Η Nikon παρουσιάζει σήμερα τον NIKKOR Z DX 18-140mm f/3.5-6.3 VR, ο οποίος εξασφαλίζει κορυφαία ποιότητα εικόνας και ευελιξία σε εστιακές αποστάσεις που κυμαίνονται από ευρείες λήψεις, τυπικές λήψεις ή λήψεις τηλεφωτογραφίας.

Ένας ιδανικός σύντροφος στα ταξίδια, αυτός ο προηγμένος φακός με φορμά DX έχει ανώτερη οπτική σχεδίαση τόσο για τις λήψεις από απόσταση όσο και για πιο κοντινές λήψεις, με αποτέλεσμα να μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κάθε φωτογραφικό σενάριο, από αχανή τοπία έως περίτεχνα πορτραίτα.

Ιδανικός για όσους θέλουν να προχωρήσουν από τις φωτογραφίσεις με smartphone, αυτός ο εύχρηστος φακός δεν χρειάζεται μεγάλη τσάντα κιτ. Ζυγίζει μόλις 315 g και το εστιακό εύρος 18-140 mm που διαθέτει παρέχει άριστη ισορροπία ανάμεσα στο χαμηλό βάρος που απαιτείται για μεγαλύτερη φορητότητα και στη δυνατότητα φωτογράφισης τυπικών σκηνών στα ταξίδια.

Παράλληλα, το ενσωματωμένο σύστημα απόσβεσης κραδασμών εξαλείφει τα αποτελέσματα από το κούνημα της φωτογραφικής μηχανής και επιτρέπει στους χρήστες να φωτογραφίζουν με ταχύτητες κλείστρου χαμηλότερες έως και κατά πέντε στοπ. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να έχετε ευκρινείς εικόνες χωρίς θάμπωμα ακόμη και σε συνθήκες κακού φωτισμού, είτε πρόκειται για ατμοσφαιρικές εσωτερικές λήψεις είτε λήψεις αστικών τοπίων τη νύχτα.

Ο NIKKOR Z DX 18-140mm f/3.5-6.3 VR υποστηρίζει επίσης ευκρινή και ομαλή εγγραφή video, άλλο ένα στοιχείο που τον καθιστά φακό «γενικής χρήσης». Η αυτόματη εστίασή του είναι γρήγορη και αποδίδει εξαιρετικά σε συνδυασμό με το AF ανίχνευσης ματιών της φωτογραφικής μηχανής Z για να διατηρεί την εστίαση ακριβώς εκεί που χρειάζεται. Το αποτέλεσμα είναι όμορφα πλάνα από τα ταξίδια και τις περιπέτειές σας.

Με σχεδίαση που τον προστατεύει από τα στοιχεία της φύσης, αυτός ο φακός με φορμά DX περιλαμβάνει αποτελεσματική στεγανοποίηση ενάντια στη σκόνη και τα σταγονίδια, με αποτέλεσμα να μπορεί να χρησιμοποιηθεί στα περισσότερα περιβάλλοντα.

NIKKOR Z DX 18-140mm f/3.5-6.3 VR – ο τέλειος σύντροφος στα ταξίδια σας:

  • Ευέλικτος φακός zoom φορμά DX με κορυφαία οπτική σχεδίαση
  • Compact και ελαφρύ σώμα, ιδανικό για τις μετακινήσεις σας
  • Ισχυρός φακός zoom 7,8x που σας φέρνει κοντινότερα από ποτέ στο θέμα σας
  • Απίστευτη ελάχιστη απόσταση εστίασης 0,20 m σε μεγάλες εστιακές αποστάσεις
  • Λειτουργία απόσβεσης κραδασμών που επιτρέπει στον χρήστη να φωτογραφίζει με ταχύτητες κλείστρου χαμηλότερες έως και κατά 5 στοπ χωρίς κούνημα της φωτογραφικής μηχανής
  • Μηχανισμός ηλεκτρομαγνητικού διαφράγματος που χρησιμοποιεί σήματα από τη φωτογραφική μηχανή για ακόμη μεγαλύτερη ακρίβεια στον έλεγχο του διαφράγματος και εξαιρετικά σταθερό έλεγχο έκθεσης
  • Ιδανικός για φωτογραφίες και video καθώς περιλαμβάνει εύχρηστα στοιχεία ελέγχου
  • Στεγανοποιημένος για προστασία από τη σκόνη και τα σταγονίδια