Μικροσκοπικό και πανέμορφο, το νεανικό foldable της Samsung μπορεί να χωράει στην τσέπη του τζιν και σε… λιλιπούτειο τσαντάκι*, μα όταν ξεδιπλώνεται αποκαλύπτει έναν μαγικό κόσμο δυνατοτήτων.

Διαφημιστική καταχώρηση της Samsung Electronics Ελλάς Μ.Α.Ε

To Galaxy Z Flip3 έρχεται με τολμηρό αναδιπλούμενο σχεδιασμό, που δεν στοχεύει απλά στο στιλκαι το design, αλλά στη λειτουργικότητα και στην πρακτική χρήση.

Ύμνος στο ξεχωριστό στιλ!

Το Samsung Galaxy Z Flip3 υιοθετεί το δικό σας στιλ και στη συνέχεια το επιβάλλει εμφατικά σε όποιον χώρο κι αν βρεθεί, κάνοντας όλα τα κεφάλια να στρίψουν προς το μέρος του! Έρχεται σε τέσσερα εκπληκτικά χρώματα (Cream, Green, Lavender και Phantom Black), τα οποία αποτελούν μόνο το προοίμιο της αφήγησης του πόσο ξεχωριστό είναι το συγκεκριμένο smartphone.

Όταν είναι διπλωμένο αποκτά σχεδόν τετράγωνο σχήμα, με διαστάσεις μόλις 8,64×7,22 εκατοστά. Όταν ξεδιπλώσετε την 6,7 ιντσών εύκαμπτη οθόνη που κρύβει στο εσωτερικό, οι διαστάσεις του εκτείνονται στα 16,6×7,22 εκατοστά, ενώ το πάχος του δεν ξεπερνά τα 6,9 χιλιοστά! Τα μόλις 183 γραμμάρια του βάρους μεταφράζουν και σε αίσθηση στην παλάμη σας το κομψότατο προφίλ της συσκευής. Το Samsung Galaxy Z Flip3 έχει λάβει πιστοποίηση για αντοχή σε 200.000  αναδιπλώσεις από το Bureau Veritas και πιστοποίηση IPX8* για ανθεκτικότητα στο νερό.

Η FHD+ Dynamic AMOLED 2X Display Infinity Flex Display διατηρεί 22:9 αναλογίες πλευρών και χωρίζει την επιφάνειά της σε 2640×1080 pixels, ενώ έχει την ικανότητα να τροφοδοτηθεί με νέο περιεχόμενο έως και 120 φορές το δευτερόλεπτό (120Hz προσαρμοστικός ρυθμός ανανέωσης). Η ρευστότητα κάθε κίνησης και ο ρεαλισμός κάθε animation αναμφίβολα θα σας εντυπωσιάσουν. Αυτό όμως που προκαλεί πραγματικά εντύπωση είναι η 1,9 ιντσών cover display, η εξωτερική Super AMOLED οθόνη (ανάλυσης 512×260 pixels) που εφοδιάζει με περαιτέρω λειτουργικότητα αλλά και προσωποποιημένο στιλ τη συσκευή όταν παραμένει διπλωμένη στη μικροκαμωμένη «τετράγωνη» εκδοχή της. Μπορεί να προβάλλει τις ειδοποιήσεις και τα μηνύματά σας, χωρίς να χρειάζεται να ανοίξετε τη συσκευή, ενώ η ατζέντα των υποχρεώσεών σας, ο καιρός ή τα βήματα που έχετε διανύσει μπορούν να φιλοξενηθούν σε αντίστοιχα widgets, ειδικά σχεδιασμένα για την εξωτερική οθόνη. Η ταπετσαρία της μπορεί να καθοριστεί… ασορτί με την πρόσοψη των ρολογιών Samsung Galaxy Watch4 ή Galaxy Watch4 Classic, κάτι που θα εκτιμήσουν όσοι δεν θέλουν να αφήνουν τίποτα στην τύχη. Μπορείτε, μάλιστα, να αξιοποιήσετε τη συγκεκριμένη οθόνη ακόμα και ως viewfinder, προκειμένου να βγάλετε τέλειες selfies, κάνοντας χρήση της κύριας κάμερας της συσκευής. Με την επιλογή «Quick Shot», η λήψη μιας φωτογραφίας ή η καταγραφή ενός βίντεο απέχει απλά ένα διπλό κλικ του πλήκτρου λειτουργίας και γίνεται πιο άμεση από ποτέ. Οι στιγμές που αξίζει να απαθανατίσει κανείς, άλλωστε, είναι απρόβλεπτες και αυθόρμητες, ποιος προλαβαίνει να μπει σε μενού επιλογών για να αιχμαλωτίσει τις αναμνήσεις του αύριο;

