Η πολυαναμενόμενη «επανεκκίνηση» του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις πέρασε στην ιστορία με την ανεπανάληπτη πρώτη ειδική του αγώνα, την COSMOTE 5G Athens Stage, τις εντυπωσιακές διαδρομές και πλούσιο θέαμα. Η COSMOTE TV αποχαιρετά το «Ράλλυ των Θεών» μέσα από την ειδική εκπομπή «Acropolis Rally Show» (Δευτέρα 13/9, 20.00, COSMOTE SPORT ACROPOLIS RALLY). 

Στο επίκεντρο της εκπομπής, οι καλύτερες στιγμές του αγωνιστικού τετραημέρου, η νίκη του Κάλε Ροβάνπερα, τα highlights των Ελλήνων οδηγών στις 15 εντυπωσιακές ειδικές διαδρομές και οι δηλώσεις τους στην κάμερα της COSMOTE TV.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής οι λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού θα παρακολουθήσουν αποκλειστική συνέντευξη του Πέτερ Σόλμπεργκ. O Νορβηγός παγκόσμιος πρωταθλητής του 2003, μιλά για τις καλύτερες στιγμές της καριέρας του και τη ζωή του εκτός των πιστών του WRC. Παράλληλα, ο γιος του, Όλιβερ μιλά για το εντυπωσιακό ξεκίνημα της δικής του πορείας στα ράλι.

Οι ελληνικές συμμετοχές

Από το πρόγραμμα του «Acropolis Rally Show» δεν λείπει το ρεπορτάζ για το Rally 4, την κορυφαία κατηγορία δικίνητων οχημάτων, στην οποία νικήτρια ομάδα αναδείχθηκε η SV Motorsport. Το αγωνιστικό δίδυμο του Chief Officer Τεχνολογίας και Λειτουργιών Ομίλου ΟΤΕ, Στέφανου Θεοχαρόπουλου και του πολύπειρου οδηγού, Γιώργου Κότσαλη μοιράζεται, μέσω ζωντανής σύνδεσης, τα συναισθήματά του μετά τη νίκη, τις δυσκολίες μέχρι τον τερματισμό και την εμπειρία από την πρώτη του συμμετοχή σε αγώνα παγκοσμίου πρωταθλήματος. 

Καλεσμένοι των Αντρέα Παλομπαρίνι και Γιάννη-Μάριου Παπαδόπουλου στο στούντιο της COSMOTE TV θα είναι οι Γιώργος Κεχαγιάς και Μάριος Τσαούσογλου, οι οποίοι βρέθηκαν στην κορυφή της κατάταξης των εθνικών συμμετοχών, καταφέρνοντας να διαχειριστούν όλες τις δυσκολίες που εμφανίστηκαν κατά τη διάρκεια του αγώνα, κινούμενοι με ταχύτητα, αλλά και σύνεση.