Τα νέα δεδομένα που έφερε η τηλεργασία και η τηλεκπαίδευση «απογείωσαν» την αγορά των εκτυπωτών. Οι λύσεις που επιλέξαμε δίνουν έμφαση στο χαμηλό κόστος χρήσης. Διαβάζοντας τις παρακάτω προτάσεις, επιλέξτε τη συσκευή που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες σας.

OKI C824dn

Παρά τις μικρές για Α3 printer διαστάσεις του, ο έγχρωμος LED laser εκτυπωτής της OKI τυπώνει μέχρι και banner 1,3 μ. Με ταχύτητες έως 26 έγχρωμες/ασπρόμαυρες σελίδες A4 ανά λεπτό και 14 έγχρωμες ασπρόμαυρες A3 σελ./λεπτό, αντεπεξέρχεται σε κάθε χρήση, υποστηρίζοντας αυτόματη εκτύπωση διπλής όψης. Στέλνετε τις εκτυπώσεις σας μέσω USB, Gigabit Ethernet ή WiFi στην C824n έκδοσή του. 

HP NeverStop 1200W

5.000 ασπρόμαυρες εκτυπώσεις δίνει o toner tank laser εκτυπωτής της HP κι αναπλήρωση χρειάζεται μόνο ο γραφίτης. Το δοχείο γραφίτη 103A σάς απαλλάσσει από την ανάγκη του refill με ταχύτητα εκτύπωσης έως και 20 σελ./λεπτό, με την πρώτη σελίδα να χρειάζεται μόλις 7,6sec. Η εκτύπωση διπλής όψης γίνεται χειροκίνητα, ενώ λείπει ο αυτόματος τροφοδότης για τις σαρώσεις. Για Ethernet σύνδεση, επιλέξτε την 1200N έκδοση. 

Xerox B215V/DNI

Tο εν λόγω laser πολυμηχάνημα της Xerox περιορίζεται σε ασπρόμαυρες εκτυπώσεις, τυπώνει 30 σελ./ λεπτό, φωτοτυπεί, σαρώνει πολυσέλιδα έγγραφα με αυτόματο τροφοδότη 40 σελίδων, στέλνει ακόμα και fax. Συνδέεται μέσω USB, Ethernet ή WiFi, υποστηρίζει εκτυπώσεις μέσω κινητού/tablet και μια αίτηση θα σας χαρίσει 5 ξέγνοιαστα χρόνια, αφού θα σας καλύπτει για τα πάντα η επέκταση εγγύησης!

HP OfficeJet Pro 9013 

Με USB, Ethernet και WiFi συνδεσιμότητα, το inkjet της HP έχει δυνατότητες εκτύπωσης, αντιγραφής, σάρωσης και fax. Υποστηρίζει εκτύπωση και σάρωση διπλής όψης. Η ταχύτητα εκτύπωσης αγγίζει τις 22 ασπρόμαυρες ή 18 έγχρωμες σελ./λεπτό. Εκτυπώνει ή σκανάρει από και προς Dropbox ή Google Drive, με ένα άγγιγμα στο smartphone. Με το self-healing WiFi, δεν θα σας απασχολήσουν οι επανασυνδέσεις με το router σας.

Xerox WorkCentre 6515DN

Το έγχρωμο laser πολυμηχάνημα της Xerox υποστηρίζει εκτύπωση, αντιγραφή, σάρωση και fax. Με ταχύτητες 28 σελ./λεπτό, διαθέτει εκτύπωση διπλής όψης. Σαρώνει ταυτόχρονα και τις δύο όψεις ενός εγγράφου έως και 37 αποτυπώσεις το λεπτό. Εχει 4 διαφορετικά toner, υποστηρίζει Airprint και Google Cloud Print για εκτύπωση από το smartphone και Ethernet συνδεσιμότητα, pairing μέσω NFC και USB 3.0.

Epson EcoTank L15150 

Το Α3+ 4-σε-1 της Epson (και με fax) έχει δοχεία υψηλής χωρητικότητας μελάνης που αναπληρώνονται εύκολα με αντίστοιχα φιαλίδια (στη συσκευασία θα βρείτε σετ για έως 4.500 σελίδες ασπρόμαυρων και 2.800 σελίδες έγχρωμων εκτυπώσεων), 2 κασέτες 250 φύλλων Α3 στην πρόσοψη, πίσω τροφοδοσία 50 φύλλων και ADF 50 φύλλων Α3, τεράστια οθόνη αφής με φυσικά πλήκτρα. Υποστηρίζεται USB, Ethernet και WiFi σύνδεση. 

Canon Maxify MB5450

Μια επένδυση για τις μελλοντικές σας εκτυπώσεις υπόσχεται το inkjet πολυμηχάνημα Maxify MB5450, το οποίο αναλαμβάνει να μεγιστοποιήσει την οικονομία, ελαχιστοποιώντας το κόστος εκτύπωσης ανά σελίδα. Tέλος, η Canon το εφοδίασε με μεγάλη έγχρωμη οθόνη αφής, τροφοδότη χωρητικότητας 500 φύλλων, ADF 50 φύλλων, δυνατότητα εκτύπωσης αλλά και σάρωσης διπλής όψης.