Ενας προτζέκτορας εγγυάται να σας χαρίσει αξέχαστες στιγμές, είτε παρακολουθείτε ένα σημαντικό αθλητικό γεγονός είτε το επόμενο κινηματογραφικό blockbuster, πάντα από την άνεση και την ασφάλεια του καναπέ σας… 

Optoma UHD 38

Τι μπορεί να ζητήσει κανείς από έναν home entertainment projector; Η Optoma βάλθηκε να καλύψει μια προς μια τις πιθανές διαφορετικές απαιτήσεις, συνοψίζοντας τις απαντήσεις της σε ένα εξαιρετικό μοντέλο, το UHD 38. Κανείς φίλαθλος ή σινεφίλ δεν θα μπορέσει να αντισταθεί στην 4K UHD ανάλυση με υποστήριξη HDR και HLG για ανυπέρβλητη ποιότητα εικόνας σε τεράστια διαγώνιο. Η φωτεινότητα των 4000 ANSI lumen, μάλιστα, δεν θα σας αναγκάσει να κλείνετε φώτα και κουρτίνες κάθε φορά που θέλετε να απολαύσετε μια ταινία, ενώ υπάρχει και Full 3D συμβατότητα. Για τους gamers, η Optoma έχει ενσωματώσει δυο χαρακτηριστικά που σπανίζουν σε βιντεοπροβολείς. Αφενός ο ρυθμός ανανέωσης (240Hz στα 1080p) «βάζει τα γυαλιά» σε αρκετές gaming οθόνες, παρέχοντας εξαιρετική ρευστή κίνηση και πλεονέκτημα σε παιχνίδια δράσης. Αφετέρου, το εκπληκτικά χαμηλό input lag των 4.2ms εγγυάται πως όταν πυροβολείτε, σουτάρετε ή φρενάρετε, η επιλογή σας θα περάσει αυτοστιγμεί από το gamepad και την παιχνιδομηχανή στον βιντεοπροβολέα, χωρίς καμία καθυστέρηση. Το ενσωματωμένο ηχείο 10W, αλλά και το φωτιζόμενο τηλεκοντρόλ προσθέτουν πόντους σε ένα πακέτο με τιμή που είναι πολύ χαμηλότερη από αυτή που θα περίμενε κανείς, διαβάζοντας τις παραπάνω προδιαγραφές. 

BenQ TK850

Εναν 4Κ βιντεοπροβολέα με 4K UHD ανάλυση και την αποκλειστική τεχνολογία HDR-PRO προτείνει η BenQ στους απανταχού φιλάθλους, και όχι μόνο για την απόλαυση όλων των κορυφαίων αθλητικών γεγονότων, αλλά και για τη χαλάρωση με αγαπημένες ταινίες και σειρές. Η ειδικά σχεδιασμένη λειτουργία «Σπορ» θα σας κάνει να νιώσετε πως βρίσκεστε στις κερκίδες, ενισχύοντας από τη ζωντάνια των χρωμάτων μέχρι και τις ιαχές στο γήπεδο! Η απίστευτα ομαλή κίνηση δίχως τρέμουλο και θαμπάδα σε σκηνές με έντονη δράση (όπως π.χ. ένα ποδοσφαιρικό ματς ή ένας αγώνας μπάσκετ) εξασφαλίζεται με την ενσωμάτωση καρέ που υπολογίζονται αλγοριθμικά από τον «ευφυέστατο» TK850. Την πλήρη εμβύθιση στον κόσμο των σπορ προσυπογράφει και το ηχείο 10W με αντηχείο. Ταυτόχρονα, η υποστήριξη HDR10 και HLG εγγυάται μεγαλύτερο εύρος αντίθεσης και περισσότερες ορατές λεπτομέρειες, ακόμα και σε πλάνα που συνδυάζουν πολύ φωτεινές με εξαιρετικά σκοτεινές περιοχές. Η χρωματική κάλυψη αγγίζει το 98% του Rec. 709 φάσματος και η φωτεινότητα ανέρχεται στα 3000 ANSI lumen, γεγονός που μεταφράζεται σε μοναδική ακρίβεια στα χρώματα και ευκρινές αποτέλεσμα σε οποιαδήποτε επιφάνεια προβολής, ακόμα και σε ένα καλά φωτισμένο δωμάτιο. Ο TK850, άλλωστε, επιτρέπει 10% κατακόρυφη μετατόπιση του φακού, κάτι που του δίνει την άνεση να προσαρμόζεται σε οποιοδήποτε χώρο. Παρών δηλώνει και το ειδικό game mode, συντροφιά με μια θύρα USB 3.0, προκειμένου να αναπαράγετε απευθείας το αγαπημένο σας οπτικοακουστικό περιεχόμενο. 

