Πάνω στην ώρα για τη νέα σεζόν, η Sonos συνεργάζεται με την Liverpool FC για να αναβαθμίσουν την ηχητική εμπειρία του ποδοσφαίρου στο Anfield – την έδρα της ομάδας- αλλά και στους εκατομμύρια οπαδούς της ανά τον κόσμο.

Με πάθος για δυνατό ήχο που τον ζεις, το brand προσφέρει προϊόντα και ηχητικό περιεχόμενο που αναδεικνύουν το παιχνίδι και εισάγουν τους οπαδούς στον ρυθμό του αθλήματος -και της ομάδας- που αγαπούν. Αυτή είναι η πρώτη συνεργασία της Sonos με αθλητική ομάδα, καθώς το brand θέλει να προσφέρει εμπειρίες που κάνουν την ακρόαση πιο εύκολη και πιο διασκεδαστική, μέσα και έξω από το σπίτι. 

Image Credit: Sonos

“Ο ήχος ήταν πάντα ένα σημαντικό στοιχείο των αθλημάτων. Εμφυσά ενέργεια σε κάθε παιχνίδι, είτε πρόκειται για τη μουσική που ακούν οι αθλητές καθώς ετοιμάζονται για έναν αγώνα, είτε για τις δονήσεις από τους οπαδούς στις εξέδρες, ή για την απόλαυση μιας γηπεδικής εμπειρίας στο σπίτι,” σχολιάζει ο Pete Pedersen, VP of Marketing, Sonos. “Αναζητήσαμε μια ομάδα – και τους οπαδούς της- που να μοιράζεται το ίδιο πάθος για τον ήχο με εμάς. Χάρη στην ηλεκτρική ατμόσφαιρα του Anfield και την μεγάλη κληρονομιά της πόλης του Λίβερπουλ στη μουσική, η Liverpool FC ήταν η τέλεια επιλογή.”

Ως μέρος της πολυετούς συνεργασίας, η Sonos θα δημιουργεί καθηλωτικές ηχητικές εμπειρίες μέσα στο στάδιο, εστιάζοντας σε εσωτερικούς χώρους lounge και χώρους αθλητών, καθώς και στο AXA Training Centre, την προπονητική βάση του συλλόγου. 

“Υπάρχει πλήρης αρμονία μεταξύ της LFC και της Sonos, καθώς μοιραζόμαστε ένα μεγάλο πάθος για την ηχητική υπόκρουση των εμπειριών μας,” είπε ο Matt Scammell, Commercial Director at Liverpool Football Club. “Ο ήχος είναι αυτό που κάνει το Anfield τόσο ιδιαίτερο, όταν οι οπαδοί στηρίζουν την ομάδα ως ο «12ος παίκτης» που δημιουργεί ήχο και ατμόσφαιρα που μπορεί να αλλάξει όλο το παιχνίδι. Αυτό είναι κάτι που αναμένουμε με χαρά να ακούσουμε ξανά αυτή την σεζόν. Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με τη Sonos και να φέρουμε τους υποστηρικτές μας σε ολόκληρο τον κόσμο στον ήχο στο Anfield.”

Ως γενέτειρα εμβληματικών καλλιτεχνών και με πληθώρα διάσημων χώρων μουσικής, δεν είναι περίεργο που το Λίβερπουλ καυχιέται για την πιο «ηχηρή» εξέδρα οπαδών στον κόσμο. Με εκατομμύρια οπαδών παγκοσμίως, ο ήχος της Liverpool FC ακούγεται εξίσου και έξω από το γήπεδο, αντηχώντας σε αμέτρητες χώρες και πόλεις, φέρνοντας κοντά τους οπαδούς της ομάδας. Σε στενή συνεργασία με τους συλλόγους Official Liverpool Supporters Clubs, η Sonos θα φέρει τον ήχο του Anfield σε όλους, αναπαράγοντας τη μοναδική ενέργεια του γηπέδου σε απομακρυσμένες περιοχές με τη δύναμη των προϊόντων οικιακού κινηματογράφου Sonos.  

Για περισσότερα, μείνετε συντονισμένοι με τη Sonos και τη Liverpool FC στις ιστοσελίδες Sonos.com, LiverpoolFC.com ή ακολουθώντας τη Sonos και τη Liverpool FC στο Instagram.