Ξεδιπλώνοντας τη μαγεία των foldables

Με την ίδια άνεση που θα ανοιγοκλείνετε τη συσκευή επιστρέφουμε κι εμείς στην εσωτερική οθόνη, όπου θα μπορείτε να απολαμβάνετε το περιεχόμενο που θα σας προσφέρουν οι 4 μήνες δωρεάν συνδρομής στο YouTube Premium σε περιπτωση που δεν το έχετε χρησιμοποιήσει στο παρελθόν**. Με αναβαθμισμένα στερεοφωνικά ηχεία και Dolby Atmos υποστήριξη, το Samsung Galaxy Z Flip3 5G μπορεί να… ξεδιπλώσει μπροστά σας τη μαγεία του κινηματογράφου και τις συγκινήσεις του gaming όπου κι αν βρεθείτε. Μπορείτε να αξιοποιήσετε, μάλιστα, τη λειτουργία Flex , να τοποθετήσετε δηλαδή σε ένα τραπέζι τη συσκευή ξεδιπλωμένη κατά το ήμισυ, όπως ακριβώς θα τοποθετούσατε ένα laptop. Οι εφαρμογές προσαρμόζονται αυτόματα, ώστε το περιεχόμενο να τοποθετείται στην πάνω πλευρά και στην κάτω να υπάρχει οτιδήποτε απαιτεί διάδραση, από σχόλια και playlists μέχρι εικονικό πληκτρολόγιο ή χειριστήρια ελέγχου φωτεινότητας και έντασης. Σε λειτουργία Flex, το Samsung Galaxy Z Flip3 5G μπορεί να τραβήξει και εξαιρετικές hands-free selfies, με φυσικό τόνο δέρματος και AI επεξεργασία προσώπου.

Το ειδικό Super Clear γυαλί πάνω από τη διπλή πίσω κάμερα, άλλωστε, φροντίζει την είσοδο του φωτός στο φακό, προκειμένου το σύνολο της πληροφορίας να αποτυπώνεται με μοναδικό τρόπο σε κάθε σας λήψη. Με μια 12MP ευρυγώνια (78˚) κάμερα με Dual Pixel autofocus, οπτικό σταθεροποιητή, διάφραγμα F1.8, μέγεθος pixel στα 1.4μm και μια δεύτερη 12MP υπερευρυγώνια κάμερα (F2.2, 1.12μm μέγεθος pixel, 123˚ FOV), το setup της «πλάτης» είναι ικανό για μοναδικά αποτελέσματα. Στο εσωτερικό. το οποίο μετατρέπεται σε πρόσοψη μόλις ανοίξετε την οθόνη, υπάρχει μια 10MP Selfie Camera (F2.4, 1.22μm μέγεθος pixel, 80˚ FOV), αν και όπως προαναφέραμε είναι στη διακριτική σας ευχέρεια να χρησιμοποιήσετε όποια κάμερα θέλετε για τις selfies σας.

Αντίο στο παλιό σας κινητό, όχι στα αρχεία σας!

Με ευκολία παρόμοια με αυτή που κάνετε ένα… flip στην οθόνη του νέου foldable της Samsung μπορείτε να μεταφέρετε όλα σας τα πολύτιμα αρχεία από την προηγούμενη συσκευή σας προς το ολοκαίνουριό σας απόκτημα. Τη διαδικασία αναλαμβάνει η εφαρμογή Smart Switch****, ένας εύκολος και ασφαλής τρόπος για να μεταφέρετε τα δεδομένα σας από Android ή iOS tablets και smartphones σε Samsung Galaxy συσκευές. Αξιοποιήστε την και η «μετακόμιση» του ψηφιακού σας «νοικοκυριού» θα πραγματοποιηθεί αυτόματα. Φωτογραφίες, βίντεο, επαφές, ημερολόγιο, σημειώσεις, ρυθμίσεις συσκευής κ.ά. θα μεταφερθούν άμεσα στο νέο τους «σπίτι».


*Λόγω του γεγονότος ότι η συσκευή περιέχει μαγνήτες, θα πρέπει να κρατήσετε απόσταση ασφαλείας από εμφυτεύσιμες ιατρικές συσκευές και άλλες, που μπορεί να επηρεαστούν από μαγνήτες.

**Το Galaxy Z Flip3 5G έχει πιστοποίηση IPX8. Με βάση συνθήκες δοκιμής για βύθιση σε γλυκό νερό βάθους έως 1,5 m και μέχρι 30 λεπτά. Δεν συνιστάται για χρήση σε παραλία ή πισίνα. Δεν είναι ανθεκτικό κατά της σκόνης.

***Ισχύει για νέους πελάτες YouTube Premium, YouTube Music Premium και Μουσικής Google Play. Όροι & Προϋποθέσεις εδώ: https://www.samsung.com/gr/offer/galaxy-youtube-premium-2021/

****Smart Switch διαθέσιμο σε συσκευές Android™, iOS™, Windows™ Phone με περιορισμούς ανάλογα με το εάν η μεταφορά συντελείται ασύρματα ή ενσύρματα (βλ. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sec.android.easyMover). Τα δεδομένα και το περιεχόμενο που είναι διαθέσιμα για μεταφορά ενδέχεται να διαφέρουν ανά λειτουργικό. Για περισσότερες πληροφορίες και αναλυτικές οδηγίες βλ. http://www.samsung.com/smartswitch  και https://help.content.samsung.com/csweb/faq/searchFaq.do