Η LG Electronics (LG) προσκαλεί τους καταναλωτές να απολαύσουν το αγαπημένο τους τηλεοπτικό περιεχόμενο και ρεαλιστικές εικόνες σε μεγάλες ίντσες μέσα από τις LG NanoCell και UHD τηλεοράσεις, που περιλαμβάνονται στη νέα προωθητική της ενέργεια.

Συγκεκριμένα, αγοράζοντας μία LG NanoCell ή LG UHD 4K τηλεόραση από τις 18 Οκτωβρίου έως τις 18 Νοεμβρίου, η εταιρεία προσφέρει μια prepaid card αξίας έως και 300€.  

Τα μοντέλα τηλεοράσεων που συμμετέχουν στην προωθητική ενέργεια είναι τα εξής:

  • 75NANO886PB με δώρο μία prepaid card αξίας 300€
  • 75NANO756PA με δώρο μία prepaid card αξίας 200€  
  • 75UP78006LB με δώρο μία prepaid card αξίας 150€

Οι LG NanoCell και UHD τηλεοράσεις ξεχωρίζουν για τις εξαιρετικές επιδόσεις στην εικόνα που αγγίζουν τα όρια του κινηματογράφου. Ενσωματώνουν τον επεξεργαστή α7 Gen4 AI που αναγνωρίζει φωνές, εφέ και συχνότητες, βελτιστοποιώντας την εικόνα και τον ήχο σύμφωνα με το είδος του περιεχομένου, για μια ακόμα πιο καθηλωτική εμπειρία θέασης. Διαθέτουν επίσης το LG ThinQ AI που δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να επικοινωνούν με την τηλεόρασή τους, δίνοντας φωνητικές εντολές στα ελληνικά.

Όροι και προϋποθέσεις της προωθητικής ενέργειας στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://www.lg.com/gr/promotion/lg-nanocell-and-uhd-tvs-prepaid-card-october-2021.