Η Xiaomi παρουσίασε το νέο της tablet μαζί με μια εντυπωσιακή λίστα προϊόντων AIoT που διευρύνουν περαιτέρω τις προσφορές της εταιρείας για ένα έξυπνο σπίτι, καθώς και wearables για τους συνδεδεμένους καταναλωτές του σήμερα.

Μέσα στη νέα κανονικότητα, όλο και περισσότεροι καταναλωτές αναδιαμορφώνουν τα σπίτια τους ώστε να πληρούν τις νέες λειτουργικές απαιτήσεις και να προσαρμοστούν στη “μετά την πανδημία” εποχή, όπου η εργασία και η ψυχαγωγία συνδυάζονται. Στα νέα προϊόντα AIoT περιλαμβάνονται τα Mi Smart Projector 2, Xiaomi Mesh System AX3000 (2-Pack) και Mi Smart Band 6 NFC, τα οποία συντροφιά με το Xiaomi Pad 5 κάνουν τη ζωή ακόμα πιο άνετη.

Xiaomi Pad 5: Περισσότερη διασκέδαση, καλύτερη εργασία

Το Xiaomi Pad 5 είναι ένα ευέλικτο εργαλείο παραγωγικότητας τόσο για το γραφείο όσο και για το σχολείο. Παράλληλα, μπορεί να λειτουργήσει ως κορυφαία mobile εμπειρία ψυχαγωγίας.

“Μέσα σε αυτή τη νέα κανονικότητα και με τους μαθητές να επιστρέφουν στο σχολείο, το Xiaomi Pad 5 έρχεται να βελτιώσει τον τρόπο με τον οποίο μεταβαίνουμε από τη δουλειά στην ψυχαγωγία – και όσα μεσολαβούν για να γίνει αυτό – μέσα σε μια στιγμή. Είναι πραγματικά ένα προϊόν ‘όλα-σε-ένα’, που προσθέτει αξία από την εμφάνιση ως τη λειτουργία του, όπου και να χρησιμοποιηθεί, στη σχολική τάξη, το σπίτι ή και το γραφείο”, δήλωσε ο TJ Walton, Product Marketing Manager της Xiaomi international.

Αυτός ο φορητός σταθμός εργασίας είναι γεμάτος με κορυφαίες λειτουργίες για να ενθαρρύνει τους χρήστες να παίζουν εντατικά και να εργάζονται έξυπνα. Σε αυτά συμπεριλαμβάνονται:

Productivity Suite – To Xiaomi Pad 5 είναι κατασκευασμένο με χαρακτηριστικά τα οποία θα απογειώσουν την αποδοτικότητα σας. Σαρώστε οποιοδήποτε έγγραφο, χρησιμοποιώντας την κάμερα 13MP και μοιραστείτε τα αρχεία άφοβα με τους συνεργάτες ή τους συμμαθητές σας. Για μια πιο φυσική εμπειρία γραφής, χρησιμοποιήστε το Xiaomi Smart Pen1, με βάρος μόλις 12.2γρ., 4096 ευαισθησία πίεσης και 240Hz ρυθμό ανάγνωσης αφής. Το Xiaomi Smart Pen διαθέτει επίσης χαρακτηριστικά για περισσότερη άνεση, όπως τα Smart Pen function keys ώστε να κρατάτε γρήγορα σημειώσεις, να βγάζετε screenshots ή να αλλάζετε εύκολα λειτουργία, από το γράψιμο στο σβήσιμο. Επιπλέον, είστε πάντα έτοιμοι για διαδικτυακές συναντήσεις με την εμπρόσθια κάμερα 8MP που υποστηρίζει βίντεο ανάλυσης 1080p.

Ζωντανή οθόνη με άνετη εμπειρία θέασης – Το Xiaomi Pad 5 διαθέτει μια οθόνη 11 ιντσών με WQHD+ στα 120Hz, που ζωντανεύει το περιεχόμενο με περίτεχνες εικόνες και πιο απαλά και φυσικά χρώματα γεμάτα λεπτομέρειες. Με υποστήριξη για Dolby Vision®, το Xiaomi Pad 5 παρέχει  μια κορυφαία εμπειρία προβολής HDR, που προσφέρει εξαιρετικά ζωντανές εικόνες με απίστευτη φωτεινότητα, αντίθεση, λεπτομέρειες και χρώματα που δεν έχετε ξαναδεί σε μια οθόνη. Και αν θέλετε να παρακολουθείτε τις αγαπημένες σας εκπομπές για μεγάλο χρονικό διάστημα, ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε η οθόνη του Xiaomi Pad 5 με την ενσωματωμένη λειτουργία χαμηλού μπλε φωτισμού εξασφαλίζουν μια καθαρή, ασφαλή και άνετη εμπειρία προβολής.

