Η Fortinet δίνει δυναμικά το παρόν της στη διεθνή έκθεση για την Τεχνολογία και την Καινοτομία, Beyond 4.0, που θα πραγματοποιηθεί από τις 14 έως τις 16 Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη.

Στο περίπτερό της στο Hall13, Stand 18 που φιλοξενείται στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ-Helexpo, θα παρουσιάσει ολοκληρωμένες λύσεις ψηφιακής ασφάλειας με το Fortinet Security Fabric καθώς επίσης και τη πρόταση της Fortinet για Secure SD-WAN να βρίσκονται στο επίκεντρο.

Το Fortinet Security Fabric, είναι μια αρχιτεκτονική στην οποία πολλές λύσεις είναι σχεδιασμένες έτσι ώστε να συνεργάζονται μεταξύ τους και αποτελεί το όραμα της Fortinet το οποίο προσφέρει τη μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια που χρειάζεται ο σύγχρονος οργανισμός σε συνδυασμό με τον ευκολότερο τρόπο διαχείρισης.

Την απάντηση της τεχνολογίας στις αυξανόμενες ανάγκες bandwidth που έχουν σήμερα οι οργανισμοί καθώς και τις απαιτήσεις σε cloud τεχνολογίες που φέρνει ο ψηφιακός μετασχηματισμός δίνει η Fortinet με το Secure SD-WAN το οποίο καλύπτει όλες τις απαιτήσεις δικτύωσης που χρειάζεται μια λύση SD-WAN σε συνδυασμό με την ασφάλεια που προσφέρει ένα Next Generation Firewall.