Η GIGABYTE TECHNOLOGY Co. Ltd ανακοινώνει σήμερα ότι ο SSD AORUS Gen4 7000s είναι πλήρως συμβατός με την επέκταση αποθήκευσης PS5 M.2. Με ταχύτητα ανάγνωσης 7000 MB/s και μέγιστη χωρητικότητα αποθήκευσης 2 TB που ξεπερνά κατά πολύ τις απαιτήσεις των προδιαγραφών και επιτρέπει στους χρήστες να απολαμβάνουν την καλύτερη εμπειρία gaming.

Ενισχυμένος από τον ελεγκτή PCIe 4.0 τελευταίας γενιάς με προηγμένο 3D-TLC NAND Flash, ο SSD AORUS Gen4 7000s ενισχύει τις επιδόσεις του σε σχέση με τους SSD NVMe PCIe 4.0 προηγούμενης γενιάς. Εξοπλίζει μεγάλη θερμική διεπαφή αλουμινίου σε διαφορετικά μεγέθη και θερμικό μαξιλάρι διπλής πλευράς με επίστρωση νανοάνθρακα για βελτιωμένη απαγωγή θερμότητας. Σε απάντηση της τελευταίας ανακοίνωσης της Sony για τη συμβατότητα των επεκτάσεων αποθήκευσης M.2 SSD στο PS5, οι μηχανικοί της GIGABYTE επαλήθευσαν περαιτέρω την αρχική δομή και απόδοση του AORUS Gen4 7000s SSD, ώστε να είναι η τέλεια επιλογή επέκτασης αποθήκευσης M.2 για το PS5. Επιπλέον, η ταχύτητα ανάγνωσης έως και 7000 MB/s εξασφαλίζει στους χρήστες βελτιστοποιημένη πρόσβαση στα δεδομένα και ομαλότερη εμπειρία gaming.

“Στην τρέχουσα αγορά, βλέπουμε όλο και περισσότερα παιχνίδια PS5 να καταλαμβάνουν χωρητικότητα μεγαλύτερη από 100 GB, γεγονός που ενοχλεί τους χρήστες που δεν έχουν επαρκή χώρο για να εγκαταστήσουν όλα τα αγαπημένα τους παιχνίδια λόγω του περιορισμού της χωρητικότητας αποθήκευσης του PS5. Σε αυτή την περίπτωση, η επέκταση PCIe™ 4.0 M.2 SSD παρέχει μια έξυπνη λύση για αυτό το πρόβλημα”, δήλωσε ο Jackson Hsu, διευθυντής του τμήματος ανάπτυξης προϊόντων GIGABYTE Channel Solutions. “Ο SSD AORUS Gen4 7000s συμμορφώνεται με τις προδιαγραφές επέκτασης PS5 όσον αφορά την εμφάνιση, τις επιδόσεις και τον θερμικό σχεδιασμό. Παρέχει μεγάλη χωρητικότητα έως και 2TB με εύκολη εγκατάσταση, γεγονός που επιτρέπει στους χρήστες να απολαμβάνουν επαρκή χώρο αποθήκευσης παιχνιδιών”.

Οι SSD AORUS Gen4 7000s έχουν κυκλοφορήσει στην αγορά στις αρχές του 2021 και οι χρήστες που έχουν ήδη αγοράσει μπορούν να τους χρησιμοποιήσουν απευθείας για την επέκταση του αποθηκευτικού χώρου του PS5. Η GIGABYTE ενημερώνει επίσης το βελτιστοποιημένο firmware στον επίσημο ιστότοπο. Οι χρήστες μπορούν να κατεβάσουν το αρχείο από τον ακόλουθο σύνδεσμο για να βελτιστοποιήσουν τον AORUS Gen4 7000s SSD τους για κορυφαία εμπειρία.  

* Οι λέξεις “SONY”, “PS5” και οι σχετικοί συνδυασμοί τους είναι εμπορικά σήματα της Sony Interactive Entertainment Inc.