Τα 20 χρόνια παρουσίας της στην ελληνική αγορά γιορτάζει η ATCOM, λανσάροντας microsite που σχεδίασε και υλοποίησε στο πλαίσιο του εορτασμού των γενεθλίων της. Το thisis20.atcom.gr εγκαινιάζει την επετειακή καμπάνια της εταιρείας και είναι πλέον στον αέρα, προσκαλώντας το κοινό να συμμετέχει στους εορτασμούς της ATCOM.

Με σημείο αναφοράς το site, η εταιρεία γιορτάζει 20 χρόνια ηγετικής παρουσίας στον χώρο του Digital Business, αναδεικνύοντας το διαχρονικό της όραμα να αλλάξει τις ζωές των ανθρώπων προς το καλύτερο με όχημα την τεχνολογία, τη στρατηγική και την καινοτομία. Με μοντέρνο σχεδιασμό που εκφράζει την επετειακή εταιρική ταυτότητα της ATCOM και περιεχόμενο που θα συνεχίζει να εμπλουτίζεται, το site επιδιώκει να παρουσιάσει την επιτυχημένη πορεία που χάραξε η ATCOM, μέσα από τον αντίκτυπο του έργου της στην ωρίμανση του ψηφιακού επιχειρείν την τελευταία εικοσαετία. Παράλληλα, ο λόγος δίνεται στους ίδιους τους ανθρώπους της ως πρωταγωνιστές, όχι μόνο στην ανάπτυξη και εξέλιξη της εταιρείας, αλλά και στη διαμόρφωση του ψηφιακού τοπίου στην Ελλάδα.

Το thisis20.atcom.gr σηματοδοτεί την έναρξη μίας πολυδιάστατης εορταστικής καμπάνιας η οποία, με κεντρικό μήνυμα “Change the Future”, προσκαλεί το κοινό να γνωρίσει τους πιο σημαντικούς σταθμούς της ιστορίας της ATCOM, να ταξιδέψει στην ιστορία του ελληνικού διαδικτύου και να διαπιστώσει πώς η ATCOM αλλάζει το μέλλον – καθημερινά.

Μπορείτε να δείτε το επετειακό site εδώ: https://thisis20.atcom.gr/