Η LEXIS Πληροφορική ΑΕ (www.lexis.gr), αντιπρόσωπος του κορυφαίου παρόχου λύσεων Enterprise Security και Risk Management, Hillstone Networks Inc. (www.hillstonenet.com), παρουσιάζει τη νέα αυτόνομη λύση SD-WAN που περιλαμβάνεται στην έκδοση 5.0 της πλατφόρμας διαχείρισης HSM (Hillstone Security Management ) του οίκου.

Λόγω της πανδημίας, η αυξημένη ανάγκη για τηλεργασία επιτάχυνε τη μετάβαση των επιχειρήσεων σε cloud τεχνολογίες. Η stand-alone λύση SD-WAN της Hillstone καλύπτει την αυξανόμενη ανάγκη για μεγαλύτερο bandwidth και βέλτιστη διαθεσιμότητα του δικτύου, διασφαλίζοντας ότι το σημερινό υβριδικό περιβάλλον εργασίας διαθέτει την ασφαλή υποδομή δικτύωσης που απαιτείται προκειμένου να παραμείνει παραγωγικό.

H λύση αποτελείται από ένα πλήρες «οπλοστάσιο» μηχανισμών που εξασφαλίζουν γρήγορες, σταθερές και ασφαλείς συνδέσεις. Η απλοποιημένη διάταξη με προηγμένη αυτοματοποιημένη προστασία και zero-touch provisioning, επιτρέπει το provisioning του συνδεδεμένου εξοπλισμού στο σημείο εγκατάστασης, μειώνοντας το κόστος παραμετροποίησης και επιταχύνοντας το χρόνο εγκατάστασης. Επιπλέον, προσφέρει ενοποιημένη προβολή του δικτύου με δυναμική παρακολούθηση της κατάστασής του, παρέχοντας προηγμένα δεδομένα και ειδοποιήσεις σε πραγματικό χρόνο.

Τέλος, η λύση της Hillstone παρέχει βέλτιστη απόδοση εφαρμογών με έξυπνη δρομολόγηση και προβολή περιεχομένου, εξασφαλίζοντας την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη μέσω της έξυπνης διαχείρισης του traffic σύμφωνα με τις εφαρμογές, τις υπηρεσίες και τις πολιτικές που εφαρμόζονται. 

Οι λύσεις Cyber Security της Hillstone Networks είναι διαθέσιμες στην Ελληνική αγορά από τη LEXIS Πληροφορική. Με εμπειρία άνω των 15 ετών σε έργα ιδιωτικού και δημόσιου τομέα στον κλάδο της ασφάλειας δικτύων, οι πιστοποιημένοι μηχανικοί της LEXIS είναι σε θέση να σχεδιάσουν λύσεις Security για διευρυμένο φάσμα εφαρμογών.