Καθηλωτικός  Ήχος -Το Xiaomi Pad 5 όχι μόνο μαγνητίζει τα μάτια σας, αλλά φροντίζει επίσης να “χαϊδεύει” τα αυτιά σας καθώς χαλαρώνετε στον ελεύθερο χρόνο σας. Απολαύστε πλούσιο στερεοφωνικό ήχο μέσα από τα μεγάλα τετραπλά ηχεία που προσφέρουν δυνατό και καθαρό ήχο. Επιπλέον, υπάρχει το Dolby Atmos® immersive audio για την απόλυτη εμπειρία ήχου με απαράμιλλη λεπτομέρεια, βάθος και ρεαλισμό ενώ ακούτε τα αγαπημένο σας περιεχόμενο Dolby Atmos.

Διαθέτει υψηλή απόδοση και είναι φτιαγμένο για συνδεσιμότητα χωρίς προηγούμενο – Για να εξασφαλίσει πως θα ανταποκρίνεται σε όλες τις ανάγκες σας στις σπουδές την εργασία, την ψυχαγωγία ή οτιδήποτε άλλο, το Xiaomi Pad 5 είναι εξοπλισμένο με επεξεργαστή 7nm υψηλής απόδοσης Qualcomm® Snapdragon™ 860, με μέγιστο clock speed έως και 2.96Ghz. Τέλος, για να κρατά τους χρήστες πάντα συνδεδεμένους  το Xiaomi Pad 5 παρέχει τεράστια αυτονομία καθώς διαθέτει μπαταρία χωρητικότητας  8,720mAh (typ).

Mi Smart Band 6 NFC: Ανέπαφες πληρωμές για την εποχή μετά την πανδημία

Η ζωή κατά τη διάρκεια της πανδημίας μας έκανε να σκεφτούμε πώς να ξαναχτίσουμε μια έξυπνη, υγιή και χωρίς άγχος καθημερινότητας σύμφωνα με τους νέους κανόνες με τις αποστάσεις ασφαλείας κλπ. Με στόχο να βοηθήσει τους χρήστες να υιοθετήσουν αυτόν τον μεταβαλλόμενο τρόπο ζωής, η Xiaomi αναδιαμορφώνει τις τεχνολογικές της καινοτομίες, ξεκινώντας με τα καθημερινά wearables.

Τον Μάρτιο του 2020, η Xiaomi παρουσίασε το Mi Smart Band 6, το οποίο περιλαμβάνει τη λειτουργία SpO2 που παρακολουθούσε τους δείκτες υγείας του αναπνευστικού συστήματος των χρηστών, καθώς και άλλες λειτουργίες ολιστικής παρακολούθησης της υγείας, όπως έλεγχο του ύπνου, ανίχνευση του επιπέδου του άγχους, και καθοδήγηση της αναπνοής για να βοηθήσει τους χρήστες να ελέγχουν τη σωματική και ψυχική τους υγεία.

Τώρα, σε συνεργασία με τη Mastercard, η νούμερο ένα εταιρεία2 παγκοσμίως στη κατηγορία των  wearables, ξαναφέρνει στο προσκήνιο το πολυαγαπημένο Mi Smart Band 6, εστιάζοντας  στις ανέπαφες συναλλαγές. Με την προσθήκη λειτουργίας NFC, η νέα έκδοση προσφέρει έναν γρήγορο, ασφαλή αλλά και άνετο τρόπο πληρωμών. Πληρωμές που γίνονται πιο εύκολα από ποτέ, ανεξάρτητα από το αν πρόκειται για τα καθημερινά σας ψώνια, τις δημόσιες συγκοινωνίες ή την αγορά ενός καφέ. Πέρα από όλα αυτά, το ολοκαίνουργιο Mi Smart Band 6 NFC έχει εγκατεστημένο το Amazon Alexa, επεκτείνοντας την hands-free εμπειρία για τους ιδιοκτήτες έξυπνων σπιτιών

Mi Smart Projector 2: Το φορητό σας Home Cinema

Εκτός από το Xiaomi Pad 5 και το Mi Smart Band 6 NFC, η Xiaomi κυκλοφορεί επίσης ένα ολοκαίνουργιο προϊόν ψυχαγωγίας της σειρά των έξυπνων οικιακών συσκευών – το Mi Smart Projector 2. Με  ανάλυση 1920 x 1080 Full HD, Dolby Audio™ και μικρό μέγεθος, το Mi Smart Projector 2 είναι η εύχρηστη, φορητή “plug and play” συσκευή που θέλουν οι χρήστες.

Με αυτόματο keystone correction και εστίαση πολλαπλών γωνιών, η συσκευή μπορεί να προβάλει γρήγορα μια τέλεια τετράγωνη οθόνη στους περισσότερους τοίχους. Λειτουργεί επίσης με πιστοποιημένο σύστημα Android TV™ με ενσωματωμένο Google Assistant3, με αποτέλεσμα να  προσφέρει στους χρήστες, όχι μόνο απεριόριστη ψυχαγωγία, αλλά και τη δυνατότητα έξυπνων φωνητικών εντολών για τα έξυπνα οικιακά προϊόντα τους.

