Η εταιρεία παρουσίασε τα νεότευκτα iPhone 13 Pro και iPhone 13, το ολοκαίνουριο Apple Watch Series 7 καθώς και τα νέα iPad mini και iPad ένατης γενιάς.

Σε πρόσφατο διαδικτυακό Apple Event ανακοινώθηκε η κυκλοφορία της νέας γενιάς iPhone, Apple Watch και iPad. Οι νέες σειρές προϊόντων iPhone 13 Pro, iPhone 13, Apple Watch Series 7, iPad mini γενιάς και iPad ένατης γενιάς θα είναι διαθέσιμες σε Ελλάδα και Κύπρο από το δίκτυο εξουσιοδοτημένων μεταπωλητών Apple της iSquare.

Πλήρης σειρά iPhone 13

Τα iPhone 13 Pro και iPhone 13 Pro Max εισάγουν μια ολοκαίνουρια οθόνη Super Retina XDR με ProMotion και προσαρμοστικό ρυθμό ανανέωσης έως 120Hz. Οι Ultra Wide, Wide και Telephoto κάμερες υποστηρίζουν μακροφωτογραφία και έως 2,2x φορές βελτιωμένη απόδοση χαμηλού φωτισμού. Τα Photographic Styles εξατομικεύουν την εμφάνιση των εικόνων, ενώ και τα δύο μοντέλα περιλαμβάνουν πλέον Νυχτερινή λειτουργία σε όλες τις κάμερες. Το βίντεο κάνει ένα τεράστιο άλμα με τη λειτουργία Cinematic mode για όμορφες μεταβάσεις σε βάθους πεδίου, μακροβίντεο, Time-lapse, Slo-mo, καθώς και ακόμα καλύτερη απόδοση σε χαμηλό φωτισμό. Υποστηρίζεται 5G σύνδεση με περισσότερες ζώνες για καλύτερη κάλυψη, μεγάλες βελτιώσεις στη διάρκεια λειτουργίας της μπαταρίας, νέα χωρητικότητα αποθήκευσης 1TB και ενσωματώνεται το Ceramic Shield για εκπληκτική αντοχή στις πτώσεις.

Τα iPhone 13 και iPhone 13 mini έρχονται με κομψές, επίπεδες άκρες σε πέντε υπέροχα, καινούρια χρώματα. Από το προηγμένο σύστημα διπλής κάμερας ξεχωρίζουν η επανασχεδιασμένη Wide κάμερα, η οπτική σταθεροποίηση εικόνας (OIS), τα Photographic Styles και η λειτουργία Cinematic mode. Διαθέτουν επίσης τον κορυφαίο επεξεργαστή A15 Bionic, μεγαλύτερη διάρκεια λειτουργία της μπαταρίας, φωτεινότερη οθόνη Super Retina XDR, απίστευτη ανθεκτικότητα με το μπροστινό κάλυμμα Ceramic Shield, διπλάσιο χώρο αποθήκευσης, κορυφαία αντοχή στο νερό, βαθμολογίας IP68 και 5G.

Apple Watch Series 7

H νέα γενιά «έξυπνων» ρολογιών διαθέτει επανασχεδιασμένο design με προηγμένη Always-On Retina οθόνη που καλύπτει αισθητά μεγαλύτερη επιφάνεια και λεπτότερα περιθώρια. Ο σχεδιασμός του Apple Watch Series 7 είναι εκλεπτυσμένος με πιο μαλακές, στρογγυλεμένες γωνίες και η οθόνη έχει ένα μοναδικό, διαθλαστικό άκρο που κάνει τις προσόψεις και τις εφαρμογές να προσαρμόζονται άψογα με την καμπυλότητα της συσκευής. Το Apple Watch Series 7 προσφέρει μεγαλύτερη αναγνωσιμότητα, ευκολία στη χρήση, πληκτρολόγιο με μηχανική εκμάθηση καθώς και δύο νέες μοναδικές όψεις ρολογιών, Contour και Modular Duo. Η συσκευή παρέχει αυτονομία έως 18 ώρες, η οποία συμπληρώνεται τώρα με 33% ταχύτερη φόρτιση.

Αέρας ανανέωσης και στα iPad

Το ολοκαίνουριο iPad mini διαθέτει Liquid Retina οθόνη 8,3-ιντσών και έρχεται σε τέσσερα υπέροχα φινιρίσματα. Χάρη στον ισχυρό A15 Bionic επεξεργαστή το νέο iPad mini προσφέρει έως και 80% ταχύτερη απόδοση από την προηγούμενη γενιά. Ενσωματώνει νέα θύρα USB-C, ενώ τα Cellular μοντέλα υποστηρίζουν 5G σύνδεση. Οι νέες προηγμένες κάμερες, η λειτουργία Center Stage και η υποστήριξη χρήσης του Apple Pencil 2ης γενιάς ανοίγουν νέους ορίζοντες στους χρήστες. Το iPad 9ης γενιάς διαθέτει τον ευφυή επεξεργαστή A13 Bionic και προσφέρει ολοήμερη αυτονομία μπαταρίας. Το νέο iPad είναι προσιτό και διαθέτει οθόνη 10,2-ιντσών Retina με True Tone, Ultra Wide μπροστινή κάμερα 12MP και λειτουργία Central Stage. Ταυτόχρονα υποστηρίζει τη χρήση του Apple Pencil πρώτης γενιάς και του Smart Keyboard και λειτουργεί άψογα με το διαισθητικό iPadOS 15. Τέλος, το καινούριο iPad ενσωματώνει διπλάσιο αποθηκευτικό χώρο σε σχέση με την προηγούμενη γενιά.