Η Canon παρουσιάζει σήμερα την Canon Zoemini S2, την τελευταία προσθήκη στον τομέα των φωτογραφικών μηχανών με ενσωματωμένη δυνατότητα στιγμιαίας εκτύπωσης (instant camera printer) για όσους θέλουν να φωτογραφίζουν, να προσαρμόζουν και να εκτυπώνουν εν κινήσει.

Αποτελώντας εξέλιξη από την προκάτοχό της, Canon Zoemini S, ο καινοτομικός της σχεδιασμός 2 σε 1 επιτρέπει στους χρήστες να προσθέτουν περιγράμματα και φίλτρα, να επιλέγουν μεταξύ λειτουργιών λήψης και να αποθηκεύουν αγαπημένα στιγμιότυπα για εκτύπωση αργότερα – όλα σε μία συσκευή. Διαθέσιμη σε Σκούρο Teal, Pearl White και Rose Gold, η Canon Zoemini S2 παραμένει ελαφριά και συμπαγής, καθιστώντας εύκολη τη μεταφορά της καθημερινά.

Ενισχύστε τη δημιουργικότητά σας χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Canon Mini Print

Ιδανική τόσο για άτομα με δημιουργικές ανησυχίες, δημιουργούς περιεχομένου όσο και για λάτρεις της χειροτεχνίας, η Canon Zoemini S2 συνδέεται με την εφαρμογή Canon Mini Print μέσω Bluetooth για να παράγει διασκεδαστικές δημιουργίες, από κολάζ και κυκλικές εκτυπώσεις, μέχρι την προσθήκη κειμένου και εκτύπωσης προ-κατασκευασμένων ή προσαρμοσμένων αυτοκόλλητων. Χειρόγραφες υπογραφές και σύμβολα μπορούν να κολληθούν σε μια κινητή συσκευή, να τύχουν επεξεργασίας εντός εφαρμογής και να εκτυπωθούν χρησιμοποιώντας την Canon Zoemini S2, που είναι ιδανική για λευκώματα ή zines. Οι οπαδοί της τελειότητας μπορούν να τροποποιήσουν τις πόζες και να διασφαλίσουν ότι οι φίλοι και η οικογένεια είναι όλοι στη λήψη πριν από την εκτύπωση, ελέγχοντας τη ζωντανή προβολή μέσω της εφαρμογής Canon Mini Print.


Φωτογραφίστε, τυπώστε και κολλήστε με λειτουργικότητα 2 σε 1

Οι δημιουργικές λειτουργίες της Canon Zoemini S2 ενισχύονται από τη λειτουργία 2 σε 1, επιτρέποντας στους χρήστες να φωτογραφίζουν, να προσαρμόζουν και να εκτυπώνουν εν κινήσει. Οι κομψές selfies μπορούν να δημιουργηθούν στη στιγμή με τον ενσωματωμένο καθρέφτη και το, ειδικό για αυτόν το σκοπό,  φως-δαχτυλίδι (ring light), ενώ τα νέα κουμπιά εφέ και πλαισίων προσθέτουν vintage φίλτρα στυλ και περιγράμματα. Για βέλτιστη λήψη, οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν μεταξύ πορτρέτου, εξωτερικής λειτουργίας ή λειτουργίας selfie χρησιμοποιώντας το επάνω κουμπί ρυθμίσεων και στη συνέχεια να εκτυπώσουν σε διαφορετικές μορφές σε έως και 10 φύλλα αυτοκόλλητου Zink™ φωτογραφικού χαρτίού για να διακοσμήσουν σύμφωνα με το προσωπικό τους γούστο τα πάντα, από φορητούς υπολογιστές έως τοίχους υπνοδωματίου ή ημερολόγια.

Μεταφέρετέ τη μαζί σας οπουδήποτε χάρη στον συμπαγή σχεδιασμό της

Με συμπαγή σχεδίαση και βάρος μόλις 188g, η Canon Zoemini S2 είναι η τέλεια κάμερα τσέπης και κομψή σύντροφος στις διακοπές. Εάν οι χρήστες ξεχάσουν να ξαναγεμίσουν τη θήκη χαρτιού πριν ξεκινήσουν μια περιπέτεια, μπορούν και πάλι να φωτογραφίσουν και να αποθηκεύσουν εικόνες στην κάρτα MicroSD για εκτύπωση αργότερα, με πληροφορίες για το χρόνο λήψης που προστίθενται αυτόματα μόλις συγχρονιστούν με ένα smartphone.  Η σειρά εκτυπώσεων έχει πλέον επεκταθεί και από την προκάτοχό της, μειώνοντας την αναμονή μεταξύ λήψης φωτογραφιών και της ανάγκης για συχνά γεμίσματα χαρτιού, ενώ η διάρκεια ζωής της μπαταρίας διαρκεί  έως και 25 εκτυπώσεις φωτογραφιών – ιδανικές για τη δημιουργία αναμνήσεων εν κινήσει.

Η νέα Canon Zoemini S2 θα πωλείται στην Ελληνική αγορά από τα μέσα Οκτωβρίου. 

Μάθετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη σειρά Canon Zoemini εδώ: https://www.canon.gr/instant-cameras-pocket-printers/ 

Βασικά χαρακτηριστικά Canon Zoemini S2

  • Επιλογές για φίλτρο έντονου χρώματος ή vintage, καθώς και για ασπρόμαυρες φωτογραφίες.
  • Αυτόματη ρύθμιση ισορροπίας λευκού και έκθεσης
  • Εκτύπωση με λευκό περίγραμμα ή χωρίς περίγραμμα 
  • Κυκλική εκτύπωση αλλά και ορθογώνια, με τη χρήση του φωτογραφικού χαρτιού Zink™ ZP-Circle Photo Paper
  • Συμβατή με Βluetooth 5.0

Τεχνικές προδιαγραφές:

  • Επαναφορτιζόμενη μπαταρία πολυμερούς λιθίου (700mAh)
  • Μέγεθος παραθύρου εμφάνισης – Δ/Υ
  • Χρώματα Σώματος – Rose Gold / Pearl White / Dark Teal
  • Μέγεθος σώματος (Π x Υ x Β) – 121 x 80,3 x 22,4 mm
  • Βάρος- 188g