Ετοιμαστείτε για ένα ξεχωριστό μουσικό ταξίδι

Guitar Hero World TourΜία διαφορετική εμπειρία προσφέρει το «Guitar Hero World Tour», το οποίο μεταμορφώνει το μουσικό παιχνίδι, «παντρεύοντας» το ενθουσιώδες gameplay της κιθάρας με την εμπειρία συνεργασίας ενός συγκροτήματος. Το νέο δημιούργημα της Activision καταφέρνει να συνδυάσει τα πιο προηγμένα ασύρματα όργανα με τα επαναστατικά νέα online gameplay modes.

Οι… ατρόμητοι τραγουδιστές θα βρεθούν μαζί και θα ροκάρουν, αφού το παιχνίδι διαθέτει μία ολοκαίνουργια επανασχεδιασμένη κιθάρα, αυθεντικά ηλεκτρονικά ντραμς και ένα μικρόφωνο. Επίσης, περιλαμβάνεται ένα καινοτόμο μουσικό στούντιο δημιουργίας μουσικής, το οποίο επιτρέπει στους παίκτες να συνθέσουν, να γράψουν, να εκδώσουν και να μοιραστούν τις δικές τους rock and roll δημιουργίες. Επίσης, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και το νέο Band Career, αλλά και η λειτουργία οκτώ παικτών στο «Battle of the Bands».

Το παιχνίδι περιλαμβάνει την μεγαλύτερη ως τώρα λίστα τραγουδιών σε δισκάκι, ενώ αποτελείται εξ ολοκλήρου από αυθεντικές καταγραφές μερικών εκ των μεγαλύτερων κλασικών και μοντέρνων ροκ συγκροτημάτων όλων των εποχών, όπως οι Van Halen, Linkin Park, The Eagles, Sublime και πολλά άλλα.

Επιπροσθέτως, το παιχνίδι θα προσφέρει περισσότερη εντοπισμένη μουσική από ποτέ, όπου θα μπορούν οι παίκτες να την «κατεβάσουν» από όλες της νέας γενιάς κονσόλες. Για την δημιουργία νέων ροκ αστεριών, οι παίκτες θα έχουν την δημιουργική ελευθερία να προσαρμόσουν πλήρως τα πάντα, από την εμφάνιση του χαρακτήρα τους και των οργάνων μέχρι και το λογότυπο του συγκροτήματος, αλλά και το εξώφυλλο του άλμπουμ.

Να τονιστεί ότι, στη νέα σχεδιασμένη και πιο λειτουργική κιθάρα/χειριστήριο και μικρόφωνο, το «Guitar Hero World Tour» θα μεταφέρει την πιο ρεαλιστική εμπειρία ντραμς από ποτέ σε βιντεοπαιχνίδι με αυθεντικά ηλεκτρονικά ντραμς. Περιλαμβάνοντας τρία τύμπανα, δύο ανυψωμένα κύμβαλα και ένα πεντάλ μπάσου, το χειριστήριο/ντραμς συνδυάζει το «μεγαλύτερο και πιο ήρεμο». Επίσης, τα τύμπανα είναι ευαίσθητα στην ταχύτητα και με απαλή λαστιχένια κατασκευή για να προσδώσει αυθεντικό χτύπημα και ευκολία στην κατασκευή, μετακίνηση, διάλυση και αποθήκευση του.

Το παιχνίδι προσφέρει περισσότερους τρόπους δημιουργίας από ποτέ, καθώς εικονικοί μουσικοί μπορούν να ζήσουν ροκ στιγμές, παίζοντας είτε ένα όργανο, είτε συνδυασμό αυτών, ενώ επιπρόσθετα θα απολαύσουν την εμπειρία του παιξίματος όλου του συγκροτήματος.

Το καινοτόμο και καινούργιο «Μουσικό Στούντιο» επιτρέπει στους παίκτες να εκφράσουν την μουσική δημιουργικότητα τους, δίνοντας τους πρόσβαση σε μία πλήρης σειρά εργαλείων, ώστε να δημιουργήσουν ψηφιακή μουσική από την αρχή, χρησιμοποιώντας όλα τα όργανα, και έπειτα παίζοντας τις συνθέσεις τους στο παιχνίδι.