Μετά το πρώτο σχόλασμα μια πολύ ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους μαθητές που επλήγησαν από τις φωτιές και φοιτούν στο σχολείο Λίμνης της Βόρειας Εύβοιας. Η ομάδα εθελοντών της Πλαίσιο «πλάι σου» ταξίδεψε στην περιοχή για να τους παραδώσει  σχολικά είδη, ως ελάχιστη ένδειξη αλληλεγγύης, στήριξης και συμπαράστασης. 

Τους μαθητές, ωστόσο, περίμενε και μία ιδιαίτερη έκπληξη που ολοκλήρωσε το πνεύμα χαράς και αισιοδοξίας και σκόρπισε πολλά χαμόγελα. Η ομάδα «πλάι σου» μαζί με την αγαπημένη τραγουδίστρια των μαθητών Josephine η οποία έγινε μέλος της ομάδας για την ιδιαίτερη αυτή ημέρα, μοίρασαν στους μαθητές Νηπιαγωγείου και Δημοτικού που φοιτούν στο σχολείο της περιοχής, σχολικές τσάντες και την απαραίτητη γραφική ύλη. Η Josephine συνέβαλε στο σημαντικό έργο των εθελοντών και έδωσε πολλή χαρά και ενέργεια στα παιδιά, μοιράζοντας σχολικά, αυτόγραφα αλλά και τραγουδώντας μαζί τους. Ακόμη, ξεχωριστή έκπληξη αποτέλεσαν οι τρεις animateurs που συμμετείχαν στην ενέργεια, οι οποίοι διασκέδασαν και απασχόλησαν ευχάριστα τους μικρούς μαθητές. 

Κατά την παράδοση των σχολικών ειδών, προτεραιότητα υπήρξε η ασφάλεια των μαθητών και των δασκάλων, κι έτσι η ενέργεια πραγματοποιήθηκε με την λήξη της πρώτης διδακτικής μέρας σε ανοιχτό χώρο, δίπλα από τις εγκαταστάσεις του σχολείου, σε συνεννόηση και με την παρουσία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων. 

Εδώ και πολλά χρόνια, ο πυλώνας της εκπαίδευσης αποτελεί πεδίο ευαισθητοποίησης για την Πλαίσιο Computers, η οποία για ακόμα μία φορά αποδεικνύει πως βρίσκεται στο πλευρό των μαθητών, εξασφαλίζοντάς τους τα απαραίτητα, για να υποδεχτούν με χαμόγελο τη νέα σχολική χρονιά.