Viewsonic M1+

O προβολέας LED ViewSonic M1+ παρέχει ισχύ και απόδοση σε ένα φορητό πακέτο. Διαθέτει ενσωματωμένη μπαταρία για έως και 6 ώρες λειτουργίας, διπλά ενσωματωμένα ηχεία Bluetooth Harman Kardon για καθαρό ήχο και μια «έξυπνη» βάση για προβολή 360º που ταυτόχρονα λειτουργεί και ως κάλυμμα φακού. Μόλις αποκαλυφθεί ο φακός, ο προβολέας ενεργοποιείται αυτόματα με πλήρη φωτεινότητα. Με διάρκεια ζωής πάνω από 30.000 ώρες και βάρος μικρότερο από 1 κιλό, ο συμπαγής και ελαφρύς σχεδιασμός του M1+ το καθιστά ιδανικό για μετακίνηση από δωμάτιο σε δωμάτιο ή για εσωτερική/εξωτερική χρήση. Επιπλέον, το ενσωματωμένο WiFi σάς επιτρέπει να κάνετε streaming. Οι ευέλικτες επιλογές σύνδεσης του M1+ περιλαμβάνουν μια υποδοχή κάρτας microSD, USB Type-A και USB Type- C θύρες. 

Optoma HD29He

Με ανάλυση 1080p στα 120Hz, υψηλή φωτεινότητα και ειδικές λειτουργίες για παιχνίδια και σπορ, μιλάμε για έναν βιντεοπροβολέα διασκέδασης σε κάθε περίσταση! Η συμβατότητα HDR, η τεχνολογία Amazing Colour και η υψηλή αντίθεση εγγυώνται εξαιρετική χρωματική ακρίβεια και η ειδική λειτουργία «Game Mode» καθιστά την εμπειρία με τα παιχνίδια συναρπαστική. Χρησιμοποιώντας το «Sport Mode», εισέρχεστε στον… αγωνιστικό χώρο όταν παρακολουθείτε ποδοσφαιρικούς αγώνες. Το ενσωματωμένο ηχείο προσφέρει ποιοτικό ήχο υψηλής έντασης, ενώ οι δύο είσοδοι HDMI καθιστούν απλή υπόθεση τη σύνδεσή του με διάφορες συσκευές. Με βάρος 2,5 κιλών, μπορείτε να τον μεταφέρετε εύκολα σε ένα σπίτι φίλου και με τα χαρακτηριστικά εξοικονόμησης ενέργειας (Eco), που ενσωματώνει, η κατανάλωση είναι σημαντικά μειωμένη.

BenQ W1090

Ο βιντεοπροβολέας BenQ W1090 της σειράς CineHome διαθέτει ανάλυση FHD 1080P και CinemaMaster Audio+. Μαζευτείτε με φίλους και παρακολουθήστε τις τεράστιες εικόνες Full HD σε ζωντανή προβολή με ενισχυμένο ήχο που βελτιώνει την απόλαυση σε κάθε βίντεο. Η εύκολη ρύθμιση και η εξαιρετική προβολή μικρής απόστασης σάς προσφέρουν απόλυτη ευκολία. Μια έξυπνη λύση που εντείνει την απόλαυση της προβολής, ενώ προσφέρει και εξοικονόμηση χρημάτων, είναι η τεχνολογία SmartEco της BenQ, που προσαρμόζει αυτόματα τη φωτεινότητα του λαμπτήρα ανάλογα με το περιεχόμενο, για να προβάλει πιο πλούσια σκούρα χρώματα και να αυξήσει την αντίθεση για απίστευτη λεπτομέρεια εικόνας. Η τεχνολογία CinematicColor χρησιμοποιεί βέλτιστα χρώματα, για να αναδείξει βελτιωμένες εικόνες με απίστευτη ευκρίνεια. 

