Η Beat, η ταχύτερα αναπτυσσόμενη εφαρμογή ride hailing στη Λατινική Αμερική, και Νο.1 taxi app στην Ελλάδα, προχωρά στην πλήρη αυτοματοποίηση και εναρμόνιση των κύριων χρηματοοικονομικών της διαδικασιών, εφαρμόζοντας τη λύση SAP S/4HANA σε 7 χώρες λειτουργίας.

Η Real Consulting – SAP Platinum Partner – επιλέχθηκε για την υλοποίηση του έργου έπειτα από μια απαιτητική διαδικασία αξιολόγησης που ακολουθήθηκε.

Στα highlights της υλοποίησης, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνεται ένα web-based (FIORI) περιβάλλον για τους τελικούς χρήστες καθώς και η πλήρης λειτουργία του συστήματος στην πλατφόρμα MS Azure.

Tο πρόγραμμα εφαρμογής του SAP S4HANA θα καλύψει τις οικονομικές διαδικασίες της Beat στην Ελλάδα, την Ολλανδία, το Περού, την Αργεντινή, τη Χιλή, την Κολομβία και το Μεξικό. «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι η Ελλάδα, το Περού και η Ολλανδία βρίσκονται ήδη σε παραγωγική λειτουργία από το 2ο τρίμηνο του 2021, έχοντας λάβει όλα τα οφέλη από τις πρώτες ημέρες. Ωστόσο, τα λογιστήρια και τα οικονομικά τμήματα για τις υπόλοιπες χώρες βρίσκονται σε πλήρη δράση για να επιτύχουν ημερομηνία έναρξης στις αρχές του τελευταίου τετράμηνου του 2021», τόνισε ο Σπύρος Χάλαρης, Senior Finance Manager της Beat καθώς και SAP Program Manager. Η Real Consulting συνεργάζεται με τη Seidor Consulting για θέματα localization στις χώρες της Λατινικής Αμερικής, καθώς και οι δύο εταιρείες αποτελούν μέλη των United VARs, της κορυφαίας συμμαχίας συνεργατών SAP για τη μεσαία αγορά παγκοσμίως.

Με την εφαρμογή του SAP S4HANA, η Beat αναμένει να μειώσει τους κύκλους κλεισίματος, να επιτύχει βελτιστοποίηση των ταμειακών διαθεσίμων και να βελτιώσει την ανάλυση των χρηματοοικονομικών δεδομένων του οργανισμού. «Καθώς η Beat αναπτύσσεται γρήγορα και το finance industry μεταβάλλεται συνεχώς, η καινοτομία και η συνεχής ανάπτυξη είναι στη φύση του οργανισμού μας. Χρειαζόμασταν μια σταθερή πλατφόρμα για να αναπτυχθούμε μαζί ακολουθώντας τα σχέδια και τις προσδοκίες μας. Το εύρος λύσεων του SAP S4HANA και οι δυνατότητες υλοποίησης της Real Consulting, καθώς και η παγκόσμια κάλυψη στην υποστήριξη του έργου, αποτέλεσαν μια επιλογή εμπιστοσύνης για το φιλόδοξο πρόγραμμα οικονομικού μετασχηματισμού που υλοποιούμε », πρόσθεσε ο Σπύρος Χάλαρης.