Η βαθιά τεχνογνωσία των μηχανικών ήχου της εταιρείας αντικατοπτρίζεται στα καινούργια της earbuds, τα οποία αποσκοπούν στη διασκέδαση, αλλά και στην εξυπηρέτηση των αυξημένων αναγκών που έχει επιβάλει η νέα πραγματικότητα της τηλεργασίας.

Σε μια διαδικτυακή παρουσίαση, η Technics μάς σύστησε τα νέα της true wireless ακουστικά, τα EAH-AZ60 και EAH-AZ40. Εξοπλισμένα με ήχο υψηλής ποιότητας, αντάξιο της βαριάς κληρονομιάς που φέρει το όνομα της εταιρείας, τα EAH-AZ60 και EAH-AZ40 δίνουν έμφαση και στις διευρυμένες απαιτήσεις του σύγχρονου χρήστη για κλήσεις και τηλεδιασκέψεις.

Οταν, άλλωστε, η… κουζίνα μετατρέπεται σε meeting room, η ανάγκη για απομόνωση από τους εξωτερικούς θορύβους του περιβάλλοντος είναι δεδομένη. Για τον λόγο αυτό, η Technics ανέπτυξε την τεχνολογία ανίχνευσης φωνής JustMyVoice, προκειμένου τα earbuds να «αιχμαλωτίζουν» καθαρά τη φωνή σας (και μόνο αυτή). Τα MEMS μικρόφωνα και η beamforming στόχευση διαχωρίζουν την ομιλία σας από τον θόρυβο του περιβάλλοντος, αξιοποιώντας έναν συνδυασμό hardware και λογισμικού. Αξίζει να σημειωθεί πως στο EAH-AZ60 μοντέλο 8 μικρόφωνα συνολικά και στα δύο ακουστικά φροντίζουν την κρυστάλλινη απόδοση της φωνής σας στον συνομιλητή σας.

Η ακύρωση θορύβου (Dual Hybrid Noise Cancelling στο AZ-60) και η υψηλή πιστότητα Bluetooth ήχου με υποστήριξη LDAC codec για το AZ-60 και AAC για το AZ-40, δημιουργούν ένα αξιόμαχο σύνολο. Ο μοναδικός σχεδιασμός του ακουστικού θαλάμου των EAH-ΑΖ60 σε συνδυασμό με τους οδηγούς 8mm παραδίδουν πλούσιο ήχο, με έμφαση στις λεπτομέρειες, δίχως να θυσιάζεται το μπάσο. Επίσης, το συγκεκριμένο μοντέλο υποστηρίζει High-Resolution Audio με μεγάλο δυναμικό εύρος. Παρά τους ελαφρώς μικρότερους οδηγούς (6mm) και το EAH-AZ40 μοντέλο διατηρεί μια αξιοσημείωτη ποιότητα ήχου.

Οταν μεταφέρεστε εκτός, ο ισχυρός άνεμος συχνά μετατρέπεται σε εχθρό κάθε τηλεφωνικής κλήσης. Αμφότερα τα μοντέλα διαθέτουν ειδική πρόβλεψη, προκειμένου να μειώνουν την ηχητική επίδραση του ανέμου, ελαχιστοποιώντας τις ανεπιθύμητες δονήσεις που προκαλούνται στα προστατευμένα μικρόφωνα. Την απροβλημάτιστη χρήση σε εξωτερικούς χώρους ενισχύει και η IPX4 πιστοποίηση για αντοχή απέναντι στο νερό.

Η Technics έχει εξοπλίσει τα ακουστικά της με δύο ambient sound modes, τα «Natural» και «Attention», ώστε να έχετε έλεγχο της ακύρωσης θορύβου. Στο «Natural» mode, ακούτε τους ήχους του περιβάλλοντος, ενώ στο «Attention» mode, ακούτε μόνο τους ήχους που κινούνται στις συχνότητες της ανθρώπινης φωνής.

Με πάνω από μισό αιώνα τεχνογνωσίας στον κλάδο του ήχου, η Technics καταθέτει μια σύγχρονη, αξιόπιστη και ποιοτική πρόταση στον χώρο των true wireless ακουστικών.