Optoma HD143X

O HD143X της Optoma είναι ιδανικός για να απολαύσετε το αγαπημένο σας περιεχόμενο οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, χάρη στην υψηλή του φωτεινότητα, τη μοναδική ποιότητα χρωμάτων και το δυνατό ηχείο 10W. Με φωτεινότητα 3.000 lumens, λόγο αντίθεσης 23.000:1 και υποστήριξη χρωμάτων Rec.709, προσφέρει εξαιρετικής ποιότητας βίντεο. Οι πολλαπλές του συνδέσεις και η δυνατότητα ασύρματης επικοινωνίας επιτρέπουν τη σύνδεση εύκολα με διάφορες συσκευές, ενώ η τεχνολογία DLP προσφέρει ψηφιακή προβολή με υψηλότερη αντίθεση, ταχύτερο χρόνο απόκρισης, καλή δομή pixel και σχεδόν καμία υποβάθμιση χρώματος. Ο Optoma HD143X είναι σε θέση να αναπαράγει τη χρωματική γκάμα Rec.709, το διεθνές πρότυπο HDTV. Τέλος, εξασφαλίζει την προβολή 3D περιεχομένου από σχεδόν οποιαδήποτε τρισδιάστατη πηγή. 

Philips NeoPix Prime HD

Μια οικονομική λύση που σας βγάζει ασπροπρόσωπους για μια εμπειρία θέασης! Η ανάλυση του εν λόγω προτζέκτορα της Philips είναι 1280×720 pixels και η τεχνολογία προβολής LED. Τα ενσωματωμένα στερεοφωνικά ηχεία προσφέρουν βαθύ ήχο που πλημμυρίζει τον χώρο και είναι ιδανικός για ταινίες στο σπίτι. Συνδέστε κάθε συσκευή πολυμέσων, όπως αποκωδικοποιητές, υπολογιστές, MAC, παιχνιδοκονσόλες και συσκευές μετάδοσης, όπως Fire Stick ή Apple TV, με τις θύρες USB, HDMI ή microSD που διαθέτει. Επίσης, συνδέστε ασύρματα τις φορητές σας συσκευές, όπως tablet, smartphone ή ακόμα και υπολογιστές για κοινή χρήση όλου του περιεχομένου σας, ενώ μπορείτε να δείτε και τα βίντεο στα τηλέφωνά σας μέσω WiFi (iOS, Android, MAC και PC).

Epson EH-TW5700

Παρακολουθήστε το αγαπημένο σας ποδοσφαιρικό ματς με εξαιρετική ανάλυση Full HD και προβολές που φτάνουν τις 300 ίντσες, χάρη στον βιντεοπροβολέα οικιακού κινηματογράφου της Epson, EH-TW5700, που επιδεικνύει επιπλέον φωτεινότητα 2.700 lumens και εξαιρετική αντίθεση. Χάρη στην τεχνολογία της Epson, 3LCD, που είναι έως και τρεις φορές φωτεινότερη σε σχέση με την αντίστοιχη των βιντεοπροβολέων DLP μονού chip, η οικιακή ψυχαγωγία ανεβαίνει επίπεδο! Το ενσωματωμένο ηχείο 10W προσφέρει δυναμικό ήχο και η τεχνολογία Bluetooth βοηθά στη σύνδεση του EH-TW5700 με soundbar, ηχείο Bluetooth ή ακουστικά. Αν θέλετε περισσότερο περιεχόμενο, δεν έχετε παρά να εκμεταλλευτείτε το Android TV που διαθέτει. Στη διάθεσή σας βρίσκεται και το Google Assistant που είναι έτοιμο να απαντήσει σε κάθε σας ερώτηση.

