Καθώς ο τρόπος με τον οποίο εργαζόμαστε έχει αλλάξει σε μεγάλο βαθμό, η διαμόρφωση ενός κατάλληλου χώρου εργασίας αποτελεί αναγκαία προϋπόθεση για την αύξηση της παραγωγικότητας και για βελτιωμένη ευελιξία.

Με τις εργονομικές οθόνες της LG Electronics (LG), η εργασία από το σπίτι και στο γραφείο γίνεται πιο αποδοτική από ποτέ. 

Μέσα από μια ευρεία γκάμα εργονομικών οθονών, όπως την UltraWide™ QHD IPS HDR 34WN780-B, την UHD 4K Ergo IPS 32UN880-B, την UHD 4K Ergo IPS 27UN880-B, την QHD Ergo IPS 27QN880-B και την UltraGear™ Nano IPS 1 ms 27GN880-B, οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν εκείνη που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες τους. 

Η εργονομική βάση τους προσφέρει μέγιστη ευελιξία, δίνοντας τη δυνατότητα πλήρους επέκτασης και ανάσυρσης, περιστροφής στον κατακόρυφο και οριζόντιο άξονα, αλλά και ρύθμισης ύψους και κλίσης της οθόνης, επιτρέποντας σε κάθε χρήστη να δημιουργήσει έναν σταθμό εργασίας σύμφωνα με τις ανάγκες του, συμβάλλοντας ταυτόχρονα σε μια πιο φυσική και ξεκούραστη στάση του σώματος, που είναι κρίσιμης σημασίας. Τα LG Ergo monitors διαθέτουν τη λειτουργία Flicker Safe  που συμβάλλει στη μείωση της καταπόνησης των ματιών, προσφέροντας μια ξεκούραστη εμπειρία χρήσης. 

Παράλληλα, με το OnScreen Control, οι χρήστες μπορούν να προσαρμόσουν την επιφάνεια εργασίας διαιρώντας την οθόνη ή ρυθμίζοντας τις βασικές επιλογές της οθόνης με μερικά κλικ του ποντικιού. Τέλος, διακρίνονται για την εξαιρετική απόδοση των χρωμάτων, την εύκολη εγκατάστασή τους, αλλά και για το γεγονός ότι καταλαμβάνουν πολύ λίγο χώρο στο γραφείο, χάρη στον συμπαγή σχεδιασμό τους.  

Tα Ergo monitors, όπως και όλα τα monitors της LG, υποστηρίζονται με 3 χρόνια συνολική εγγύηση και  0 pixel εγγύηση.