H Panasonic ήρθε σε συμφωνία με τη Disney ώστε στο εξής όλες οι 4Κ τηλεοράσεις παραγωγής 2017 και μετά να φιλοξενούν την επίσημη εφαρμογή streaming περιεχομένου «Disney+».

Οι 4Κ τηλεοράσεις της Panasonic που κυκλοφόρησαν από το 2017 κι έπειτα, περιλαμβάνουν πλέον στο οικοσύστημα εφαρμογών της «My Home Screen» πλατφόρμας τους και το συνδρομητικό κανάλι Disney+. Το πλούσιο περιεχόμενο της «The Walt Disney Company» περιλαμβάνει υπερπαραγωγές από Disney, Pixar, Marvel, Star Wars και National Geographic, συντροφιά με δημοφιλή shows όπως το «The Simpsons» και όχι μόνο!

Εν αναμονή της επίσημης πρεμιέρας της υπηρεσίας και για τη χώρα μας (όλες οι ενδείξεις την τοποθετούν εντός του 2022), η πλούσια συλλογή της Disney έρχεται πλέον on-demand στις τηλεοράσεις της Panasonic με ανεπανάληπτη ποιότητα ήχου και εικόνας, δίχως ενοχλητικές διαφημίσεις και διακοπές.

Τα μοντέλα που υποστηρίζονται είναι όλες οι πρόσφατες 4K Panasonic TV με «my Home Screen» λειτουργικό (σειρές EZ, EX, FZ, FX, GZ, GX, HZ, HX, JZ και JX).