Η ViewSonic Corp., κορυφαίος παγκοσμίως κατασκευαστής λύσεων απεικόνισης, παρουσιάζει τις διαδραστικές οθόνες ViewBoard 4320 για συνεργατικούς χώρους εργασίας.

Σχεδιασμένες για μικρότερους χώρους, σε υβριδικά περιβάλλοντα εργασίας και υβριδικές αίθουσες διδασκαλίας, οι ViewBoard 4320 διαθέτουν ενσωματωμένο το λογισμικό σχολιασμού και μετάδοσης εικόνας myViewBoard, διευκολύνοντας τη συνεργασία και τη διαμοίραση αρχείων ανάμεσα σε ομάδες, μέσα στο γραφείο ή από απόσταση.

“Ωθούμενη από τις ραγδαίες αλλαγές στον τρόπο εργασίας, η ViewSonic παραμένει καινοτόμος στη δημιουργία λύσεων, παρέχοντας μία ποικιλία διαδραστικών οθονών σε μεγέθη από 24 έως 98 ίντσες με διαισθητικές και εντυπωσιακές δυνατότητες συνεργασίας, για την ικανοποίηση των πολλαπλών αναγκών των πελατών μας” δήλωσε η Monica Sun, Director of the Presentation Group της ViewSonic Corporation. “Οι ViewBoard 4320 είναι ένας συνδυασμός προηγμένου software και hardware, που δημιουργούν έναν συνεργατικό χώρο εργασίας με υψηλή παραγωγικότητα, ευελιξία και απόδοση”.

Απρόσκοπτες συσκέψεις σε συνεργατικά περιβάλλοντα εργασίας 

Χάρη στην Ultra HD 4K οθόνη 43 ιντσών με τεχνολογία in-cell touch, η κομψή και compact ViewBoard 4320 χαρίζει την αίσθηση συνεργασίας ενός χώρου συσκέψεων και διευκολύνει τις ομαδικές συζητήσεις με υψηλές αποδόσεις. Διαθέτει λειτουργίες αφής 10 σημείων, προσφέροντας μια ομαλή και γρήγορη εμπειρία γραφής για πολλούς χρήστες, οι οποίοι μπορούν να γράφουν ή να σχεδιάζουν ταυτόχρονα. Η δυνατότητα σύνδεσης μέσω ενός καλωδίου USB-C υποστηρίζει άμεση λειτουργία plug-and-play για A/V, λειτουργία αφής και παροχή ενέργειας.

Άνετη συνεργασία με το myViewBoard Suite

Η ViewBoard 4320 προσφέρει ενσωματωμένο το myViewBoard suite, για να δημιουργήσει ένα απλό και ασφαλές περιβάλλον σύνδεσης και διαισθητικής συνεργασίας, σε πραγματικό χρόνο. Η λύση ψηφιακού πίνακα επιτρέπει στους χρήστες να σχεδιάζουν, να γράφουν και να σχολιάζουν στην οθόνη, ενώ έχουν πρόσβαση σε υποστηριζόμενα πολυμέσα, εγγραφές video από την οθόνη, μετατροπές αρχείων και δυνατότητες κοινής χρήσης κώδικα QR. Χρησιμοποιεί επίσης, ασύρματη μετάδοση περιεχομένου σε διάφορες πλατφόρμες (συμπεριλαμβανομένων των Windows, Mac, Chrome, iOS και Android OS), κοινή χρήση οθονών, μέσω συμβατών προγραμμάτων περιήγησης, καθώς και απομακρυσμένη διαχείριση πολλαπλών οθονών που βρίσκονται σε διαφορετικά μέρη.

Ευελιξία για μία πληθώρα χρήσεων

Η μεσαίου μεγέθους ViewBoard 4320 έχει σχεδιαστεί για να προάγει την αποτελεσματική ομαδική εργασία και να αυξήσει την παραγωγικότητα στις ομαδικές συζητήσεις. Είναι επίσης μια ιδανική δεύτερη οθόνη, χάρη στην τέλεια εναρμόνιση hardware και software, που μπορεί να βοηθήσει τους εκπαιδευτικούς να δημιουργήσουν ένα ελκυστικό περιβάλλον απομακρυσμένης μάθησης. Το πλεονέκτημά της αναφορικά με το μέγεθος, την καθιστά ιδανική οθόνη για χώρους συσκέψεων, συνεργασίας ή οικιακών γραφείων, ενώ επίσης δίνει ευελιξία προσαρμογής στις συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες. Για παράδειγμα, αντί να ξοδέψετε ένα σημαντικό χρηματικό ποσό για καινούργιο εξοπλισμό, η συγκεκριμένη οθόνη μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιονδήποτε χώρο, ανεξάρτητα από το πόσο μεγάλος ή μικρός είναι αυτός.

Προαιρετικά αξεσουάρ για βελτιστοποίηση της παραγωγικότητας

Για τη βελτιστοποίηση της παραγωγικότητας με βάση τις διαφορετικές ανάγκες, διατίθεται μια ποικιλία προαιρετικών αξεσουάρ, όπως κάμερα web για τη διεξαγωγή τηλεδιάσκεψης ή active pen για μια πιο φυσική εμπειρία γραφής. Τέλος, κυκλοφορεί στην αγορά με δύο τύπους βάσεων, την αποσπώμενη για desktop και το προαιρετικό table stand, που προσφέρει κλίση 90 μοιρών, περιστροφή 45 μοιρών και τέσσερις διαφορετικές ρυθμίσεις ύψους για καλύτερη παρακολούθηση και αλληλεπίδραση.