Χωράνε σε μια συσκευή πάχους 7 χιλιοστών ένα laptop, ένα σετ home cinema, ένα HiFi, ένα σημειωματάριο, ένας καμβάς ζωγραφικής, μια παιχνιδομηχανή και μια βιβλιοθήκη; H Huawei λέει ναι!  

Ο χαρακτηρισμός tablet αδικεί κατάφορα τη νέα «πολυσυσκευή» της Huawei. Το MatePad 11 δεν είναι απλά μια ταμπλέτα για να σερφάρετε στα αγαπημένα σας site, αλλά μια ολοκληρωμένη πρόταση παραγωγικότητας και ψυχαγωγίας. Επιχειρήματα που τεκμηριώνουν τη συγκεκριμένη θέση, δεν αποτελούν μόνο οι υπερπλήρεις τεχνικές του προδιαγραφές, όπως ο Qualcomm SM8250 Snapdragon 865 επεξεργαστής με 6GB RAM και αποθηκευτικό χώρο 128GB, επεκτάσιμο με κάρτα microSDXC. Τα συνοδευτικά αξεσουάρ είναι αυτά που πραγματικά απογειώνουν τις δυνατότητές του, τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να αξιοποιήσετε την υπολογιστική ισχύ του και να το εντάξετε στην καθημερινότητά σας. Πρόκειται για το Huawei Μ-Pencil (2ης γενιάς) και το  Huawei Smart Magnetic Keyboard. Κι αν όλα αυτά εξακολουθούν να σας ακούγονται θεωρητικά, πάμε να τα δούμε στην πράξη με παραδείγματα βγαλμένα από τη… ζωή των τυχερών κατόχων της πολυτάλαντης συσκευής.

Σημειώσεις στο αμφιθέατρο

Δεν είναι λίγοι οι μαθητές και οι φοιτητές που δυσκολεύονται να διαχειριστούν τις χειρόγραφες σημειώσεις που βρίσκονται διάσπαρτες στις σελίδες των τετραδίων τους. Το MatePad 11 έρχεται με πάχος λεπτότερο από οποιοδήποτε τετράδιο και βάρος, που δεν ξεπερνά τα 485 γραμμάρια, ώστε να μην προβληματίζει με τη μεταφορά του σε οποιοδήποτε backpack. Το δεύτερης γενιάς Huawei M-Pencil «συστήνει» τις χειρόγραφες σημειώσεις στον ψηφιακό σας κόσμο, καθώς με input latency στα 2ms, μπορείτε να γράφετε με τη φυσικότητα μιας πένας, απολαμβάνοντας όλες τις ψηφιακές ευκολίες του MatePad. Είχατε δυνατότητα copy-paste, ταξινόμησης ή αποστολής με mail στο παλιό σας τετράδιο; Με το MatePad 11 θα αποκτήσετε! Ξεχάστε φωτοτυπίες και συρραπτικά, τα πάντα γίνονται πλέον εύκολα και οργανωμένα, με ένα απλό άγγιγμα…

Meeting στο γραφείο

Ένα laptop για την παρουσίαση, καλώδια για σύνδεση με την τηλεόραση ή με τον βιντεοπροβολέα του meeting room, ένα laser pointer, ένα χοντρό σημειωματάριο για τις απαραίτητες σημειώσεις, μαρκαδόροι υπογράμμισης σε τρία χρώματα, στυλό, ίσως και μια συσκευή υπαγόρευσης και φυσικά την ατζέντα σας… Αν χρειάζεστε ένα καροτσάκι supermarket για να μεταβείτε σε ένα εταιρικό meeting ή σε ένα επαγγελματικό ραντεβού, κάτι δεν πάει καλά και ξέρουμε τι, απλά δεν έχετε αποκτήσει ακόμα ένα MatePad 11. Με τη βοήθειά του μπορείτε να ξεχάσετε όλα τα παραπάνω και να αρκεστείτε στην πλειάδα των λύσεων σε όλους τους τομείς που παρέχει ο «ελβετικός σουγιάς» της Huawei, ειδικά όταν συνοδεύεται από το Huawei M-Pencil, αλλά και το μαγνητικό πληκτρολόγιο-θήκη (Huawei Smart Magnetic Keyboard).

