Η TP-Link παρουσιάζει τη νέα «έξυπνη» ταινία φωτισμού, Tapo L900-5. Η Tapo L900-5 έχει σχεδιαστεί για εκείνους τους χρήστες που επιθυμούν να διακοσμήσουν το σπίτι τους με φωτισμό προσαρμοσμένο σε οποιαδήποτε καθημερινή τους ανάγκη.

Με την «έξυπνη» ταινία φωτισμού, η TP-Link εξελίσσει την εσωτερική διακόσμηση, καθώς η Tapo L900-5 διαθέτει περισσότερα από 16 εκατομμύρια χρώματα. Από το ζεστό λευκό μέχρι και το φυσικό φως της ημέρας δίνεται η δυνατότητα για επιλογή ζωντανού χρώματος που να ταιριάζει στη διάθεση του χρήστη. Παράλληλα, οι λαμπτήρες LED είναι 20% πιο φωτεινοί και έχουν σχεδιαστεί, ώστε να διαρκούν για περισσότερα από πεντέμισι χρόνια διαρκούς χρήσης (50,000 ώρες). Μέσω της εφαρμογής Tapo, ο χρήστης μπορεί να αυτοματοποιήσει τις επιλογές του σχετικά με τα διαφορετικά χρώματα, τη φωτεινότητα και τη «ζεστασιά», καθώς επίσης και το χρονόμετρο λειτουργίας της Tapo L900-5.

Για τους λάτρεις των smart homes, η Tapo L900-5 είναι συμβατή με Google Assistant και Amazon Alexa. Με αυτόν τον τρόπο, ο χειρισμός της ταινίας γίνεται ακόμα πιο εύκολος, μέσω απλών φωνητικών εντολών. 

Επίσης, δεν υπάρχει ανάγκη για την ύπαρξη ενός hub ή επιπρόσθετου εξοπλισμού και αρκεί ο χρήστης να συνδέσει την Tapo L900-5 στο δίκτυο Wi-Fi. 

Με τη χρήση προηγμένης τεχνολογίας που βασίζεται στην Τεχνητή Νοημοσύνη, η «έξυπνη» Tapo L900-5 επιτρέπει την προσαρμογή του φωτισμού σύμφωνα με τη μουσική και στο επίπεδο που επιθυμεί ο χρήστης. Τα φώτα συγχρονίζονται με τη συχνότητα και τον ρυθμό της μουσικής, δημιουργώντας, έτσι, τις συνθήκες εκείνες που ταιριάζουν στη διάθεση του.

Η σειρά Tapo της TP-Link συμβάλλει σημαντικά στη δημιουργία ενός «εξυπνότερου», αλλά και ασφαλέστερου τρόπου ζωής. Η Tapo L900-5 έχει υψηλότερη ανθεκτικότητα και περισσότερες πτυχώσεις από οποιαδήποτε άλλη ταινία LED. Κάθε λυχνία της λειτουργεί ανεξάρτητα από τις υπόλοιπες, εξασφαλίζοντας την ασφαλή χρήση της ταινίας σε οποιαδήποτε συνθήκη, αφού η χαμηλή τάση συμβάλλει στο να μην τρεμοπαίζει το φως, αλλά και να μην εκπέμπεται blue light. 

Η νέα «έξυπνη» ταινία φωτισμού Tapo L900-5 της TP-Link θα είναι διαθέσιμη στις αρχές Οκτωβρίου, ενώ η προτεινόμενη τιμή λιανικής είναι τα €39,90. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την έξυπνη ταινία μπορείτε να βρείτε στη σχετική σελίδα του site της εταιρείας: https://www.tp-link.com/gr/home-networking/smart-bulb/tapo-l900-5/ .