Ενα υπερσύγχρονο 13άρι, έτοιμο να σας υπηρετήσει επαγγελματικά, αλλά και να σας ψυχαγωγήσει με την εκπληκτική του οθόνη, έρχεται με τη σφραγίδα αξιοπιστίας και υποστήριξης της Dell.

Aπό την πρώτη ματιά, το κομψότατο 13άρι της Dell κατορθώνει να επιβληθεί οπτικά με το ανυπέρβλητο στιλ που προσδίδει το υψηλής αισθητικής design του. Σασί αλουμινίου κομμένο με διαμάντι και στήριγμα παλάμης από ανθρακονήματα μάς προδιαθέτουν για μια συσκευή που έχει κατασκευαστεί για να συντροφεύει παντού τον ιδιοκτήτη της με στιλ, αλλά και αντοχές στην ταλαιπωρία της συχνής μεταφοράς, δίνοντάς του πολύτιμες λύσεις και όχι απλά επιπλέον βάρος στο σακίδιό του.

Η έκδοση του Dell XPS 13 9310 που έφτασε στα χέρια μας μπορεί να… καμαρώνει για την εξαιρετική InfinityEdge Touch Anti-Reflective οθόνη της. Οι 13.4 ίντσες της χωρίζονται σε 3.840×2.400 pixels, με εξαιρετική κάλυψη γκάμας χρώματος (100% sRGB και 90% DCI P3) και φωτεινότητα που αγγίζει τα 500nits. Παράλληλα, η τεχνολογία Dell Eyesafe φροντίζει να ελαχιστοποιήσει την κόπωση των ματιών έπειτα από πολύωρη χρήση, μέσω της μείωσης της μπλε ακτινοβολίας. Το πληκτρολόγιο είναι φωτιζόμενο και εξαιρετικά βολικό στη χρήση, ενώ υπάρχει και σαρωτής δακτυλικού αποτυπώματος για άμεσο και ασφαλές ξεκλείδωμα του laptop.

Το επανασχεδιασμένο σύστημα ψύξης με δυο ανεμιστήρες προσφέρει την απαραίτητη θερμική απαγωγή, ώστε να επιτρέψει στον πανίσχυρο Intel Core i7-1165G7 επεξεργαστή να δείξει τα «δόντια» του. Στο πλευρό του, 16GB RAM LPDDR4x μνήμης RAM, χρονισμένα στα 4267MHz, εγγυώνται «ανελέητο» multi-tasking. Η ενσωματωμένη GPU είναι η Intel Iris Xe Graphics, η οποία μπορεί να ανταποκριθεί ακόμα και σε gaming σενάρια προσγειωμένων απαιτήσεων. Ακόμα, σημαντικό ρόλο για την ταχύτατη απόκριση του συστήματος διαδραματίζει και ο M.2 PCIe NVMe SSD χωρητικότητας 1TB. Παράλληλα, χάρη στη σύνδεση Thunderbolt 4 και το προηγμένο σύστημα ασύρματης δικτύωσης Killer AX1650, βασισμένο στο chipset Intel WiFi 6, το συγκεκριμένο μέλος της XPS 13 οικογένειας παρέχει ταχύτατη σύνδεση με εξωτερικά περιφερειακά και δικτύωση μέχρι και 3 φορές ταχύτερη από την προηγούμενη γενιά! Θα προτιμούσαμε, βέβαια, να υπήρχαν κάποιες ενσωματωμένες θύρες παραπάνω, έτσι ώστε να μην είμαστε αναγκασμένοι να αγοράσουμε και να έχουμε μαζί μας κάποιο συνοδευτικό dock, όταν η φύση της εργασίας το απαιτεί.

Το Dell XPS 13 9310 αποτελεί έναν από τους πλέον εμβληματικούς εκπροσώπους του project Intel EVO, ενός προτύπου για φορητούς υπολογιστές που συνδυάζουν σε ιδανικό βαθμό τις επιδόσεις, την απόκριση, τη διάρκεια μπαταρίας, καθώς και την εντυπωσιακή εικόνα, δίχως να κάνουν συμβιβασμούς στον κομψό σχεδιασμό. Αν ψάχνετε έναν αξιόπιστο και πλούσιο σε δυνατότητες επαγγελματικό συνεργάτη που να μαγνητίζει τα βλέμματα με την εμφάνισή του, μάλλον θα χρειαστεί να επενδύσετε το ομολογουμένως «αλμυρό» ποσό που ζητάει η Dell για το XPS 13 9310. Η επένδυσή σας, όμως, θα σας ανταμείψει με επιδόσεις ικανές να σας ικανοποιούν για αρκετά χρόνια, εξαιρετική μπαταρία, χαμηλό βάρος και μια οθόνη που δεν θα παίρνετε τα μάτια σας από πάνω της!


Τεχνικά χαρακτηριστικά


Οθόνη: 13.4’’ UHD+ (3840×2400 pixels) InfinityEdge Touch Anti-Reflective, 100% sRGB και 90% DCI P3, φωτεινότητα 500nits • Επεξεργαστής: Intel Core i7-1165G7 (12MB Cache, έως 4.7 GHz), Intel Iris Xe Graphics GPU • Μνήμη: 16GB RAM LPDDR4x @4267MHz • Αποθηκευτικός χώρος: 1TB M.2 PCIe NVMe SSD • Extras: Φωτιζόμενο πληκτρολόγιο, σαρωτής δακτυλικού αποτυπώματος • Εγγύηση: 2 έτη Dell Premium Support