Τρία ιδιαίτερα σημαντικά έργα πληροφορικής του ομίλου ICAP, ανέλαβε και ολοκλήρωσε με επιτυχία η Realize SA, εγκαινιάζοντας με αυτόν τον τρόπο μία ακόμη στρατηγική συνεργασία στην ελληνική αγορά.


realize_logoΓια λογαριασμό του τμήματος Marketing της ICAP, η Realize σχεδίασε τη νέα μορφή των επίσημων ηλεκτρονικών καταλόγων που διανέμονται σε μορφή CD-ROM. Στο πλαίσιο της λύσης, αναπτύχθηκε και o μηχανισμός παραγωγής των ηλεκτρονικών καταλόγων με χρήση της πλατφόρμας διαχείρισης περιεχομένου RealCMS. Το σύστημα ολοκληρώθηκε με το εργαλείο Microsoft Dynamics CRM, ώστε οι νέοι ηλεκτρονικοί κατάλογοι της ICAP να διαθέτουν δυνατότητες αναλυτικής αναζήτησης, προβολής διαφημιστικών μηνυμάτων και reporting χρήσης, ενώ λειτουργούν τόσο σε περιβάλλον Windows (XP, Vista, 7) όσο και σε MacOSX.


Για το τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού αναπτύχθηκε ένα ολοκληρωμένο σετ εφαρμογών εγκριτικής ροής και παρακολούθησης αδειών προσωπικού, καθώς και καταγραφής των ωρών άφιξης/αποχώρησης των εργαζομένων της ICAP, με παράλληλη οργάνωση και αποτύπωση του χρόνου που δαπανάται σε έργα και δραστηριότητες. Το έργο παρέχει έγκαιρη επιχειρησιακή πληροφόριση σε πραγματικό χρόνο, σε κάθε επίπεδο της διοικητικής δομής και αυτοματοποιεί πλήρως το σύνολο των εταιρικών διαδικασιών που καλύπτει. H λύση υλοποιήθηκε στην πλατφόρμα Sharepoint 3.0 της Microsoft και ενσωματώθηκε στο Intranet Portal της ICAP.


Τέλος, για τη δραστηριότητα People Solutions της εταιρείας, η Realize ανέπτυξε το website www.icapcareer.gr, ένα εύχρηστο εργαλείο αναζήτησης θέσεων εργασίας. Οι επισκέπτες του μπορούν να πληροφορηθούν για τις θέσεις εργασίας που προκυρήσσονται από τους πελάτες της ICAP και να υποβάλλουν online το βιογραφικό τους. Το web site ολοκληρώθηκε με το κεντροποιημένο σύστημα διαχείρισης βιογραφικών και αγγελιών Filefinder.


Η Realize A.E. δραστηριοποιείται στους τομείς της ανάπτυξης πληροφοριακών συστημάτων και παροχής υπηρεσιών τεχνολογικού marketing και επικοινωνίας από το 2000, υλοποιώντας ολοκληρωμένες λύσεις πληροφορικής για πελάτες όπως ο όμιλος EFG Eurobank, η Aegean Airlines, η Citibank και o όμιλος Βιοχάλκο. Η εταιρεία είναι από το 2005 πιστοποιημένος συνεργάτης της Microsoft, σε επίπεδο σχεδιασμού και ανάπτυξης λύσεων λογισμικού (ISV/Software Solutions). Στη Realize ανήκει εξ’ ολοκλήρου και ο τηλεπικοινωνιακός πάροχος Telecom Revolution Ltd που δραστηριοποιείται εμπορικά με το brand name Viva (www.viva.gr).