσους επιθυμούν έναν μοναδικό σχεδιασμό βελτιστοποιημένο για αποδοτικότητα και ανθεκτικότητα, καθώς και τη δυνατότητα να βιώσουν απίστευτα υψηλής ταχύτητας gaming σε ανάλυση 1080p.

Οι κάρτες γραφικών AMD Radeon™ RX 6600 βασίζονται στην πρωτοποριακή αρχιτεκτονική παιχνιδιών AMD RDNA™ 2, η οποία έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει τη βέλτιστη ισορροπία μεταξύ επιδόσεων και ενεργειακής απόδοσης. Προσφέροντας 32 MB υψηλής απόδοσης AMD Infinity Cache, 8GB μνήμης GDDR6, τεχνολογία AMD Smart Access Memory™ και άλλα προηγμένα χαρακτηριστικά, οι νέες κάρτες γραφικών έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν εμπειρίες gaming επόμενης γενιάς σε desktop υπολογιστές στην αγορά μεσαίας κατηγορίας. Υποστηρίζουν επίσης την AMD FidelityFX™ Super Resolution, μια λύση χωρικής αναβάθμισης ανοιχτού κώδικα που έχει σχεδιαστεί για να αυξάνει τις ταχύτητες καρέ σε επιλεγμένους τίτλους, παρέχοντας ταυτόχρονα εμπειρίες παιχνιδιών υψηλής ανάλυσης.

EAGLE – Μοναδικό και ανθεκτικό.

Το σύστημα ψύξης GIGABYTE WINDFORCE 3X διαθέτει τρεις μοναδικούς ανεμιστήρες με πτερύγια, εναλλασσόμενη περιστροφή, σύνθετους σωλήνες θερμότητας από χαλκό σε άμεση επαφή με την GPU, ενεργούς ανεμιστήρες 3D, ψύξη οθόνης και λιπαντικό από νανογραφικό γραφένιο που συνεργάζονται για να παρέχουν αποτελεσματική απαγωγή θερμότητας. Αυτές οι τεχνολογίες ψύξης διατηρούν τις θερμοκρασίες σε χαμηλά επίπεδα ανά πάσα στιγμή, με αποτέλεσμα υψηλότερες και πιο σταθερές επιδόσεις. Ο μεσαίος ανεμιστήρας περιστρέφεται αντίστροφα για να βελτιστοποιήσει τη ροή του αέρα για την απαγωγή της θερμότητας, επιτρέποντας αποδοτικότερες επιδόσεις σε χαμηλότερη θερμοκρασία. Η ψύξη οθόνης επεκτείνει την ψύκτρα για να επιτρέπει τη διέλευση του αέρα, παρέχοντας καλύτερη απαγωγή θερμότητας και αποτρέποντας τη συσσώρευση θερμότητας, ώστε να βελτιωθεί η σταθερότητα. Επιπλέον, το νανολιπαντικό γραφενίου μπορεί να παρατείνει τη διάρκεια ζωής του ανεμιστήρα κατά 2,1 φορές, παρέχοντας σχεδόν τη διάρκεια ζωής του διπλού ρουλεμάν, ενώ παράλληλα παρέχει αθόρυβη λειτουργία.

Ο σχεδιασμός της κάρτας γραφικών EAGLE είναι εμπνευσμένος από την επιστημονική φαντασία με μηχανικά υλικά, παρέχοντας ένα διαφανές κάλυμμα και ένα φωτεινό λογότυπο. Επιπλέον, η πίσω πλάκα όχι μόνο ενισχύει τη συνολική δομή της κάρτας γραφικών, αλλά και αποτρέπει την κάμψη της πλακέτας PCB ή την πρόκληση ζημιών. Οι κάρτες γραφικών της GIGABYTE χρησιμοποιούν ένα πολυφασικό τροφοδοτικό, παρέχοντας προστασία από υπερθέρμανση και εξισορρόπηση φορτίου για κάθε MOSFET και επιτρέποντας στο MOSFET να λειτουργεί σε χαμηλότερη θερμοκρασία. Τα πιστοποιημένα με ULTRA DURABLE πηνία και οι πυκνωτές παρέχουν εξαιρετική απόδοση και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής του συστήματος.