Η Samsung επανέρχεται και φέτος με ένα smartphone ικανό να εξυπηρετήσει την πλειονότητα της ψηφιακής μας δραστηριότητας.

Διαφημιστική καταχώρηση της Samsung Electronics Ελλάς Μ.Α.Ε

Samsung Galaxy Z Fold3 5GΠοια συσκευή θέλετε πραγματικά στην παλάμη σας; Ποιο είναι το smartphone που θα μπορούσε να καλύψειτις ανάγκες σας , χωρίς να χρειάζεται να κουβαλάτε πάντα μαζί σας ένα βαρύ backpack γεμάτο με ηλεκτρονικές συσκευές; Για να καλύψει κάποιος τις ολοένα αυξανόμενες καθημερινές επαγγελματικές και προσωπικές του ψηφιακές απαιτήσεις, για να έχει την ασφάλεια πως διαθέτει στην κατοχή του μια ολοκληρωμένη λύση για κάθε του εργασιακή ή ψυχαγωγική του ανάγκη, σίγουρα απαιτείται μια πολυδιάστατη συσκευή. Το Samsung Galaxy Z Fold3 5G αποτελεί την τελευταία εξέλιξη της σειράς Samsung Galaxy Z και υπόσχεται να αναλάβει τον ρόλο του αξιόπιστου τεχνολογικού σύμμαχου.

Η ανθεκτική κατασκευή του επιτρέπει την… απρόσκοπτη χρήση, μιας και οι μηχανικοί της Samsung στην τρίτη πλέον γενιά του Samsung Galaxy Z Fold έχουν εξελίξει  τον κρυφό μηχανισμό αναδίπλωσης (Hideaway Hinge), ώστε να αυξάνεται η προστασία απέναντι σε απρόσκλητα σωματίδια. Το Samsung Galaxy Z Fold3 έχει υποβληθεί σε μια  διαδικασία δοκιμών και έχουν λάβει πιστοποίηση για αντοχή σε 200.000 αναδιπλώσεις από το Bureau Veritas. Η πιστοποίηση IPX8* με τη σειρά της μας απαλλάσσει από το άγχος των τυχαίων σταγόνων νερού, ενώ το ανθεκτικό γυαλί Corning Gorilla Glass Victus στην εξωτερική οθόνη και στην πίσω πλευρά, καθώς και το Armor Aluminum πλαίσιο ολοκληρώνουν τον τομέα της προστασίας της συσκευής.

Κινητό στην όψη, tablet στο εσωτερικό, υπολογιστής στην ψυχή!

Όπως ήταν αναμενόμενο, στο Samsung Galaxy Z Fold3 5G πρωταγωνιστικό ρόλο έχουν οι οθόνες. Το foldable smartphone μάς καλωσορίζει με μια εξωτερική HD+ Super Amoled Display 6,2 ιντσών, ανάλυσης 2268×832 pixels και αναλογίας 24,5:9. Ο ρυθμός ανανέωσης προσαρμόζεται σε συχνότητα που αγγίζει μέχρι και τα 120Hz, όπως συμβαίνει και με την τεράστια οθόνη 7,6 ιντσών, που φωλιάζει στο εσωτερικό της συσκευής και ξεδιπλώνει, όποτε τη χρειαστούμε! Αν δεν είστε εξοικειωμένοι με το τι συνεπάγονται τα 120Hz refresh rate, αρκεί να σας υπογραμμίσουμε πως κάθε εμπειρία, από το gaming μέχρι το απλό σκρολάρισμα στα sites, μετατρέπεται σε μια απολαυστική εμπειρία λόγω της φυσικότητας και της ρευστότητας κάθε κίνησης.

Όσον αφορά στην κεντρική οθόνη, η ανάλυση ανεβαίνει στα 2208×1768 pixels και η αναλογία πλευρών είναι σαφώς πιο τετραγωνισμένη (22.5:18), κατάλληλη για ανάγνωση περιεχομένου (emails, ebooks, sites κ.λπ.). Επίσης, ο συγκεκριμένος σχεδιασμός ευνοεί την τοποθέτηση του Samsung Galaxy Ζ Fold3 σε… «ημιαναδίπλωση», προσομοιάζοντας ένα μίνι laptop. Στην περίπτωση που το τοποθετήσετε με τον τρόπο αυτό πάνω σε ένα τραπέζι, στην μια πλευρά της οθόνης που παραμένει όρθια μπροστά στα μάτια σας μπορείτε να έχετε το αγαπημένο σας περιεχόμενο ή την επιφάνεια εργασίας σας, ενώ στην οθόνη που βρίσκεται πάνω στο τραπέζι μπορείτε να φιλοξενείτε το πληκτρολόγιο, τα σχόλια ενός video, τον κατάλογο κομματιών μιας playlist κ.ά. Η κάμερα που στεγάζεται κάτω από την επιφάνεια της εσωτερικής οθόνης των 7,6 ιντσών (ναι σωστά διαβάσατε, κάτω από την οθόνη!) είναι τεχνολογίας «Under Display», γεγονός που σημαίνει πως η οπή της περνά σχεδόν απαρατήρητη χάρη στα pixels που την «καμουφλάρουν».

