Το HUAWEI AppGallery, το κατάστημα εφαρμογών της HUAWEI, αποτελεί πλέον ένα από τα τρία κορυφαία καταστήματα εφαρμογών παγκοσμίως.

Έχοντας σημειώσει σε μικρό χρονικό διάστημα επιτεύγματα που μαρτυρούν την αδιάκοπη ανάπτυξή του, το HUAWEI AppGallery εμπλουτίζεται διαρκώς με γνωστά και χρήσιμα apps. Σημαντική προσθήκη αποτελεί και η εφαρμογή GApp της ΓΕΡΜΑΝΟΣ. 

Η HUAWEI σε συνεργασία με τον ΓΕΡΜΑΝΟ, επιβραβεύει τους νέους G App χρήστες με μία μοναδική προσφορά: από σήμερα και για ένα (1) μήνα, όσοι χρήστες κατεβάσουν μέσα από το AppGallery την εφαρμογή G App και  κάνουν εγγραφή, θα κερδίζουν αυτομάτως 5.000 G App  αξίας 10 ευρώ για τις επόμενες αγορές τους στον ΓΕΡΜΑΝΟ και στο germanos.gr 

Μπες ΤΩΡΑ στο HUAWEI AppGallery, κατέβασε την εφαρμογή της ΓΕΡΜΑΝΟΣ (G App), κάνε εγγραφή και κέρδισε πόντους αξίας 10 ευρώ.

 

HUAWEI AppGallery – η πλατφόρμα εφαρμογών του μέλλοντος

Το HUAWEI AppGallery είναι ένα ανοιχτό κατάστημα εφαρμογών που διασφαλίζει την ιδιωτικότητα και ασφάλεια των χρηστών και παρέχει ποικιλία premium και τοπικών εφαρμογών. Η HUAWEI συνεχίζει δυναμικά να επενδύει στο οικοσύστημα αυτό, πιστή στο όραμά της να αναπτύξει μία πραγματικά ανοιχτή πλατφόρμα, ευέλικτη, ασφαλή και πλήρη επιλογών. Από το λανσάρισμα του τον Απρίλιο του 2018, το HUAWEI AppGallery έχει αναπτυχθεί με ραγδαίους ρυθμούς, μετρώντας αυτή τη στιγμή πάνω από 530 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες σε 170 χώρες παγκοσμίως. Από τον Ιανουάριο μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2020, καταγράφηκαν συνολικά 384,4 δισεκατομμύρια downloads μέσω του AppGallery, ενώ η HUAWEI σύναψε συνεργασίες με 2,3 εκατομμύρια προγραμματιστές σε όλο τον κόσμο. Απολύτως ασφαλές για τους χρήστες, τοποθετώντας  την ιδιωτικότητά τους σε απόλυτη προτεραιότητα, φιλοξενεί  γνωστές και δημοφιλείς εφαρμογές από όλο τον κόσμο, και φιλοδοξεί να αναπτυχθεί περαιτέρω για να προσφέρει τις πιο επαναστατικές και καινοτόμες εφαρμογές στους καταναλωτές του σε παγκόσμιο επίπεδο.

Όσο η πλατφόρμα αναπτύσσεται και μέχρι να γίνει πλήρης επιλογών, οι χρήστες μπορούν να κατεβάζουν τις εφαρμογές που δεν διατίθενται ακόμα μέσω AppGallery χρησιμοποιώντας το Petal Search. το οποίο διατίθεται μέσω του AppGallery, και είναι απόλυτα ασφαλές για τον χρήστη, σέβεται την ιδιωτικότητά του και δεν εκθέτει τη συσκευή σε κακόβουλο λογισμικό.