Xiaomi Mesh System AX3000 (2-Pack): Μείνετε συνδεδεμένοι με το  WiFi 6

Σχεδιασμένο για να δίνει ενέργεια στις smart συσκευές όλου του σπιτιού, το ολοκαίνουργιο Xiaomi Mesh System AX3000 (2-Pack) προσφέρει δυνατή και αξιόπιστη Dual-Band Wi-Fi 6 κάλυψη σε χώρους μέχρι και 4.000 τμ4. Παράλληλα μπορεί να υποστηρίξει ταυτόχρονα 254 συνδεδεμένες συσκευές5. Ανεξάρτητα από το πόσες συσκευές είναι συνδεδεμένες αλλά και σε λειτουργία, η συσκευή προσφέρει ιδανική απόδοση και μειωμένη καθυστέρηση με διαμόρφωση 1024QAM καθώς και υποστήριξη τεχνολογίας OFDMA και 2 x 2 MIMO.

Το έξυπνο σύστημα mesh υποστηρίζει επίσης αλλαγή δικτύου ώστε να εξασφαλίζει άνετη λειτουργία, καθώς οι χρήστες μετακινούνται σε διαφορετικά δωμάτια. Η συσκευή μπορεί ακόμη και να ξεκινήσει μια διαδικασία αυτο-επιδιόρθωσης για την αναδιοργάνωση του δικτύου κάθε φορά που εντοπίζεται μια συσκευή εκτός σύνδεσης, διατηρώντας τους χρήστες συνδεδεμένους στο Wi-Fi 6 όλη την ώρα.

Τιμές και διαθεσιμότητα

To Xiaomi Pad 5 θα κυκλοφορήσει σε εκδόσεις: 6GB+128GB και 6GB+256GB, σε χρώματα: Cosmic Gray και Pearl White. Σύντομα θα ακολουθήσουν νέα σε σχέση με τις τιμές και διαθεσιμότητα  των προϊόντων στην Ελληνική αγορά η οποία πραγματοποιείται από την Info Quest Technologies επίσημο διανομέα της Xiaomi σε Ελλάδα και Κύπρο.


  1. Το Xiaomi Smart Pen πωλείται ξεχωριστά. Η διαθεσιμότητα ενδέχεται να διαφέρει μεταξύ αγορών.
  2. 2. Πηγή: Canalys Wearable Band Analysis (Αποστολές Πωλήσεων), Q2 2021.
  3. 3. Τα Google και Android TV είναι trademarks της Google LLC. Το Google Assistant δεν είναι διαθέσιμο σε συγκεκριμένες χώρες και γλώσσες. Απαιτούνται συσκευές που υποστηρίζουν το Google Assistant.
  4. Κάθε Xiaomi Mesh System AX3000 έρχεται σε 2-Pack με μια συσκευή που καλύπτει έως και 2.000 τ.μ.ενώ για την κάλυψη 4.000 τ.μ. πρέπει να χρησιμοποιηθεί και η δεύτερη συσκευή.
  5. Τα 2,976 Mbps και οι 254 συσκευές προκύπτουν από αποτελέσματα ερευνών σε συνθήκες εργαστηρίου.

 Xiaomi Pad 5 Τεχνικά χαρακτηριστικά

  Xiaomi Pad 5
Οθόνη 11-inch display με ανάλυση 2560 x 1600

WQHD+ 120Hz Display

True Display

Πάνω από 1 δισ. Χρώματα

Υποστήριξη DCI-P3 και Dolby Vision®

Ενσωματωμένα: low blue light hardware, blue light reduction software

Χρώματα Cosmic Gray, Pearl White
Βάρος ~500g
Διαστάσεις 254.69mm x 166.25mm x 6.85mm
Πίσω κάμερα 13MP
Μπροστινή κάμερα 8MP
Ήχος Quad speakers

16mmx20mm speaker size

Dolby Atmos®

Hi-Res Audio

Απόδοση Qualcomm® Snapdragon™ 860

●     Qualcomm Kryo 485

●     Octa-core CPU έως και 2.96 GHz

●     Adreno 640

●     7nm process technology

●     4th Gen Qualcomm AI engine

Συνδεσιμότητα WiFi Protocol 802.11a/b/g/n/ac, Bluetooth 5.0
Φόρτιση 8720 (typ) mAh battery

22.5W in-box charger

Σύστημα MIUI για Pad
Εκδόσεις 6GB+128GB  και 6GB+256GB

 

Ξεκλείδωμα PIN/Pattern/AI Face
Αξεσουάρ Xiaomi Smart Pen1