Διαχείριση κρίσης… από καφετέρια!

Πόσες φορές έχει προκύψει κάτι επείγον όσο βρίσκεστε εκτός γραφείου και έχετε αναγκαστεί να επιστρέψετε στην εταιρεία ή στο σπίτι προκειμένου να το διαχειριστείτε; Οι πιο… περιπετειώδεις από εσάς ίσως να έχουν αποπειραθεί να στείλουν ένα εκτενές email μέσα από την περιορισμένη οθόνη του smartphone σας, δεινοπαθώντας να πληκτρολογήσουν στο μικροσκοπικό εικονικό πληκτρολόγιο της οθόνης αφής. Αντιθέτως, οι κάτοχοι ενός MatePad 11 μπορούν να το φέρουν στην επιφάνεια όπου κι αν βρίσκονται, να ανοίξουν τη θήκη/πληκτρολόγιο και να απαντήσουν στα mail τους με την ίδια άνεση που θα το έκαναν και από το laptop τους. Υπάρχει η επιλογή να χρησιμοποιήσετε ακόμα και το αγαπημένο σας bluetooth ποντίκι! Αντί, λοιπόν, να έχετε μαζί σας ένα ογκώδες laptop δυο κιλών, ο συνδυασμός των MatePad 11 και Huawei Smart Magnetic Keyboard, ζυγίζει πιθανότατα λιγότερο από το ένα τέταρτο του εταιρικού σας φορητού υπολογιστή, δίχως να συμβιβάζεται στο ελάχιστο όσον αφορά στην υπολογιστική του ισχύ, αλλά ούτε και στις λύσεις συνδεσιμότητας, μιας και έρχεται με ταχύτατο WiFi 6.

Σε επίπεδο λειτουργικού/λογισμικού, το HarmonyOS 2.0 εμπλουτίζει το γνώριμο περιβάλλον χρήσης του Android με μοναδικές ευκολίες για επαγγελματική χρήση, όπως για παράδειγμα αυξημένη έμφαση στο multi-tasking, αμεσότερη επικοινωνία μεταξύ διαφορετικών συσκευών (tablet, smartphone, laptop, monitor), μια floating bar με τις δημοφιλέστερες εφαρμογές, καθώς και μια μπάρα με τα apps που ανοίξατε πρόσφατα.

Σινεμά στο αεροπλάνο, gaming στο κρεβάτι

Το MatePad 11 δεν είναι μόνο ένας ασυναγώνιστος συνεργάτης στην εργασία σας και ένας πολύτιμος σύμμαχος στην εκπαίδευση. Μπορεί εύκολα να αναλάβει το ρόλο του… animater, ικανοποιώντας κάθε σας ψυχαγωγική απαίτηση. Στην… fun του διάσταση πρωταγωνιστούν τόσο τα τέσσερα ποιοτικότατα ηχεία που έχουν σεταριστεί από τους ειδικούς της Harman Kardon, όσο και η «επική» οθόνη των 10,95 ιντσών. Η ανάλυση των 2.560×1.600 pixels σε συνδυασμό με την κάλυψη του DCI-P3 χρωματικού φάσματος εγγυώνται μοναδικές εμπειρίες για τους σινεφίλ. Παράλληλα, με ρυθμό ανανέωσης στα 120Hz, η IPS οθόνη χαρίζει απίστευτα ρευστή κίνηση από κάθε γωνία θέασης, προς τέρψη των απανταχού gamers. Εξαιρετική φωτεινότητα για χρήση κάτω από το άπλετο φως του ήλιου αλλά και TÜV Rheinland πιστοποίηση για χαμηλές εκπομπές μπλε ακτινοβολίας θα χαροποιήσουν τους βιβλιοφάγους που θέλουν να απολαμβάνουν τα ebooks τους, όπου σταθούν κι όπου βρεθούν. Σε όλες τις παραπάνω δραστηριότητες, ενέργεια παρέχει μια 7.250mAh μπαταρία με ταχεία φόρτιση 22.5W και 5W αντίστροφη φόρτιση για να φορτίζετε τα συμβατά αξεσουάρ σας.