Η APC by Schneider Electric ανακοίνωσε τη συμμετοχή της στο Microsoft System Center Alliance, με απώτερο στόχο τη βελτίωση και υποστήριξη της παρακολούθησης και διαχείρισης της κρίσιμης φυσικής υποδομής.


apcΤο APC Management Pack για το System Center Operations Manager 2007 προσφέρει ενσωματωμένη και ολοκληρωμένη παρακολούθηση συστημάτων και υπηρεσιών, πολλαπλών κατασκευαστών, σε ένα περιβάλλον. Η ενσωμάτωση της σουίτας διαχείρισης δεδομένων data center της APC στον System Center Operations Manager 2007 της Microsoft, επιτρέπει στους διαχειριστές των data center, να παρακολουθούν και να διαχειρίζονται, την φυσική υποδομή, συμπεριλαμβανομένης της ισχύος, της ψύξης, του φυσικού χώρου και της ασφάλειας, ενώ συγχρόνως τους παρέχει μία ολοκληρωμένη εικόνα της κατάστασης των servers, των clients και των εφαρμογών, μέσα στο data center.


Το Microsoft System Center είναι η κορυφαία σουίτα στον κλάδο διαχείρισης προϊόντων και λύσεων, και βοηθάει τους πελάτες να διαχειριστούν φυσικό και εικονικό περιβάλλον πληροφορικής σε data center, υπολογιστές και συσκευές. Στόχος του System Center Alliance είναι η δημιουργία μίας online κοινότητας που θα βοηθάει τους συνεργάτες να αναπτύξουν από κοινού λύσεις για το System Center και να προσφέρουν ένα μέσο για την παροχή πληροφοριών σχετικά με αυτές τις λύσεις σε πελάτες και δίκτυα πωλήσεων.


Η συμμετοχή στο Microsoft System Center Alliance είναι ένα παράδειγμα της συνεχιζόμενης συνεργασίας της APC με τη Microsoft, που περιλαμβάνει επίσης, υποστήριξη λύσεων και λογισμικού για τα Microsoft Technology Centers σε όλο τον κόσμο. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Microsoft System Center Alliance μπορείτε να βρείτε στο http://www.Microsoft.com/sca., ενώ πληροφορίες σχετικά με τη συνεργασία της APC με τα Microsoft Technology Centers βρίσκονται στο http://www.microsoft.com/mtc/partners/APC.mspx.