Xiaomi Mi Laser Projector 150″

Βραβευμένος με το Good Design Award 2017 της Ιαπωνίας, ο Mi Laser Projector είναι ένας ultra-short laser προβολέας τεχνολογίας ALPD, με δυνατότητα προβολής έως και 150” Full HD σε απόσταση 50 εκατοστών, με υψηλό λόγο αντίθεσης και διάρκεια ζωής έως και 20.000 ώρες. Τι σημαίνει τεχνολογία ultra-short Throw; Ο βιντεοπροβολέας μπορεί να τοποθετηθεί 5- 50 εκατοστά μακριά από την επιφάνεια προβολής. Ετσι, δίνει λύση στο πρόβλημα θέασης από μεγάλη απόσταση που έχουν οι περισσότεροι προτζέκτορες, ενώ δεν θα χρειαστεί να επιβαρυνθείτε με περίπλοκες καλωδιώσεις. Προσφέρει φωτεινότητα έως και 5000 lumens και λόγο αντίθεσης 3000:1, ενώ έχει κομψή εξωτερική επιφάνεια και μέγεθος όσο ένας φορητός υπολογιστής 15’’. Με αναλογίες κόκκινου φωτός που φτάνουν το 16-18%, τα χρώματα είναι ζωντανά και λαμπερά.  

ViewSonic M2

Ο υπερφορητός βιντεοπροβολέας LED της ViewSonic με ανάλυση 1920×1080 pixels, υψηλή φωτεινότητα 1200 lumens, υποδοχή microSD και smart χαρακτηριστικά είναι ιδανικός για εσάς που είστε συνεχώς εν κινήσει, καθώς προσφέρει υψηλή απόδοση και μεγάλες δυνατότητες σε ένα μικρό και συμπαγές σύνολο που μπορεί να μεταφερθεί εύκολα. Χάρη στο χαρακτηριστικό «Wireless Screen Mirroring», σας επιτρέπει να στριμάρετε περιεχόμενο από οποιαδήποτε φορητή συσκευή, ενώ ο short throw φακός του μπορεί να προβάλει μεγάλες εικόνες σε μικρούς χώρους. Ο λαμπτήρας τεχνολογίας LED έχει μεγάλη διάρκεια ζωής (>30.000 ώρες). Η προσαρμοζόμενη βάση (kickstand) επιτρέπει τη ρύθμισή του υπό σωστή γωνία/κλίση, ενώ τα διπλά ηχεία με την υπογραφή της Harman/Kardon προσφέρουν καθηλωτικό ήχο!

BenQ MX842UST

Ο εν λόγω προτζέκτορας με τεχνολογία ultra-short Throw προσφέρει εξαιρετικά ευκρινείς εικόνες σε μικρή απόσταση προβολής! Ειδικότερα, προσφέρει μια μεγάλη οθόνη σε μικρή απόσταση, με εξαιρετικά μικρή αναλογία 0,47 (Throw Ratio) απόστασης προβολής. Με XGA ανάλυση 1024×768, λόγο αντίθεσης 13.000:1 και δυνατότητα απεικόνισης 1,07 δισ. χρωμάτων, παρέχει εικόνες άριστης ποιότητας, ενώ χάρη στην υψηλή φωτεινότητα των 3.000 ANSI lumens και στην τεχνολογία DLP, προσφέρει εξαιρετική ποιότητα εικόνας και φωτεινότητα και βελτιωμένη διάρκεια ζωής (έως και 7.000 ώρες στη λειτουργία SmartEco). Αποτελούμενο από δύο εκατομμύρια μικρο-καθρέφτες που αντανακλούν καθαρό φως μέσω του χρωματικού κύκλου, το ανθεκτικό τσιπ DLP έχει αξιολογηθεί ότι διαρκεί πάνω από 100.000 ώρες, χωρίς καμία διαβάθμιση.