Η Κωτσόβολος και η Anytime της INTERAMERICAN ένωσαν τις δυνάμεις τους και δημιούργησαν το πρώτο έντυπο ασφάλισης σε κώδικα Braille, συμβάλλοντας στη δημιουργία ενός κόσμου καλύτερου για όλους, χωρίς εμπόδια και διακρίσεις.

Στο πλαίσιο του προγράμματος «Τεχνολογία Χωρίς Εμπόδια» της Κωτσόβολος και σε συνεργασία με την Anytime της INTERAMERICAN, υλοποιήθηκε  το πρώτο ενημερωτικό έντυπο για την Ασφάλιση Περιεχομένου Σπιτιού σε γραφή Braille, το οποίο επιμελήθηκε και εκτύπωσε η Εθνική Ομοσπονδία Τυφλών, με στόχο άνθρωποι οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα όρασης, να μπορούν να ενημερωθούν άμεσα και ανεξάρτητα. Πρόκειται για μία ακόμη πρωτοποριακή ενέργεια της Κωτσόβολος με την Anytime, που ανταποκρίνεται σε σύγχρονες ανάγκες, υποστηρίζοντας ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.

Το «Τεχνολογία Χωρίς Εμπόδια» εξελίσσεται συνεχώς και αποτελεί έμπρακτη υπόσχεση της εταιρείας προς τον κόσμο, πως θα διαθέσει κάθε μέσο και υπηρεσία που δύναται να φέρει εις πέρας, ώστε να έχουν όλοι οι άνθρωποι ίση πρόσβαση στην τεχνολογία και σε κάθε αγοραστική τους εμπειρία.

Το έντυπο είναι διαθέσιμο στα καταστήματα Κωτσόβολος σε όλη την Ελλάδα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις πρωτοβουλίες του προγράμματος ‘’Τεχνολογία χωρίς Εμπόδια’’ επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της εταιρείας https://texnologiaxwrisempodia.kotsovolos.gr/.