Πλέον, η εντυπωσιακής φωτεινότητας Infinity Flex Display υποστηρίζει και τη χρήση της πλούσιας σε δυνατότητες γραφίδας της Samsung, του S Pen Fold Edition**, επεκτείνοντας ακόμα περισσότερο τα όρια της δημιουργικής σας έκφρασης με τη βοήθεια του Samsung Samsung Galaxy Z Fold3. Από χειρόγραφες σημειώσεις μέχρι σκίτσα και διορθώσεις σε έγγραφα, το νέο foldable της Samsung και το S Pen Fold Edition συνεργάζονται τόσο αρμονικά. Η μετατροπή χειρόγραφου αντικειμένου σε ψηφιακό κείμενο (S Pen to Text) πραγματοποιείται με επιτυχία. Η τεράστια επιφάνεια της οθόνης σάς παρέχει την άνεση να πραγματοποιείτε βιντεοκλήση για κάποια τηλεδιάσκεψη και παράλληλα να καταγράφετε τις χειρόγραφες σημειώσεις σας. Και δεν μιλάμε για ένα απλό ψηφιακό σημειωματάριο, αλλά για ένα ειδικά προσαρμοσμένο app που μπορεί να αναγνωρίσει π.χ. ένα URL που θα σημειώσετε χειρόγραφα και να σας επιτρέψει να το κλικάρετε για να σας το προβάλλει στον browser όσο παράλληλα βλέπετε τον συνομιλητή σας στην υπόλοιπη οθόνη. Σε 7,6 ίντσες, άλλωστε, όλοι οι καλοί χωράνε!

Η συγκεκριμένη ρήση επιβεβαιώνεται και από το App Split View, το οποίο επιτρέπει εκτεταμένο multitasking, διατηρώντας τις απαραίτητες για κάθε εργασία σας εφαρμογές, όχι απλά συγχρόνως ανοιχτές, αλλά και ταυτόχρονα ορατές στην ίδια οθόνη. Παράλληλα, για γρήγορη εναλλαγή μεταξύ apps, η ανανεωμένη Taskbar προσφέρει εξαιρετική αμεσότητα, δίχως να χρειάζεται να αναζητάτε τις εφαρμογές σας στη home screen. Το Multi View επιτρέπει ένα περιβάλλον χρήσης που εκμεταλλεύεται πλήρως την τεράστια οθόνη, ενώ για τους πιο «παραδοσιακούς» υπάρχει η οικία επιλογή Standard View. Μπορείτε να ρυθμίσετε εσείς το μέγεθος και τη θέση κάθε παράθυρου (μέσω του Navigation Rail) σε μια φιλοσοφία που συστήνει στα smartphone τη λειτουργικότητα των laptop. Προσθέστε στα παραπάνω και 4 μήνες δωρεάν συνδρομής στο YouTube Premium εάν δεν το έχει χρησιμοποιήσει στο παρελθόν***.

Μεταφορά δεδομένων στη νέα συσκευή δίχως κόπο

Πολλές φορές ο ενθουσιασμός της αγοράς ενός νέου κινητού δίνει τη θέση του στον πονοκέφαλο της μεταφοράς ολόκληρου του ψηφιακού μας «σύμπαντος» από την παλιά συσκευή στη νέα. Ευτυχώς, στην περίπτωση του Samsung Galaxy Z Fold3 5G υπάρχει η εφαρμογή Smart Switch****, ένας ασφαλής και εύκολος τρόπος να μεταφέρετε τα δεδομένα σας σε Samsung Galaxy κινητά. Με τη βοήθειά της, μπορείτε να μεταφέρετε με ελάχιστα κλικ τα δεδομένα σας, από φωτογραφίες και βίντεο μέχρι επαφές, εκδηλώσεις ημερολογίου, σημειώσεις, ακόμα και ρυθμίσεις συσκευής. Μπορείτε απλά να επιλέξετε τα δεδομένα που θέλετε να μεταφερθούν μέσω του εύχρηστου Samsung Smart Switch Mobile app και να αφήσετε την εφαρμογή να κάνει όλη την «αγγαρεία» όσο πίνετε ανέμελοι τον καφέ σας!


*Το Galaxy Z Fold3 5G έχει πιστοποίηση IPX8. Με βάση συνθήκες δοκιμής για βύθιση σε γλυκό νερό βάθους έως 1,5 m και μέχρι 30 λεπτά. Δεν συνιστάται για χρήση σε παραλία ή πισίνα. Δεν είναι ανθεκτικό κατά της σκόνης.

** Τα S Pen Fold Edition |Pro πωλούνται ξεχωριστά. Συμβατά μόνο με Galaxy Z Fold3 5G. Άλλα S Pen/ Stylus ενδέχεται να φθείρουν την οθόνη.

***Ισχύει για νέους πελάτες YouTube Premium, YouTube Music Premium και Μουσικής Google Play. Όροι & Προϋποθέσεις εδώ: https://www.samsung.com/gr/offer/galaxy-youtube-premium-2021/

****Smart Switch διαθέσιμο σε συσκευές Android™, iOS™, Windows™ Phone με περιορισμούς ανάλογα με το εάν η μεταφορά συντελείται ασύρματα ή ενσύρματα (βλ. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sec.android.easyMover). Τα δεδομένα και το περιεχόμενο που είναι διαθέσιμα για μεταφορά ενδέχεται να διαφέρουν ανά λειτουργικό. Για περισσότερες πληροφορίες και αναλυτικές οδηγίες βλ. http://www.samsung.com/smartswitch και https://help.content.samsung.com/csweb/faq/searchFaq.do