Το Douleutaras, o κορυφαίος προορισμός Εύρεσης Επαγγελματιών για το Σπίτι στην Ελλάδα και στην Κύπρο κατέκτησε ένα σημαντικό ορόσημο, ξεπερνώντας το 1 εκατομμύριο αιτήματα εργασιών μόλις λίγα χρόνια μετά από την ίδρυσή του.

Η αξία των αιτημάτων αυτών, μάλιστα, ισοδυναμεί με αξία συναλλαγών προς τους επαγγελματίες που ξεπερνάει τα 200 εκ. ευρώ.

Η γρήγορη ψηφιοποίηση του κλάδου αλλά και η στενότερη σχέση που έχουμε αποκτήσει με το σπίτι μας, έχει οδηγήσει στην κατακόρυφη άνοδο αιτημάτων προς τη δημοφιλή πλατφόρμα. Βασικός άξονας της ανάπτυξης αυτής είναι το γεγονός ότι ο Douleutaras έχει συγκεντρώσει 4.200+ αξιολογημένους επαγγελματίες από 90 διαφορετικές ειδικότητες για το Σπίτι σε 6 πόλεις της Ελλάδας και της Κύπρου. Παράλληλα, σημαντικό στοιχείο της εμπιστοσύνης που δείχνουν οι καταναλωτές, είναι η συνεχής υποστήριξη που παρέχει η πλατφόρμα καθ’ όλη τη διάρκεια εκτέλεσης της εργασίας, αξιοποιώντας καινοτομικά τεχνολογικά εργαλεία, αλλά και την ομάδα υποστήριξης η οποία βρίσκεται πάντα δίπλα σε κάθε πελάτη.

Όπως αναφέρει η διοικητική ομάδα, το όραμα είναι η δημιουργία ενός οικοσυστήματος επαγγελματιών που με βοηθό την τεχνολογία και τη συνεχή στήριξη του Douleutaras αναπτύσσει τις ικανότητές του, ώστε να ανταποκρίνεται στη νέα πραγματικότητα που επιτάσσει άρτια εξυπηρέτηση, διαφάνεια και αξιοπιστία. Για αυτό τον λόγο,  η πλατφόρμα καθημερινά εκπαιδεύει και “εξοπλίζει” τους συνεργάτες επαγγελματίες με καινοτόμα εργαλεία, επιτρέποντάς τους να παρακολουθούν την απόδοση και τον τζίρο τους συγκριτικά με άλλους επαγγελματίες και να λαμβάνουν σ